Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem tudom, mit csinálhatsz rosszul, de nekem a reggel 6-ra beállított restart tökéletesen működik, szoktam is mormogni, hogy miért nem egy órával későbbre állítottam, de lusta vagyok átállítani
Mindenesetre a router webes felületét fusd át, állítsd át angolra, állítsd be az időzónát, stb....amúgy is értelemszerűen egy router bekonfigurálása így zajlana, hogy átnézünk minden menüpontot, nemde?
Aztán egy gyári legfrissebb rendszer is mehetne rá, abban is van angol nyelv, lehet a te rendszereden hibásan működik az időzítés.A felület amúgy OpenWRT-re épül ránézésre, szerintem bőven megfelelő, a reg pedig azért kellett, mert az appból így mobilnetről is el tudod érni a routeredet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest