- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
Köszönöm! Sajnos időközben kiderült, hogy a nemrég feltelepített régebbi xiaomi.eu stabil MIUI romnál az automatikus képernyő elforgatás nem működik, illetve a gyro szenzor sem. Kipróbálok valami stabil verziójú custom romot (talán RR, vagy AICP) ha végül egyikkel se leszek elégedett, visszakerül a MIUI és nekilátok megoldani a képernyő elforgatás és gyro problémát. Ha már idáig eljutottam hogy megint telepíthetem újra, akkor inkább kipróbálok valami mást.
Viszont ha egyszer a Redmi 4x felmondja a szolgálatot, az utódja biztosan nem olyan készülék lesz, amin MIUI van. Az előző Xiaomi telefonomnál is csak gond volt a MIUI-val. Régen szerettem kísérletezni különböző romokkal és megtalálni a legjobbat, de most már nincs időm több alkalommal is egy egész estét csak erre szánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Hardcore café
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest