Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
Jó Estét! Nos a Pixel Experience jó rom de! Iszonyatosan merül a telefon és egy idő után eltünik a töltés jelző led abba nincs pip mode.
Előnyök: Nem kell hozzá gapps, gyors boot, egyszerű.
Resurrection Remix 6.0.0
Nos itt találkoztam először bootloppal gapps telepités után. Először feltettem a leirtak szerint pl gapps micro és bootloop. Majd úgy hogy csak a Romot, úgy elindult. Majd rá a gapps. Itt a GooglePlay service összeomlott.
Előnyök: Sok beállitási lehetőség
Hátrány: Gappsnál elkell találni melyiket "eszi" meg. Töltést jelző led itt is eltünik egy idő után.
Ezekben a romokban nem hivatalos driverek vannak hanem oreora optimalizált 7.1.2-es. Kivéve az ujlenyomatleolvasó mert az Oreo kompatibilis. Nyugalom lesz ez jobb is amint kinn a 10es miui.
AICP-it nem probáltam
Eddig jó romok:
1) Pixel Experience
2) Resurrection Remix 6.03) aicp
4) NitrogenOS
de minden rom alapja a lineage os kivéve a pixel experience az aosp.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest