- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Predator2 #437 üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban írtam, hogy "brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi Mini-n!"
Én is nagy családiban lakom, a Tplink se rossz cucc, de az emeleten a szélső szobában (ami épp az enyém) már nem volt jel, illetve kint az udvaron se (a két vastag fal miatt).
Én a Mini-t vettem (a középső a 3 linkeden), és kíváncsiságból egymás mellé téve, (kis túlzással) de kb duplája a hatótáv, a szobámban is van jel!
Azóta repeater (jel ismétlő) módban használom, és hát besz*rás: a kert végében is tökéletes a jel, körbe a ház körül is van, pedig eddig sehol nem volt az udvaron. Héten valamelyik nap sétáltam haza és bekapcsolva maradt a telefonon (Nexus 5) a wifi és házunktól kb 30 méterre az úton jelzett a telefon, hogy új üzenet, mert már ott is fogta a wifi jelet!
A Mini-n csak 1+1 (2,4 + 5GHz) antenna van, de a 3-dik linkeden már 2+2 (2×2,4Ghz + 2×5Ghz) így ennek talán még jobb lehet a hatótávja.
Bármelyiket is veszed, szerintem nem fogsz benne csalódni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged