Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
MATEO6600 #4264 üzenetére
Scrub style, kicsit érdesített a felülete, jobb tapadást biztosít a kézhez. Elsőre szokatlan lehet, de gyorsan megszokod a tapintást és utána nagyon tetszetős. Ugyanakkor a hátlap görbületénél érezhetően kezd megkopni az érdessége, de nem zavaró egyáltalán.
@(#4258) sunavlys Tudom, de most lesz szolgáltatóváltás következő hónapban, egyébként meg céges flottás szám volt, szóval mindenféle engedélyeztetés meg miegymás kellett volna hozzá, inkább hagytam, nekem bőven elég a 3G is
@(#4270) DJGABI. Nem feltétlenül jársz jobban azokkal sem, nekem most LOS14.1-en 1 nap 5 óra futásidő, 4 óra SoT és 21%-nál töltőre tettem... Android rendszer 29%, Android OS 14%, kijelző 12% fogyasztási arányokkal. Ebből a kijelző 12%-ára 412 mAh számított fogyasztást írt. Szerintem durván optimalizálatlan a kernel (Ami LOS szerint 360 MB nagyságú, erősen soknak érzem) , abba pedig nem lehet belenyúlni szerintem a source code-ok kiadása előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest