Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Cobra652 #1949 üzenetére
Rizikó? Miről beszélsz? Ha akarok fejbelövök mindenkit, kifizetek 300 dollárt, és sz*rok a világra. Pont annyit ér mintha mindenkinek kinyalom a popiját. Egyszerűen arról van szó hogy nincs egyértelműen megadva hogy morálisan melyik "félnek" felelsz meg az alábbi döntéseddel, márpedig ez elvárható lenne ha már van rossz és jó.
Egyébként ha lelövöm a láncot (lelőttem) akkor a csávónak +, de a rendszernek -? Tényleg nem érthető hogy mi a bajom?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kiserik
senior tag
válasz Sirandrish #1945 üzenetére
1. Bűnöző vagy. Pont. Hiába akarsz sherif lenni, itt most bűnöző vagy.
2. Rengeteg lehetőség van.
Elengeded, mivel bűnöző, lehet, hogy megöl, esetleg később fordul ellened, vagy megköszöni, esetleg később segít.
Otthagyod. Soha nem látod többet, esetleg később bosszúból ellened fordul.
3. Fejbelövöd. A szökött fegyencekért nem kár, mégis emberölés.
4. Azt nem tudom, hogy lasszóval, esetleg ököllel lehet e tenni vele egyebet. Ki kell próbálni.
A moralizálás innentől nem a játékon múlik. -
FIREBLADE78
addikt
Fehér arab ló keresése közben a legendary bölényt megöltem. Viszont a tóban lehelte ki az életét és elsüllyedt,beragadt. Térképen egy boleny van áthúzva. Ergo buktam ezt az állatot? Lesz még lehetőség másikat kinyírni?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Sirandrish
legenda
válasz kiserik #1952 üzenetére
A lehetőségek adottak ez tény..de a moralizálás pont a játékon múlik, mert én pl elkönyvelem magamban hogy egy bünözőnek vesznie kell, ezért lelövöm, vagy csak ott hagyom bilincsen. De a rockstar szerint ez pont "gonosz" döntés, akkor most mi van?
Az meg egy dolog hogy bűnöző vagyok, de a megítélésemen azért tudok javítani, vagy épp rontani. Ezért van az a csík
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Cobra652 #1955 üzenetére
Látom egyet hajtasz mint a pereces. Örülnék ha ilyen tudnék lenni hogy még a hiányosságokba is bele tudnám magyarázni hogy az ott és akkor amúgy miért tökjó, de sajna ennél én kritikusabb vagyok. Evan...
További jó játékot !Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Carlos Padre
veterán
Mondjuk tényleg nem tudom, hogy a játék szempontjából mi a jó, ha pirosba mész, vagy a kifehéredsz. Én már kezdek túl jó lenni, discount árat kapok mindenhol, csak ez így kezd furán kinézni a nagy bandalét mellett
De szerintem ne akarj megfelelni a játéknak, csak játsz ahogy tetszik, és ne agyalj folyton azon, hogy mi lenne a jó döntés.[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Carlos Padre #1957 üzenetére
Ennyire nem görcsölök rá, csak megjegyeztem mint érdekesség, csak néhányan úgy vették mintha legalább az anyjukat szidtam volna
Amúgy én is a jófelé megyek ha lehet, de volt már olyan hogy haza akartam vinni egy bajba jutott asszonyságot, aki a cél előtt két méterre megijedt valamitől és elszaladt...volna, de hátbalőttem a francba Cipelem 20km-t majd lelép? Kapja be az ilyen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
felmentem a hegyekbe, északra. nem semmi a táj.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #1957 üzenetére
A játék szempontjából mindegy Úgy játszod ahogy akarod, olyan színezetet kap a sztori ahogy játszod.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
pulffy
őstag
válasz FIREBLADE78 #1953 üzenetére
Mondjuk ez jó kérdés, már én is gondolkodtam azon hogy csak egy legendari állatvan az adott fajból?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Sirandrish
legenda
válasz Cobra652 #1959 üzenetére
Hát azt gondoltam hogy nincs kidolgozva az sem, mert én sem láttam még semmi előnyömet abból hogy jó lennék.
Egyébként akkor te pl az út szélén állóknak nem segítesz? Vagy lelövöd őket vagy mit csinálsz velük?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Sirandrish #1964 üzenetére
Néha szoktam. Egyszer az egyik Köcsög ahogy leszálltam a lóról,felugrott de lebírtam rángatni. Aztán halál fia lett. Ezek akarnak segítséget. A kva anyjukat
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Akra_hu
tag
Pont,hogy van lényege a jó és rossz cselekedetnek. Küldetések történései is másként tudnak lezajlani. Ha csak jókat cselekszel akkor társaiddal szemben csomó minden másként alakul,de fordítottan is igaz. Ha sokat segítesz az npc-ken, mindig visszaköszön. Chapter2-ben segítettem egy tagnak. Chapter4-ben küldi közben úgy alakult,hogy ha anno őt “elszarom”, akkor nem jutok xy dologhoz most. De így jutottam és kurvajól jöttem ki. A lényeg,hogy mindig későbbiekben érzed minden cselekedeted hatását.
Off. Mustang egy közepes ló hatalmas csalódás
-
Carlos Padre
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz Carlos Padre #1968 üzenetére
Hát egyszer öltöztem fel, meg egyszer vettem lovat. Minden mást lootoltam eddig
-
Mike
veterán
ha van nálam elég perfect pelt akkor azt csinálnak amit akarnak, nem állok meg senkinek. ugyanis a mentés a bőröket nem menti.
egyébként megállok. a mostani vadászpuskám egy segítségnek köszönhetem.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
Boltban kevesebbe kerülnek a cuccok például, tippeket adnak betörésekhez, néha megajándékoznak ingyen vásárlásokkal a Store-ban
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Major Lion #1971 üzenetére
Nah akkor jól van. Mondjuk ezektől függetlenül is jófijú vagyok, de így mégis csak jobb érzés
-
Major Lion
senior tag
válasz Sirandrish #1973 üzenetére
Mondjuk nem is tudom mennyire éri meg rossznak lenni, mondjuk kirabolsz egy vonatot, talán két kocsin ha végig tudsz menni, mire megérkeznek a sheriffek, menekülés közben biztos lelősz egy kettőt, szóval lesz rajtad vagy 150dollár vérdíj meg a nyűg ami ezzel jár...
-
marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
Alaposan tesztelem a "rossz" oldalt is. Okosan mentegettem, így visszatértem egy olyanhoz, ami még eléggé a játék elején történt, így van egy párhuzamos vonalam is. Gyakorlatilag és szó szerint ámokfutó lettem, semmi más nem csináltam, mint elmebetegként gyilkolásztam és fosztogattam mindenkit. [link]
Ha sikerül kiiktatni a szemtanúkat is, elég sokáig el lehet húzni bújkálással. A városban kinyírom a hotel tulajdonost, a hotel végleg bezár, érdekes, hogy a boltos ilyen szempontból védett. A patikus többé nem fog beengedni. Kb. 10x osontam be a seriffhez és metszettem el a torkát, ezután mindig elszabadul a pokol és 8-12 ember után már nem lehet túlélni, elég durva lesz a helyzet. Ezek után már szinte mindenhol azonnal fegyvert rántanak, így ez a bűnöző életmód nem könnyű, de kíváncsi leszek a továbbiakra.
Kajával nincs gond, készül a kolbász és a hurka. [link][ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #1974 üzenetére
Én már csináltam vérfürdőt Valentine-ben még rögtön a legelején véletlenül, és egy darabig volt vérdij a fejemen mert lelőttem a serifet is és nem tudtam, hogy ki tudom váltani magamat, de ennek mostanra már nincs nyoma a helyiekkel való kapcsolatomban. Most azon gondolkodom, hogy megtartom a chapter 2 mentéseimet, mert úgy látom a szokott kaotik neutral karaktert játszom, és majd később rámegyek újra tryhard banditaként is a sztorira, meglátjuk mennyire számít. Úgy látom egyébként, hogy ha nem is annyira mint a Detroit-ban, de van súlya a döntéseidnek.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Major Lion #1974 üzenetére
És még csak alomra se tudod a fejed hajtani nyugodtan
-
addikt
válasz Sirandrish #1980 üzenetére
Semmi különös, levágtam pár malacot, hogy egy darabig legyen mit enni.
-
nagyúr
Csak óvatosan a "lócserével" Srácok, én tegnap buktam el a fullos American Standardbred versenylovamat! Felmentem a hegyekbe a fehér "csodalóért", meg is lepődtem mert elsőre, csont nélkül sikerült betörnöm, felnyergeltem, majd indulás haza. Út közben folyamatosan füttyentgettem a régi lovamnak, h ne hagyjuk el egymást, de közbejött egy farkastámadás, és elszaladt. A térképen láttam szürkével jelölve, h fent maradt északon, de nem mentem azonnal vissza érte. Egy küldetés után bejelöltem a térképen, de mire odaértem már nem volt ott. És mivel tele volt az istállóm (3 kis értékű lóval) így ott sem találtam. Gondolom ha lett volna egy üres hely az istállóban, akkor beteszik oda?!
Itt amúgy megtaláltok minden infót az játékban megszerezhető összes lóról, meg arról is, h mikortól lesznek elérhetőek.Ebből az arábiai fajtából még lesz két másik megszerezhető példány, egy erősebb fekete a negyedik fejezet végén, illetve a legerősebb rose grey színben, ami csak az első epilógus után válik elérhetővé. [ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz bulikavagyok #1983 üzenetére
Én mindig az új lovon maradok, nem nyergelek át, így ha valami gáz van, pl farkas támadás, és leesek, akkor csak az új ló fog elfutni, az meg nem gáz. Egyébként nekem még a temporary lóval se volt gondom soha, meg szokott maradni betöltés után is,
-
pulffy
őstag
Igazán megoldhatták volna a kocsival, szekérrel való tolatást. Elég sokszor beragadok.
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
nagyúr
válasz Major Lion #1985 üzenetére
Nekem ez volt az első befogásom, ezért nem tudtam, h mi ilyenkor az eljárás?! Plusz azt hittem, h a fő lovamat akivel teljesen összeszoktunk már nem tudom sehogy sem elbukni - maximum ha lelövik. Mind1, már túltettem magam rajta. Csak azért bosszantott egy kicsit, mert nem tetszik annyira ez a fehér ló, és észrevehetően semmivel sem jobb mint az előző.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz bulikavagyok #1983 üzenetére
A feher paci gyonyoru szep es baromi izmos, de ahogy mas is irta fentebb kicsi. Szamomra az American Thoroughbred utan ugy nezek ki rajta mint majom a koszorukovon. Behajtottam az istalloba mert szep, de ennyi...
Maradok a mar jol megszokott es megszeretett "Blue Thunder"-emnelKulonben is...nem azert foglalkoztam vele orakat, hogy egy ilyen jott-ment puccos picsa a hegyekbol elvegye a lovamat
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
nagyúr
-
Lefty
addikt
válasz freeknight #1947 üzenetére
Na ezt jo, hogy mondod, en meg mindig elvittem oket a sheriffnek. Jo penzes rablasok voltak?
Feher lo nekem sem jon be sajnos, pedig megkinlodtam a betoresevel.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz bulikavagyok #1987 üzenetére
Sajnos a nyereg szabja meg melyik a fő lovad, ami logikus is mondjuk.
Gyakori mentés, azzal tudod csak kivédeni az ilyen hibákat.On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Gaben360
senior tag
Lehet,xboxon az RB,ps-n nem tudom melyik gombbal kell.
Ez a jó és rossz dologhoz: azért az npc-k is sokszor köcsögök,tegnap a folyóparton este látom ott egy csóka mondom odamegyek hozzá,még oda se értem már osztotta az észt,aztán fegyvert rántott azt rámlőtt minden ok nélkül,nekem se kellett több boomhedshot azt csá.Kifosztottam és szebb jövőt.
Bár én még csak a chapter 2-nél vagyok,még csak a felszínt kapargatom,tegnap kb semmit se csináltam,csak lődörögtem,fedeztem fel a tájat.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
.LnB
titán
Chapter 3-ban
a tábornál olyan meleg van, hogy a legendary medve bundában folyamatosan csökken Arthur életereje. Tegnap haladtam a sztorival. Van már 2000$-(dolcsi)m. Ma vásárolgatok kicsit szerintem. Nem tudom tartogassam e?
A Valentine - Rhodes "futamot" akarom lenyomni 5 perc alatt. Kíváncsi vagyok a warhorse dlc-s lóvel le tudom e? Megpróbálom majd.És meg akarom csinálni ezeket az apró taskokat, hogy vigyek egy
Molly-nak,tükröt Sadie-nek, Jack-nek pedig a kisharmonikát .könyvét (#1986) pulffy R1-gyel (PS4-en) lehet tolatni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wolf13
őstag
Aki sima vagy slim gépen tolja , nem zavarja a városokban a lassulás ?
Bár itt meg nem annyira hátráltat , de már haltam meg lassú célzás lövés miatt. És azért ez ha megmarad multiba is ott már azért táncolom majd a szemöldököm az tuti. Szerintem patch -el ezt nem igazán tudják orvosolni. Már agyalok prora váltásra. De csak ez miatt nem tudom érdemes -e.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Carlos Padre #1994 üzenetére
Minden ló meg tud halni, és el tud veszni. A DLC-s lóval annyi előnyöd van, hogy ingyen vehetsz belőle újat.
@Wolf de igen, elég zavaró nagyobb városokban. De úgy rémlik Pron is vannak hasonló gondok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest