Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
schlaci
csendes tag
válasz
notika77
üzenetére
Lehet, hogy te már rengeteg ujjlenyomat olvasóval találkoztál, én még csak eggyel, most. Ezek után már én is tudnék tanácsot adni másnak, hogy kell beállítani. Még egyszer mondom: a menü útmutatójában az áll, hogy egyszer érintsük oda az ujjunkat addig, míg nem rezeg a készülék, majd vegyük el. Nem egymás után kétszer vagy többször - egyszer. Ha nem sikerült, akkor ismételjük a folyamatot, de a PIN kód beütésétől kezdve. Én jó sokáig még ott is tartottam az ujjamat, gondoltam hátha az a baj, hogy túl gyorsan elveszem, de mindhiába. A kirajzolódó ábrából, meg egy részének szinessé válásából hogy találhattam volna ki, hogy ezek mit jelentenek? Hogy itt szkennelés zajlik? Meg hogy a folyamat végén megjelenik majd egy lezáró "gomb"? Nem Te írsz véletlenül a Xiaominak magyar nyelvű menüket és kezelési útmutatókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest