Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
tom570
üzenetére
Nem kell kilépni. Beállitások_További beállitások_Biztonsági mentés és visszaállitás_Gyári adatok visszaállitása. Ezt megcsinálod és vissza áll arra az állapotra, ahogy a gyártótól kijött. Biztos, ami biztos, ha volt beállitva ujlenyomat vagy valamilyen jelszó azt törölni kell.
-
szimi57
őstag
Frissült a Pixel Experience Official Android 9.0.
-
szimi57
őstag
Csak szólok, hogy rootolt (Magisk) telón is működik az OTP-s bankolás, csak be kell állitani a Magiskot. Redmi 6-tal próbáltam, de van 4X-em is.
-
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
Ha valakit érdekel Android Pie Official. Nálam már régóta kifogástalanul müködik.
-
szimi57
őstag
válasz
Fredo78
üzenetére
Valszeg ugy van megoldva a szinkronizálás ezek szerint, hogy ahhoz szinkronizál, ahol legutoljára volt müvelet. Nálad a Cloudnál és ahhoz szinkronizálta a telót. Ez nem életszerű egyébként, inkább a telón jelentkeznek a változások és a telóhoz szinkronizálja a Cloudot.
-
szimi57
őstag
válasz
Bambuszpro
üzenetére
Próbáld ezzel.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Úgy szünt meg, hogy az SD Maid segitségével kikapcsoltam az erre vonatkozó üzenetet. A működésnél nincs a SIM-ekkel gond. Hiányolom a témaválasztás lehetőségét, mindent fekete háttérrel szeretnék. A launchert már lecseréltem a Novára. Nem mindenkit érint: az okoskarkötő az SMS-t jelzi, a hivást nem
. Még dolgozok rajta.
A magyar nyelv kb 99%. OTA van. -
szimi57
őstag
Pixel E. Pie Officiál éjszakai merülés 0 % ! Bekapcsolt két SIM.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Beüzemeltem a Pixel E. Pie-t két simmel. Inditáskor, ujrainditáskor valóban beadja mindig a SIM beállitásokat. Egy simmel nem próbáltam. Rotolás után ezt kiiktattam
Ami feltünt: kikapcsolt készüléknél a led jelez töltéskor, viszont bekapcsolt állapotban nem
Egyéb értesitésnél nem néztem. Holnap folytatás. -
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Csak egy gyors telepités volt, egyből visszatöltöttem a mentett datát. Most viszont gyalultam mindent és ujraraktam. Megszünt a feloldáskori mintakérés. Be kell laknom, eddig hibátlan, root ok.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
SIM-et még nem próbáltam, egyiket majd átrakom. Furcsa lenne, ha ilyen alap dolog bekavarna, de nem lehetetlen. Gappsot még nem telepitettem, csak a DotOs data mentést raktam vissza. Abból az Open camera megy hibátlanul. Komolyabban rá kell néznem. Ujjlenyomatot beállitva csak bekéri a mintát, de lehet, hogy a Dotos data kavar be, annak ellenére, hogy töröltem az ezzel kapcsolatos fileokat. Magisk root működik.
-
szimi57
őstag
Rövid próbálgatás után a Officiál Pixel Experience (Pie) használhatónak tűnik, egyelőre marad fent.
-
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
válasz
stanley00
üzenetére
Egyik megoldás lehet, ha lecseréled a gyári launchert pl. a Nova Launcher Prime-ra. Sokkal jobban testreszabható, mint a gyári, gondolok itt pl. a megjelenésre (ikonok mérete akár 50%-kal növelhető) vagy a müködésre (sokkal bővebb gesztusvezérlés) és a lényeg: le tudod menteni a launcher beállitásait.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
A DotOs van nálam fent. Nekem bejött.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Meg kell szabadulni a MIUI-tól és máris lehet 8.1-ed.

-
szimi57
őstag
DotOs rom.
Ez melyik kamera app? -
szimi57
őstag
A Treble nem rólunk szól, hanem a fejlesztőkről, el lehet felejteni. Annyit jelent, hogy elég egyetlen romot megírniuk és azt a Treble segitségével bármelyik gyártmányú Oreos telóra fel lehet telepiteni, amelyik Treble kompatibilis.
-
szimi57
őstag
DotOs éjszakai merülés két SIM-mel 0! %. Ilyet még a MIUI sem produkált!

-
szimi57
őstag
Oreo DotOs èjszakai merülés 2%. Valszeg lehet rajta finomítani még.
-
szimi57
őstag
Felraktam a DotOS Android 8.1.0 Oreo | Project Treble ROM-ot. Soha többet MIUI.

-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Dotos-t. Beállitott ujjlenyomat esetén miért adja be a mintát? Miui nem csinált ilyet. Kiirja, hogy a rendszergazda zárolta az eszközt.
-
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Az enyém ingyenes, de Prime
A hiányzó Tesla volt a gond 
-
szimi57
őstag
Üdv.
Nova Launchert használok és az gond, sem az SMS-eket, sem a nem fogadott hivásokat nem jelzi az ikonon. Ez nálam van csak igy? A gyári launchert uninstalláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az volt nálam az első, hogy legyalultam.