- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
Anonymus23 #2713 üzenetére
Nos, én csesztem el. Nem gondoltam bele, hogy amikor újraraktam a NAS-t, valami ősrégi firmware-t pakolt föl magának (nem a 4.40-est, hanem a 4.10-est). Lefrissítettem és rendben megy minden.
Csoki76-nak is azt ajánlom, hogy nézze meg a firmware verzióját. -
zotyesz66
őstag
válasz
Anonymus23 #2713 üzenetére
Igen. A 07zypkg003 fölment és működik is. Az újabb valamiért nem. A TM-el nem volt időm molyolni még.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Anonymus23 #2703 üzenetére
-
zotyesz66
őstag
válasz
Anonymus23 #2703 üzenetére
-
zotyesz66
őstag
válasz
Anonymus23 #2699 üzenetére
Friss telepítés volt, nem volt fönt semmilyen TM előtte. Az utolsó firmware van fönt. A 320-on fönt volt a 2.77, azt persze letiltottam és felajánlotta, hogy frissítse, ami sikerült is.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Anonymus23 #2697 üzenetére
Újraraktam a 210-emet eladás miatt és ezzel a módszerrel tettem föl a TM-t. Simán ment minden, enabled a listában és mégsem működik. WebGUI-ra nem lehet kapcsolódni és a remote gui is hibát dob. Mit ronthattam el?
Az új 320-amon pont ugyanúgy csináltam és hibátlanul megy. -
zotyesz66
őstag
Érdekes dolog történt ma. Már egy ideje HDD-n van az ffp és a tm, és ma, amikor hozzáadtam egypár újabb torrentet elindultak rendesen, de aztán leálltak. Újra elindítottam őket, és pár perc múlva megint leálltak. Gondoltam újraindítom a NAS-t, erre reboot után nem csatlakozik a GUI, sőt a putty sem. Újabb reboot után sem. A Zyxel saját webes felülete ment és a file-okat is el lehetett érni, ezzel nem volt gond. Viszont az admin felületen a programcsomagoknál nem volt semmi. Sem ami már telepítve volt (SMART és ffp) sem amit még le lehetne tölteni. Nem az utolsó firmware volt fönt, ezért lesz ami lesz alapon lefrissítettem a 2013 augusztusira és láss csodát, utána minden elindult. De nem értem, ha eddig ment, akkor ma valamiért letiltott? Vagy valami elszállt benne szoftveresen és újra számíthatok hasonlóra? Elkezdtem nézni, hogy ha le kell cserélni, akkor mit vehetnék helyette, ott a 310S, de arról meg lespórolták az e-sata csatlakozót, én meg használnám. Vagy ott az új 325 v2, de az meg majdnem a duplájába kerül.
-
zotyesz66
őstag
Az én voltam.
A midnight commandert az FFP-n keresztül kell föltenni, használni meg hasonlóképp kell, mint anno a norton commandert és a file-ok szerkesztését is meg lehet rajta keresztül csinálni.
Pont úgy volt, ahogy írtad, kitöröltem a settings.json file-t és a transmission-daemon újraindításánál automatikusan újra létrehozta, ezután már csak egy sort kellett benne szerkeszteni és azóta hasít. -
zotyesz66
őstag
Most jutottam odáig, hogy föltegyem a MC-t (meggyűlt a bajom vele, mert hiányolta a glib2-t, azt is föl kellett rakni) és megnézzem, valóban üres a settings.json. Ha esetleg azt törlöm és megpróbálom a fenti módon ismét elindítani a transmissiont, akkor létrehozza megint? Vagy jobban járok, ha uninstallálom és újrarakom?
-
zotyesz66
őstag
válasz
zotyesz66 #2571 üzenetére
Kis szenvedés után a NAS része működik, szerencsére adatot nem vesztettem. Viszont a Transmission-t nem tudom elindítani rajta.
Ez alapján csináltam a telepítést a HDD-re. A settings.json gyakorlatilag üres és ha indítanám így: cd /ffp/start
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/video/download/ -t -u user -v password -a *.*.*.* nem is hozza létre, inkább csak hiányolja a konfig fájlt és ki is dob. Gondolkodtam, hogy esetleg újratelepítem a transmission-t, de akkor azt írja, hogy már telepítve van. Hogy lehet uninstallálni, hogy újrarakhassam? -
zotyesz66
őstag
Milyen jó, hogy két egymás után következő biztosíték levágás gajra tette a rendszeremet... legalábbis nagyon úgy néz ki!
Az adatok megvannak, de fogalmam sincs, hogy mentek ki kb. 2 terát, hogy újrarakhassam. -
zotyesz66
őstag
Elkezdett vacakolni az NSA 210-en a transmission, de eléggé fura. Nyáron volt egy áramszünet, azóta az USB csatlakozó visszajelzője pirosan világít, ami elvileg azt jelenti, hogy nem olvassa/nem látja, de persze látja rendesen. És most, tegnap óta néhány torrentet a 100 valamennyi közül hibásan lát, a webes felületen azt írja rájuk: Error: unable to save resume file: Input/output error
Ez jelentheti azt, hogy behalt a pendrive? Egy 4 gigás TDK van benne, ezt tudtam a legolcsóbban szerezni.
Vettem egy 2 terás vinyót, ha azt beépítem át tudom másolni az adatokat a mostani másfél terásról, hogy a torrentek is működjenek? Megpróbálom majd a transmissiont a HDD-re tenni. -
zotyesz66
őstag
Rég jártam erre.
Az NSA 210 USB-n keresztül elbír egy 2 terás vinyóval? Egy másfél terás van most benne, emellé szeretném a 2 terásat, de minél kevesebb buherával, mert annyira stabilan működik most, hogy nem szeretném piszkálni.
-
zotyesz66
őstag
válasz
8nemesis8 #1807 üzenetére
A gyárira nem is emlékszem már, az elég hamar feladta. Elkezdett zörögni de úgy, mintha valami a lapátok közé lógott volna. Persze semmi ilyen nem volt, akkor tettem be a Mini Kaze-t, de az ugye nem szabályozós és volt egy folyamatos magas frekvenciás süvítése, ami annyira nem volt zavaró, de közben meg mégis...
Ez most elmúlt, inkább susogós lett és persze a vinyó rendesen hallatszik.
Szétszedtem teljesen, bár meg lehetett volna oldani szétszedés nélkül is, de így kényelmesebb volt. Nem egy nagy dolog ám szétkapni... -
zotyesz66
őstag
Tegnap megvettem a kis Titan ventit (igazából 3 db-ot vettem 1800 Ft-ért) és este be is szereltem. A fordulatot szépen szabályozza, 2500 és 3500 között, eddig csendesebb, mint a Mini Kaze-vel, de az már ki volt készülve egy kicsit. Kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni.
-
zotyesz66
őstag
Föltettem a transdroidot a telómra. Otthon a wifin tökéletesen működik, de nem vagyok benne biztos, hogy a távoli elérést hogy lehet beállítani. Van dyndns-em, a router be van állítva, megvannak a port forwardok és távoli gépről működik is az elérés, de a telefonon is szeretném. Próbálkoztam vele, de a vége az lett, hogy mindig kifagyott, csak az újratelepítés segített, aztán már nem piszkáltam.
-
-
zotyesz66
őstag
Én biztos megveszem azt az óccsó Titan-t ma hazafelé menet. 5000-es fordulatnál mondja 21dB-nek, ez a kis cucc meg sosem hajtja 3000 fölött asszem, legalábbis így volt a gyárival.
A Mini Kaze nem tudom, milyen fordulaton megy, nem méri. Gépészkedni kell majd vele, mert a csatlakozó alapból biztosan nem kompatibilis. -
zotyesz66
őstag
Nekem ilyen van bent, de az nem szabályozható és ebben a kis házban annyira nem is halk. A gyári venti nekem is nagyon hamar zajos lett, elkezdett zörögni. Most keresek valami szabályozhatót.
Nekem 210-esem van és az szabályozta a gyári ventit, igaz, néha kicsit hektikusan. -
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
Sziasztok
Majdnem egy éve van egy NAS 210-em, most szántam rá magam, hogy felokosítsam. El is jutottam odáig, hogy működik, belép a web GUI-n, elkezdi a letöltést, aztán pár mega után közli, hogy nincs elég hely: No space left on device (/i-data/md/video/download)
Na most egy másfél terás Samsung van benne és még félig sincs tele.
Szóval nem értem... -
zotyesz66
őstag
Múlt hét óta megy nálam ez a kis szerkezet és eddig nagyon elégedett vagyok vele. Előtte a TP-Link 1043-ba volt USB-n bedugva a HDD (másfél terás Samsung) de az nagyon nyögvenyelős volt, rettenetesen lassú volt a másolás, ha beállítottam az FTP-t a routeren akkor másolás közben gyakran kifagyott, szóval nem volt jó. Most ezzel úgy tűnik, minden megoldódott. Egy gondom van, szeretném a media centert beállítani, hogy lássa az XBOX és akkor tudnánk a TV-n filmet nézni. De valamiért az XBOX nem látja az NSA-t, pedig elvileg kompatibilis vele.
-
zotyesz66
őstag
Én is szereztem egy ilyen NAS-t. Egyelőre nem gondolkodom transmission-on, örülök majd ha rendesen be tudom üzemelni. Belső hálón mindenesetre már megy. Nekem is gondom volt először a firmware feltöltéssel de az IP fixre állításával ez megoldódott. Most azt szeretném ha az FTP része működne rendesen kifelé is, szerintetek melyik szolgáltatás a jobb, a dyndns.org vagy a no-ip.com?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest