Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem tudom, mit csinálhatsz rosszul, de nekem a reggel 6-ra beállított restart tökéletesen működik, szoktam is mormogni, hogy miért nem egy órával későbbre állítottam, de lusta vagyok átállítani
Mindenesetre a router webes felületét fusd át, állítsd át angolra, állítsd be az időzónát, stb....amúgy is értelemszerűen egy router bekonfigurálása így zajlana, hogy átnézünk minden menüpontot, nemde?
Aztán egy gyári legfrissebb rendszer is mehetne rá, abban is van angol nyelv, lehet a te rendszereden hibásan működik az időzítés.A felület amúgy OpenWRT-re épül ránézésre, szerintem bőven megfelelő, a reg pedig azért kellett, mert az appból így mobilnetről is el tudod érni a routeredet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest