Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
Tudod vannak akik nem akarnak Windowst használni. Különféle okok miatt, vagy mert nem szeretik, vagy a vírusok miatt, vagy mert nem értenek hozzá....
Tudom. De én nem mondtam azt, hogy Linux helyett Windowst használjon mindenki.
Arra mutattam rá, hogy néhány évi emulátor költség árán, megvásárolható az eredeti program. Ha jól gondolom, a kettő nem zárja ki egymást. Sőt jól kiegészíti, ha a gamer gép mellet van egy alacsony fogyasztású Linuxos is.Sajnos a két rendszer közötti törésvonal a kiegészítő eszközök kezelésében van. Van egy netbookom. Hiába 100%-os UNR kompalibilása, A meglévő USB TV kártyám nem használható hozzá. Persze ez nem a Linux hibája, hanem a hardvergyártóké, csak ez a használhatalanság szempontjából lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi