Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Na, sikerült nekem is összetörnöm a telefont, most először életemben. Eddig úgy voltam vele, hogy velem ilyen nem történhet, odafigyelek a dolgaimra. De annyira ki volt száradva a kezem, hogy amikor előkaptam a zsebemből olyan szépen ki is csúszott a kezemből mintha szappan lett volna.
Nyilván 20-25 ezret nem akarok a javításra szánni, ezért gondolkozok rajta, hogy megpróbálom magam kicserélni a kijelzőt. Van affinitásom az ilyesmikhez.
Szóval az lenne a kérdés, hogy aliról vagy ebayről melyik kijelzőt érdemes rendelni?
Ragasztót adnak hozzá vagy nekem kell beszerezni? Ha igen azt hol tudok megfizethető áron?A másik eshetőség, hogy veszek új telefont, szereznék Xiaomi vonalon maradni, de nem nagyon tudom mire érné meg váltani olyan max 60-70 ezerig. A notch nem nagyon jön be. A note 5-ről olvastam jókat, de az már kifutott modell szóval passz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás SSD-k
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest