Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Formázás = wipe. Csak más szinoníma.
Persze, tökéletes. Aki akar minden szolgáltatós VoLTE-VoWifit, az még gyári MIUI-n állítsa be PDC-toollal a profilokat hozzá, mert ezen a romon nem működnek azok a módszerek. Szerencsére az EFS-t nem bántja a rom (miért is tenné), szóval ha váltunk romot a beállítások megmaradnak. A beállítás után mehet TWRP-ben egy EFS mentés, azt már bármilyen romon be lehet tölteni (abban vannak ezek a profil beállítások).
The Truth is out there...
-
Lacopapi
addikt
MiCloud továbbra is hibaüzenettel leáll...óra ugyanúgy,pedig most aztán mindent töröltem.
Viszont minden más flottul működik,úgyhogy marad.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Nerazim #28806 üzenetére
Hát a telepítéssel nincs gondom, ez a hagyományos TWRP 3.3.1-0 nem volt 7-es hibaüzenetem,úgyhogy ehhez a verzióhoz jó. Aztán,hogy másikkal mi lenne,nem tudom,de érdekes,hogy semmi más,csak ez a két dolog bukik meg. Óra appot tettem másikat,csak a MiCloudra nem tudok ránézni,de majd visszafogom magam.
Mert amúgy meg nagyon jó rom.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Lacopapi #28810 üzenetére
Annyit kérdeznék még, hogy ugye nem használsz semmilyen TWPR -vel készített adat visszaállítást? Csakis a MiCloud-ost szabad, mert attól tuti nem hülyül meg. Én azzal állítottam vissza, persze az nem egy full backup, mert appok beállításait adatait nem állítja vissza, de az elrendezést, az appokat magukat, üziket, névjegyeket stb. igen. Szerintem gyalulj (wipe) mindent data, system, vendor, és mehet a rom, majd a 3 fix még restart előtt. Ja és nálam csak a 20-as magisk működik, a 19 nem.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
bododani
senior tag
Mai nap vettem át ennek a telefonnak az utódját, egy Note 8T-t. Jó kis telefon volt ez, kiszolgált engem:) További jó használatot!:)
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
trialboj
őstag
Hello,
Húgomnak ilyen telefonja van, és 2 próbálkozásból 1x sem sikerült rendes üvegfóliát vennie, illetve a tokokkal is gondban van, mert 2 volt eddig, előbbi hamar elkopott és csúnya lett, utóbbi átlátszó, de rettentő gagyi minőség.
Az szeretném kérdeni, hogy mi az ajánlott márka/típus az üveg fóliára, és ha esetleg jönne pár bevált tok is annak is örülnék.
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
snyper990
őstag
válasz Lackooo84 #28809 üzenetére
Jogos. Akkor ott is hibásan van "wipe"-ként feltüntetve.
Itt utána lehet olvasni a témának, akit érdekel.
Viszont egyenlőségjelet tenni a két fogalom közé és egymás szinonímáinak hívni őket messze áll a valóságtól. És ez nem kukacoskodás, hanem téves információk kijavítása. -
lood55
tag
Sziasztok!
Elég régóta csinálja már a 4x-em, hogy néha eldobja a hálózatot, mindkét SIM-en egyszerre, szóval tuti nem SIM hiba. T-mobil-os és DIGI-s SIM-ek vannak benne. Preferált hálózattípus 4G.
Ötletek, tippek? Valakinek volt már hasonló? -
snyper990
őstag
válasz Lackooo84 #28822 üzenetére
Pont ez az, hogy nem törlődnek formázással. Csak a fájlok elérési útja törlődik, az adat attól még ott marad. Amíg nem írod tele új adatokkal, addig helyreállíthatóak megfelelő módszerekkel. Csak felhasználói szempontból tűnik ugyanannak, és csak ha tovább akarod használni a készüléket. Ha eladod, és nem törlöd véglegesen az adatokat, hozzáértő kezekben veszélyes lehet, akár a jelszavaid, online bank belépési adataid is visszafejthetők. Ha titkosítva használod a tárolót, akkor esetleg megnehezítheted annyira a folyamatot, hogy ne érje meg senkinek ezt végigcsinálni. De semmiképp sem ugyanaz az eredmény.
-
frici69
tag
Tegnap lefrissítettem a telót MIUI11.0.2.0-ra, azóta a névjegyeket úgy hozza, hogy a keresztnév van elől. Pedig a beállításokban úgy van belőve, hogy a vezetéknév legyen elől. Párom Redmi 6-osán is ugyan ez van. Lehet ezzel valamit csinálni
[ Szerkesztve ]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Lacopapi
addikt
Kellemes ünnepeket minden kedves fórumtársnak
-
trialboj
őstag
Húgom telefonján most frissült xiaomi 11 re a rendszer, de nem kapott új droidot. Ez a telefon nem kap több fő verziót? Jelenleg 7 van rajta.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Lacopapi
addikt
válasz trialboj #28832 üzenetére
Bootloader nyitás után a szokásos játék (TWRP), és már rakhatod is fel EZT a romot.
Nagggyon jó. PIE alapon MIUI 11. Gyakorlatilag minden benne van,ami kell - ami meg nem ,az telepíthető Akkuidő remek,fényképező az eddigi legjobb amit ezen a telón tapasztaltam.
Persze Gcam-on kívül...MÁS : csakugyan,nem tudna valaki linkelni olyan Gcam-ot,amelyiknél minden működik? A jelenlegi szuper képeket csinál,de nem megy a video.
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
válasz Lacopapi #28835 üzenetére
Az újabbakkal nekem sem megy a videó, én legtöbbet az MGC_5.1.018_Urikill_vXXII verziót használtam. Tegyél egy próbát vele, ha gondolod.
-- Aux armes, citoyens --
-
snyper990
őstag
válasz Lacopapi #28835 üzenetére
Egy arthur felhasználónevű fejlesztő direkt 4X-re portol GCam-et. Ezen a linken megtalálhatóak az apk-k.
Anyukám 4X-én, LOS 16-on a lényeg működik, HDR-t mondjuk ki kell kapcsolni. -
trialboj
őstag
Nekem Samsungom van, ahol nagyon jó buli a samsung flow, wifin kapcsolódik a telefon a géphez, és mindent meg tudsz osztani, jön értesítés a desktopon is, stb...
ilyen opció/ app van a xiaomira is?
Kösz
-
trebrona
nagyúr
válasz trialboj #28841 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android
Android, iOS, Win.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
rumkola
veterán
Bocs a hülye kérdésért. Rootolt teló, costum OS. Visszazárható valahogy a bootloader?
-
snyper990
őstag
válasz rumkola #28848 üzenetére
Persze, visszatelepíted a gyári ROM-ot, visszaállítasz mindent ugyanolyanra, ahogy a gyárból kijött, aztán vissza lehet zárni.
Ha custom ROM-ra zársz, téglázod a telefont
(Mondjuk én is örülnék neki, ha lelgalább nem hirdetné rögtön bekapcsoláskor, hogy nyitva van a bootloader, mert hozzáértő kezekben az megkönnyebbülést jelent lopott telefon esetén. Mondjuk anyukámnak van 4X-e, annyira kicsi az esélye, hogy bármi ilyesmi történik a ~3 éves telefonjával, hogy már belenyugodtam)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest