- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Jano_023 #18510 üzenetére
Igen, nekem is ezt mondták.
Elvileg honlapjukon szereplő információk alapján nem tudják pótolni a garanciajegyet.
Ennek ellenére telefonon azt mondták, hogy számlával igazolva kiadják a garanciapapírt újra 600-700 Ft körüli összegért. (Biztos aranyozott papírra nyomtatják)Ha viszont egyik papír sincs, akkor megint ügyintéző függő a dolog. Aki normális, rendes az megcsinálja, aki lepattintós, okoskodó az elhajt, csak ne kelljen dolgoznia.
A sony hardveresen erősebb és egy fokkal jobb a supportja. Alcatelnek picivel nagyobb a kijelzője és miután én nem láttam egyszerre a kettőt, így csak számok alapján tudom megítélni a két kijelzőt, de papíron sony-nak van egy minimálissal jobb kijelzője.
+Sony-ban van pl. NFC, ami ha jól tudom Alcatel-ben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest