Új hozzászólás Aktív témák

• zotyesz66

őstag

Érdekes dolog történt ma. Már egy ideje HDD-n van az ffp és a tm, és ma, amikor hozzáadtam egypár újabb torrentet elindultak rendesen, de aztán leálltak. Újra elindítottam őket, és pár perc múlva megint leálltak. Gondoltam újraindítom a NAS-t, erre reboot után nem csatlakozik a GUI, sőt a putty sem. Újabb reboot után sem. A Zyxel saját webes felülete ment és a file-okat is el lehetett érni, ezzel nem volt gond. Viszont az admin felületen a programcsomagoknál nem volt semmi. Sem ami már telepítve volt (SMART és ffp) sem amit még le lehetne tölteni. Nem az utolsó firmware volt fönt, ezért lesz ami lesz alapon lefrissítettem a 2013 augusztusira és láss csodát, utána minden elindult. De nem értem, ha eddig ment, akkor ma valamiért letiltott? Vagy valami elszállt benne szoftveresen és újra számíthatok hasonlóra? Elkezdtem nézni, hogy ha le kell cserélni, akkor mit vehetnék helyette, ott a 310S, de arról meg lespórolták az e-sata csatlakozót, én meg használnám. Vagy ott az új 325 v2, de az meg majdnem a duplájába kerül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés