Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
-
bazccka
tag
Nem tudom, ki látta a Fegyvertársak c. filmet, nem mellesleg nekem az egyik kedvencem. Szóval a film díszletei teljesen olyanok, mint a RDR2-ben levők. A kisváros, a boltok, még a szatócsnál található katalógus betűtípusai is egyezik mindkettőben Egyszerűen imádom ezt a játékot!
-
.LnB
titán
Te, ezen annyira röhögtem, hogy ha azt írom, hogy sírva röhögtem, még az se adja át. le kellett tennem a telefont, átgondolni, hogy mit válaszoljak.
Hallottam én, hogy a magyar oktatás manapság nagyon a padlón van, de azért ennyire nincs, hogy a magamfajta tanítson.
Egyszerű kézügyesség az írás. A tanáraim is dicsértek miatta. Viszon helyesen írni már annyira nem tudok. Mondjuk annyira nem vészes a helyzet azért. Rajzolni is jól tudtam egyébként, de rég nem csináltam már. Volt idő amikor a képzőművészetire készültem (a tanárom unszolt afele) . Aztán az az ambícióm elhalt egy idő után.
Egyébként ha ezt a kommentedet olvasta valaki aki jobban ismer itt a fórumon, ne adj isten, személyesen ismer, akkor tuti beszart a röhögéstől.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz markknight #2554 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
markknight
veterán
Ezt csak úgy itt hagyom, ennyit számít a jó ló. A végénél fékeztem, nehogy aztán elessen, de jól látszódik mekkora huppanókat bír ki, valamint az erdőben ő irányította magát, elhúzta magát a fák elől
https://streamable.com/z0031
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Hmmm, van otletetek, hogy a legendas allatok kozul a novenyevoket mikent kutassam fel? 30 perce varom a szarvast, mar a xsalad is varja, hogy jojjon a dog, mert kezdodik lassan valami musor amit neznenek.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Carlos Padre
veterán
-
markknight
veterán
válasz Carlos Padre #2563 üzenetére
Tiszta Henry Cavill
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Sikerült befognom a fehér arab lovat, viszont az akkori pacimat otthagytam a tó mellett, aztán most sehol nincs. Pár napja azt olvastam valahol, hogy bekerül az istállóba, de ott sincs. Ihatok rá hideg vizet?
-
törölt tag
"Van akit zavar, van akit nem."
Ez így igaz. Csak néhányan foggal-körömmel védik a játékban lévő rendszert és nem tudják elfogadni hogy valaki mondjuk leül egy órát játszani és akkor pár sztori küldetést szeretne megcsinálni nem lovagolni vagy fennakadni random eseményekben.
Közben annyi hozzászólás jött hogy át se bírom olvasni, volt valami érdemleges téma vagy veszekedés a lakók közt?
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz SH4D0W2011 #2569 üzenetére
mentés, betöltés sem segít?
-
Mike
veterán
válasz Major Lion #2558 üzenetére
az ox az maximum exbika
-
Pepeninho
őstag
Sikerult. Valoszinuleg azert mert beesteledett es hirtelen nyomokra bukkantam. Nem ugrik be az ellenseges banda neve de
ratalaltam veletlenul nyugaton a tanyajukra. Ahhoz kepest, hogy az eddigi leghuzosabb csatan voltam tul nem adott semmi erdemlegeset a 100 dolcsin kivul. Kocsit csalodtam a dologban.
Ma meg feloltoztettem Arthurt. Elvittem shoppingolni. Nagyon elvezte. Valaki nezett mar bele tukorbe vele? Vicces!Ps4, Xiaomi 11T
-
válasz p3l9uph #2525 üzenetére
Nem tudom már melyik topikba, de nem csak negatív dolgokat írtam a játékról. Viszont az tény, hogy nem tartom 9-10-es játéknak és nem úszom rózsaszín ködben mint egyesek. Nekem a western téma közel áll a szívemhez, nem véletlenül járok közel 10 éve kalapban és koptattam már el két csizmát is.
Az a zene mekkora amíg lovagolok vissza a táborba. Több ilyen kellene bele. Az időjárás meg a napszak változás még mindig nagyon odabaszós kombókat tud eredményezni.Visszatértünk Kubából. A sztori nem okozott meglepetést, Hosea-t
meg Lenny-t sajnáltam, ők normálisabb bandatagok voltak, de Dutch ötletei mindig elszaródnak. Egyáltalán nem is szívesen csinálom amit mond. Egy kib* szar alak, nem is értem miért tartanak ki mellette.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
.LnB
titán
Cinematic módban megy a ló magától, nem kell az x-et nyomni. Most próbáltam ki.
-
pulffy
őstag
Most komolyan! Megannyi nőn segítettem már, és senkit se lehetett meghúzni... Hát hol itt a realisztika?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
válasz Pepeninho #2579 üzenetére
A bugok, a körülményesség és a sok unalmas galoppozás. Lehetne jobb a gunplay is. Ha több olyan muzsika lenne mint amit írtam az előbb akkor kevésbé lenne unalmas. A történet is lehetne folyamatosabb, fordulékonyabb és ha már ekkora a világ lehetne némiképp választható merre menj tovább. Az a baj, hogy sokszor van olyan pillanat amikor kényszeresnek érzem ahelyett, hogy az utolsó percig szórakoztató lenne. Nem kellene, hogy 60 órámba teljen a sztori végére jutni ha cserébe ott lenne pár olyan igazi hűbazdmeg érzés. Volt pár olyan pillanat amikor elkapott volna a hév de nem élt vele a játék.
Például amikor elkapnak az O'Driscoll fiúk és meg kell menekülni. Azt hittem ott valami durva lesz vagy az utána következő dolgok fajulnak el nagyon, de nem történt meg. Szegény Kierannal elbántak ugyan, de az a harc sem volt kifejezetten emlékezetes. Kopasz vagyok, de nem azért hordom a kalapot A csizmáimat meg a motorozás edte meg. Tavasszal veszek újat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lefty
addikt
De jo, hogy vagy 50 ora utan rajottem, hogy az optionst nyomvatartva egybol bejon a terkep...
-
Major Lion
senior tag
ööö, ja, a lényeg hogy van szarva, onnan fogja felismerni. Amúgy néha látni bikát is, egy faszi szokta terelgetni, meg St- Denis mellett is van egy karám ahol tartanak, de kb lehetetlen azt leölni, rögtön észreveszik.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Pepeninho
őstag
válasz Major Lion #2589 üzenetére
Nem az allat elohelyenek megtalalasaval volt gondom. Egyszeruen nem jott elo a dog.
Ps4, Xiaomi 11T
-
markknight
veterán
Elértem én is a sztori végét.
Nagyon jó történeteket tudnak összerakni a Rockstarnál, nagyon bejött a befejezés, még ha sajnos áldozatokat is követelt. Nálam év játéka a cucc, ilyen jó történetet és élményt egyik játék sem adott idén. -
wollnerd
aktív tag
Igen, sztem is nagyon rossz a rendszer... (Én még a Chapter 2 elején vagyok)
Elmentem meglátogatni a nyugati régiót, átkelve a kisfolyón. Útközben rátaláltam a táborozó D betűs (nem tudom mi a teljes név) bandára, amit a játék ugyebár ellenségnek jelölt. Egy fának használtam fedezéknek és végeztem mindegyikkel, majd kiloot-oltam őket. Mentem tovább. Kb. 5-10 perc után egy kanyarban megjelent a WITNESS jelző, nem értettem hogy mi a francnak!!! Bandát már vagy 1 km-re is lehagytam! Az a tanú honnan látta volna, illetve hogy tudtá volna meg hogy én voltam, mellesleg veszélyes emberekre vadásztam, akiket JÁTÉK MEGJELÖLTE ELLENSÉGNEK! Persze a tanút nem láttam sehol, megjelent a wanted.... Elmenekültem, elbújtam, mikor eltűnt a wanted státusz, visszatértem arra az útra és nem vettem észre hogy nem is mentek el az lawmen-ek. Feltartóztak, én nem tudtam mit csináljak, nem akartam őket lelőni, ne legyen rosszabb, elmenekültem megint, sikerrel. De ekkor jött is a 5$-os bounty! Elhagytam a régiót a francba! Egyelőre vissza se megyek!!!Az első résznek a wanted rendszere egyszerűbb és igazságosabb volt, sztem!
Mindig is ilyen volt, vagy annak és bonyolult volt eleve, majd egy patch-vel javítottak rajta?
(A RDR1-et csak legalább 1.5 évvel később vettem meg és kezdtem játszani, mert csak akkor kaptam az első konzolt, az Xbox 360-at.)[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Most eszmélek csak rá így Chapter 4 felénél, hogy valóban csak annyi fegyver van a játékban amiket a katalógusban láttam már a játék leges legelején? 3 revolver, 2 pisztoly meg az a 3-4 darab puska? Ennyi? Akár hogy nézem, semmi több infót nem találok több fegyverről, vagy több módosításról. A fegyvereim felét ráadásul még átalakítani sem tudom a fegyverkovácsnál...
a játék nagyon jó, de én azt hittem azért lesz benne vagy 20-30 fegyver kismillió módosítási lehetőséggel :/
-
Pepeninho
őstag
válasz Mr_no_Name #2596 üzenetére
Hali
Reg olvastam errol, itt pedig nem nagyon lattam, hogy lett volna beszedtema, de nekem 60-70 fegyver remlik. Ebbe beletartozik az osszes kes, dinamit, tomahawk es ilyesmik is. Pisztolybol es revolverbol is legalabb 10 van es azt hiszem shotibol is eleg sok. Gunsmith-nel nincs sok. Szerintem nagy reszet a kollekcionak side mission vagy utcai harc reven erheted el. Erdemes elhagyott kunyhokat ia atkutatni.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Mr_no_Name
tag
válasz Pepeninho #2597 üzenetére
Lassan 30 órám van a játékban és most behoztam lassan az összes mellékküldit is a főküldik mellé cpt 4-re. Mindenhová lovagolok és nem fast travelezek, még sem találtam még egy új fegyvert sem magamtól :/ Azért vagyok elkesredve mert a google se dob fel többet az alap 3 db revolvernél...
Valaki írta, hogy a játék cpt 4 vége felé és cpt 5 elején indul be igazán... na kíváncsi leszek. Annyira részletes és elaprózott a játék, hogy nem hiszel el, hogy pont ezt ne "aprózták" volna el.
-
wollnerd
aktív tag
válasz Major Lion #2599 üzenetére
Hmmm.... Ez az első résznél egyáltalán nem volt így emlékeim szerint... Sőt pl. GTA5-ben is azért a legtöbb gyilkolásos küldikért nem küldött zsernyákat rám...
Sőt, arckendő is volt rajtam....[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest