Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
én aliexpressról rendeltem, ott ilyen a leirásba sem szerepelt, hogy milyen adapterrel küldik.
A port forward menüt megtaláltam csak azt nem tiszta, hogy hova mit irjak be.Egyrészről jó a menü mert szellős és grafikus másrészről meg nem anynira átlátható és egyértelmű
Például azért nem sikerült az elején a netkapcsolatot beállitanim, mert a PPOE kapcsolatnál a jelszó név párosnál azt irta ki, hogy MI név és jelszó és oda más adatot adtam meg regisztrációként
ÉS amig nem regisztráltam addig a miwifi.com oldalon beadta a legfrissebb firmwareket , msot meg csak be tudok jelentkezni és a router adatait mutatja.
ÉS több féle adatot kért a telepitéskor is, a MI regisztrációkor , meg az ADmin jelszót és a wifi jelszavát, és ha nem egyértelmű hogy hova melyiket kéri akkor belezavarodik az ember.
A nyelvi gondok meg azért lepik meg az embert, mert töltsön le bármilyen programot is bárhonnan az az első, hogy lehet nyelvet választani benne és ha nincs is magyar,de angol az általában lenni szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest