- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
én aliexpressról rendeltem, ott ilyen a leirásba sem szerepelt, hogy milyen adapterrel küldik.
A port forward menüt megtaláltam csak azt nem tiszta, hogy hova mit irjak be.Egyrészről jó a menü mert szellős és grafikus másrészről meg nem anynira átlátható és egyértelmű
Például azért nem sikerült az elején a netkapcsolatot beállitanim, mert a PPOE kapcsolatnál a jelszó név párosnál azt irta ki, hogy MI név és jelszó és oda más adatot adtam meg regisztrációként
ÉS amig nem regisztráltam addig a miwifi.com oldalon beadta a legfrissebb firmwareket , msot meg csak be tudok jelentkezni és a router adatait mutatja.
ÉS több féle adatot kért a telepitéskor is, a MI regisztrációkor , meg az ADmin jelszót és a wifi jelszavát, és ha nem egyértelmű hogy hova melyiket kéri akkor belezavarodik az ember.
A nyelvi gondok meg azért lepik meg az embert, mert töltsön le bármilyen programot is bárhonnan az az első, hogy lehet nyelvet választani benne és ha nincs is magyar,de angol az általában lenni szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest