Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
-
ragehu
csendes tag
Lelőttem egy csávót, mikor meghalt, beesett pont a tűzbe.
Szép lassan a test felgyulladt, majd idővel elaludt. s ott füstölt az elszenesedett, leégett hajú holttest.
Nem semmi. -
Mike
veterán
bementem a városba borbélyhoz, és hiába tetszett elsőre a város, úgy éreztem, megfojt. húztam vissza a pályaudvarra, és annyira jó volt a szabad tér emeraldnál
-
Mike
veterán
válasz Major Lion #2599 üzenetére
én is kiirtottam az egyik táborukat, távcsöves puskával
a kutyát nem érdekelte -
.LnB
titán
Ha a valahol felfedezek egy állatot, ami még a térképen is meg lesz jelölve, és ha lelövöm, akkor soha többet nem lesz ott. Konkrétan itt van jelölve nekem egy puma. Egyszer már levadásztam. Tegnap elmentem oda. Egy órát kerestem, tábort vertem, 3x. Kerestem minden napszakban, de semmi.
Az istállóban lévő lovak közül nem tudok egyszerre kettőt használni? Tegnap két lóval akartam elmenni vadászni, oda mentem Valentine-ban az istállóba, de csak lecserélni tudtam a lovamat, kihozni még egyet nem. Csak úgy tudok két lóval menni, ha befogok még egy lovat?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Lemaradt a kérdőjel.
"soha többet nem lesz ott??"
Szóval, az egy kérdés akart lenni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kiserik
senior tag
1. nem tudom, még ezt nem figyeltem, de értelem szerűen azt kellene jelezze a kis rajz, hogy ott nagy a valószínűsége, hogy előfordul az adott állat. Ha ""végleg"" megölted volna, kakor át kellene húzza Arti a térképen, mint a legendary állatokat. Próbáld csalival előhívni.
2. hivatalosan 1 lovad lehet egyszerre. Egy másikat vezethetsz magaddal addig, míg be nem viszed egy közeli istállóba eladni, vagy betenni megőrzésre. Ha ne adj Isten közben 1-2 hétig vadászgatsz és teherhordónak használod az eladni kívánt portékát, ha szíved rajta
-
-
.LnB
titán
válasz kiserik #2610 üzenetére
Próbáltam én predator bait-tel is, de semmi.
Azt el is felejtettem írni az előbb, hogy annyit vadásztam, barangoltam manapság, hogy tegnap John (Marston) utánam jött, hogy "nem akarok esetleg visszamenni a táborba?" " Ducth kérdezi, hogy minden rendben van e velem?" Mondtam neki, hogy minden oké nyugi, majd megyek. Szerintem jópofa dolog ez is a játékban.
-
törölt tag
válasz markknight #2528 üzenetére
Mert ennek aztán komoly története van, hallod! Nagyjából 40 órám van a játékban, és az eddigi sztori annyi, hogy
Blackwaterben balul sült el egy rablás, onnan menekülni kellett. Megtaláltuk az első tábort, majd utána onnan is tovább kellett állnunk, és a második táborban vagyunk Ez aztán komolyan nagy sztori, hallod! Lehet szeretni ezt a játékot sok mindenért, és utálni is, de azért biztos nem lehet szeretni és piedesztálra állítani, hogy milyen komoly története van.
Ha a GoW fél tejesdoboz, akkor ez a sztori nekem eddig egy háromcentes stampedli!
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Szerintem a térkép azt jelzi hogy ott az adott állat területe, hogy gyakrabban fordul elő(elméletileg). Mondjuk engem meg tegnap 3x is megtámadott a köcsög puma, fent észak-keleten ahol nincs is megjelölve.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
törölt tag
válasz kiserik #2611 üzenetére
Lehet, hogy bizonyos esetekben ez így van, de összességében nem.
Tegnap lovaglás közben véletlenül nekimentem egy az út szélén a lovát épp masszírozó ember lovának. Nem letaroltam, kicsit a két ló segge összeért. A faszi egyből mint a bolond elkezdett rám pisztollyal lőni, szó nélkül.
Kinyírtam, és utána egyből megjelent a szemtanú, majd a crime reported...
-
.LnB
titán
Erre gondoltam én is, azért is keresgéltem (szenvedtem) ott több mint egy órát. Aztán gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ha egyszer levadászom akkor annyi?
Jó mondjuk nem a világvége ha nem ma lesz bevonva a ruhás dobozom puma bőrrel.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Madoc
veterán
válasz #95558144 #2617 üzenetére
Ja ne is mond,lovagolok nekemjön egy faszi lóval, elesünk visszaszállok megyek tovább erre 30$ körözés. Befizetem mérgesen aztán megyek egy szekér mögött egy ideig, a köcsög kocsis rámlő mire ellovagolok, erre megint 30 dodó. Rohadt bosszantó.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
ron8
senior tag
Valaki megtudná mondani nekem mindenféle spoiler nélkül hogy mikor lehet át menni new austin térképére?
-
.LnB
titán
Spoiler nélkül kérsz választ, egy alapból spoilert tartalmazó kérdésre?! [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Abszolút, rengeteg ilyennel találkoztam. Én bounty-t elvből nem fizetek ki ugyan, de szerintem ezt a részét nagyon rosszul oldották meg a játékban.
Értem én, hogy nem lenne kihívás, ha valósághűen csak két nap múlva értesülne róla a hatóság, ha valami történik, de hát akkor ez van kérem, nem?! Akkor nem lenne kihívás. Ha realisztikus játékot akarunk fejleszteni, akkor legyen minden tekintetben, amiben egy játék lehet, realisztikus, vállalva azt, hogy akkor bizony nem kapjuk el a játékost.
Ilyen egyszerű.
Egy játékot nem kihívás miatt játszom, hanem szórakozásból. Ha kihívás kell, akkor megmászom az Everestet, vagy végigmegyek a KInizsi 100-on, vagy átúszom a Csatornát. Na az, kihívás. De nem egy játék.
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
Srácok, én csak olvasom ezeket a crime ügyeket és csodálkozom. Lehet az indonéz store miatt , de nekem még nem volt ilyen. A ""kötelező"" bűnügyekből eredő körözéseken kívül soha nem volt vérdíj a fejemen, se semmi ilyesmi. Ha jól emlékszem, még nagyon az elején volt valami galiba valami postakocsival, ott hátba lőttem a szemtanút reflexből, elhagytam a helyszínt, jöttek a törvény emberei, de nem tudták hozzám kötni így semmi nem történt.
Urizen:
Azért ez mégis csak egy játék. Sok értelme lenne, ha gyilkolásznál halomra, majd a story vége után 2 héttel kiadnák a körözést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kiserik #2623 üzenetére
Ne két héttel adják ki a körözést, hanem fél nap múlva.
Ha ez egy játék, akkor miért nem tud Arthur a táborban futni? Vagy miért nem tud kocogni, csak vánszorogni meg rohanni?
Ez nálam nem érv, hogy egy játék, mert annyi mindenre mondhatnám, hogy ez egy játék, mégsem működik jól benne.
-
-
nofi
addikt
Neme akarok spoilerbe futni ezért inkább itt kérdezem meg, hogy a Save Gamenél kiírt progress érték (%) a teljes játékra vonatkozik questekkel, gyűjtögetni valókkal és mindennel együtt? Csak mert elég fura, hogy 10-12 órát rakhattam eddig bele de már 29%-nál járok és bőven Chapter 2-ben vagyok Ez túl soknak tűnik nekem...
Az első részből rémlik valami olyasmi, hogy a sztorit olyan 55-60%-nál fejeztem be és a maradék az mind gyűjtögetni való volt már.Xbox GT: nozsolt
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
tegnap vettem meg a játékot, ott is ragadtam előtte 4 órát, nagyon tetszik Most vertünk tábort a havas rész után. Pár kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni:
1. Sima PS4-em van a, vastag kiadás és néha tapasztalok frame dropot. Nem gáz, de azért kicsit zavar. Van valami beállítás, amivel ezt tudnám csökkenteni?
2. Megmentettem egy embert, akit épp kiraboltak és otthagyta a 4 lovas szekerét. Ha azt elviszem, lehet valamire hasznosítani?
3. Ha egy másik lóval, szekérrel megyek vissza a táborba, a lovam tud követni? Rámegyek L2-vel, de olyan nincs hogy follow.
4. Az open world-ben lévő random szereplők többször elküldenek melegebb éghajlatra ha közelítek hozzájuk. Ha nem megyek el és kiprovokálom, hogy kötekedjenek és megölöm őket, akkor is csökken a honor-om?Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Jim-X
őstag
válasz kovacsroli #2629 üzenetére
Hali!
1. PS4 slimen a varosokban van neha frame drop nekem is, de nem tudom van-e erre beallitas...
2. El lehet majd adni kesobb a szekeret, de meg igy az elejen nem tudod.
3. Igen tud, a D-pad felfele gombjaval tudsz neki futtyenteni es akkor mindenhova kovet teged
4. Igen mindig csokken a honor ha igy intezed a vitas ugyeket
(#2632) bulikavagyok :
Kabbe [ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
nagyúr
válasz kovacsroli #2629 üzenetére
Szia,
1. Nincs.
2. A játék elején még nem, később igen (egy bizonyos küldetés után lesz egy hely ahol el tudod adni a "talált" szekereket) .
3. Tud követni, többnyire magától is megteszi. De ha füttyentesz neki akkor biztosan.
4. Igen.Jim-X:
Kabbe Te! Te pofátlankodtál be elém! Más: az örök elégedetlenkedőinknek: Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Vegre, talaltam ket hibat!!!
1. Keves a Fence, jo lett volna minden nagyobb varos kornyeken.
2. A fejleszto brigadban volt masiniszta, profi lovas es minden, de kenus vagy legalabbis evezos sportagot teljesito nem! Evezes kozben nem fordul Arthur csukloja! Teljesen kiabrandultam. Mi ez a szar? 10/3[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
nagyúr
-
Madoc
veterán
Official guide könyvet honnan tudnék venni? 2 boltot találtam de nem kapható már náluk.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
.LnB
titán
-
Pepeninho
őstag
válasz bulikavagyok #2634 üzenetére
Jogos. Le is ulok a gep ele aztan most csak 4ig jatszok!
Ps4, Xiaomi 11T
-
marilllyo
veterán
Aranyásóval mit kell csinálni? Random encounter...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
.LnB
titán
válasz marilllyo #2639 üzenetére
Egyszer gyomron lőttem shotival (véletlen). Az nem segített. Aztán láttam azóta megint, semmit nem tudtam vele kezdeni, elküld állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Hogy lehet valakit a ló mögé kötni?
-
nagyúr
válasz Pepeninho #2638 üzenetére
Viccet félretéve, most már én is látom a játék hiányosságait, így jelenleg "csak" 9.5 pontot adnék rá. Plusz egy kicsit meg is untam már, tegnap két nap kihagyás után leültem játszani vele, de fél óra után be is fejeztem. De ez nem a játék hibája, én szinte mindennel így vagyok, szökő évente jelenik meg egy olyan játék aminek végigviszem a main story-ját. Ettől függetlenül ezzel még sokat fogok játszani szerintem (főleg ha jön a multi), és még mindig az év legjobb játékának tartom.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
(márbocs) Ennyi? Felülök a lóra és ennyi? Mert én állandóan oda akartam kötni a lóhoz. És még én írtam korábban, hogy mindenre a legkézenfekvőbb dolog a megoldás. Ez meg eszembe sem jutott.Bazdmeg„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest