- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Na eddig bírtam az Unity felületet. Szép meg csicsás, csak nem ehhez vagyok szokva és sehogy sem tudom megszokni. A 11.04-ben még lehet választani a klasszikus régi Gnome és az Unity között, de az októberben megjelenő 11.10-ben már nem. Nem tudom mi lesz így a linux rajongásommal. Lehet áttérek a Mandrivára, vagy a Fedorára, vagy a Debianra, csak az a baj hogy ezek a linuxok teljesen ismeretlenek számomra és különbségek mindig vannak. Nem tudom miért kellett egy jól működő felületet variálni. Egy linux az linux, ami a rá jellemző felületet használja, nem az ilyen Ubuntus fejlesztést. Engem nem a csicsa érdekel, hanem a használhatóság. Egyébként a jövőre megjelenő Windows 8-ban is lesz klasszikus felület, nem lesz muszáj azt a telefonos felületet használni és ez az amit hiányolok a Ubuntu 11.10-ből. Nem lesz meg a választás lehetősége, vagy Unity, vagy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest