- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Érdekes dolog történt ma. Már egy ideje HDD-n van az ffp és a tm, és ma, amikor hozzáadtam egypár újabb torrentet elindultak rendesen, de aztán leálltak. Újra elindítottam őket, és pár perc múlva megint leálltak. Gondoltam újraindítom a NAS-t, erre reboot után nem csatlakozik a GUI, sőt a putty sem. Újabb reboot után sem. A Zyxel saját webes felülete ment és a file-okat is el lehetett érni, ezzel nem volt gond. Viszont az admin felületen a programcsomagoknál nem volt semmi. Sem ami már telepítve volt (SMART és ffp) sem amit még le lehetne tölteni. Nem az utolsó firmware volt fönt, ezért lesz ami lesz alapon lefrissítettem a 2013 augusztusira és láss csodát, utána minden elindult. De nem értem, ha eddig ment, akkor ma valamiért letiltott? Vagy valami elszállt benne szoftveresen és újra számíthatok hasonlóra? Elkezdtem nézni, hogy ha le kell cserélni, akkor mit vehetnék helyette, ott a 310S, de arról meg lespórolták az e-sata csatlakozót, én meg használnám. Vagy ott az új 325 v2, de az meg majdnem a duplájába kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest