- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Yellow73_a #1903 üzenetére
az valóban rossz, bár ez globális és alapvetően arról van szó, hogy míg nem zárod be a névjegyzéket, addig mutat 1 percet. míg meg van nyitva, nem számolja. sok kis apró bug van. a hálózati problémák meg elég komolyak. ez sem kis probléma.
a LED csak egy példa, bár én nem tartom elenyészőnek. informatív, prioritásban azért nem kis segítség. van egy hardver, amit nem tud lekezelni megfelelően. nézőpont kérdése, hogy ez persze kinek fontos, de én gyártó részéről nem hagynám így. az, hogy ez Android eszközöknél évek óta hiány, ez pont nem szempont. én főleg emiatt rühellem, mert ennyire nem futja. manapság már kezdik újra beleoperálni a gyártók a jelzőfényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest