Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
-
Daemos
tag
válasz zoleeno1 #17836 üzenetére
Szia.
Először is gratulálok a telcsihez a családban !
Látom a problémád és ebben szeretnék segíteni mert igazából nicsn veszve a dolog.
Az alábbi linken tudod megnézni hogy hogy kell kikapcsolni a gyári alkalmazásokat!
Én ennek megfelelően jártam el majd utána leszedtem az alkalmazást és tökéletes minden
Nekem se kellenek a play filmek meg ilyenek...
Ha gond van szólj!
Ui: megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
A playes hátsóajtós módszerrel anno letiltogattam a google jópár cuccát (YT, zene, térkép stb). Ez eddig ok, de időnként amikor bekapcsolom a kijelzőt feldob egy figyelmeztetőt, hogy XXX alkalmazás leállt jelentem vagy mégse (xxx = random valamelyik letiltott google app). Másnak szoktak ilyet csinálni a letiltott appok?
-
Black_Raven
veterán
válasz bodnar10261 #17851 üzenetére
RR-et nem is próbáltad? Mert siddis kollega beszámolójából nem derült ki csak az hogy nem indult el. a superSU miatt.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
manchester99
tag
válasz Black_Raven #17858 üzenetére
Simán megy az RR, bár semmi extrát nem nyújt csak annyi hogy máshol vannak a beállítások amiből persze rengeteg van de kinek mi jön be,abban viszont egyetértek hogy a magisk-al is gondok vannak ennél a romnál vagy nem ad root jogot vagy ha befrissíted a legújabb verzióra nem indul el többet a magisk manager legalább is nekem így volt ,de amit az xda-n is sokan írnak azzal hogy már 3.18.95.re nőt a kernel verzió szám az összes újonnan kiadott oreo romnál nagyon megnőtt az akku fogyasztás amit én is tapasztaltam ugyanolyan használatnál is jobban merül az aku mind az előző oreóknál.
-
siddis
őstag
válasz Black_Raven #17858 üzenetére
Nem, nem, a My Vodafone App nem indult rajta és melegedett erősen.. A SuperSU felment.
-- Aux armes, citoyens --
-
Black_Raven
veterán
válasz manchester99 #17859 üzenetére
Kár pedig ezt vártuk a legjobban.
siddis bocsi akkor rosszul értettem.
-
bodnar10261
aktív tag
Jó Estét! Nos a Pixel Experience jó rom de! Iszonyatosan merül a telefon és egy idő után eltünik a töltés jelző led abba nincs pip mode.
Előnyök: Nem kell hozzá gapps, gyors boot, egyszerű.
Resurrection Remix 6.0.0
Nos itt találkoztam először bootloppal gapps telepités után. Először feltettem a leirtak szerint pl gapps micro és bootloop. Majd úgy hogy csak a Romot, úgy elindult. Majd rá a gapps. Itt a GooglePlay service összeomlott.
Előnyök: Sok beállitási lehetőség
Hátrány: Gappsnál elkell találni melyiket "eszi" meg. Töltést jelző led itt is eltünik egy idő után.
Ezekben a romokban nem hivatalos driverek vannak hanem oreora optimalizált 7.1.2-es. Kivéve az ujlenyomatleolvasó mert az Oreo kompatibilis. Nyugalom lesz ez jobb is amint kinn a 10es miui.
AICP-it nem probáltam
Eddig jó romok:
1) Pixel Experience
2) Resurrection Remix 6.03) aicp
4) NitrogenOS
de minden rom alapja a lineage os kivéve a pixel experience az aosp.
Bodnár Dávid
-
Black_Raven
veterán
válasz bodnar10261 #17863 üzenetére
Ez jó! "Minden töltést jelző led eltűnik egy idő után" nem azért mert beállitható a töltés hány %-ig töltsön? legalábbis nálam így volt. 100%-ra állitottam és nem tünt el.
[ Szerkesztve ]
-
yamal
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon beüzemelés után a telefon frissíteni akart frissítés nem fut le fastboot felirat és ikon látható a képernyőn. Bekapcs gomb hosszan, míg újraindul. ugyanez a helyzet. Ha véletlen sokadik próbálkozás után feláll a rendszer, újraindítás után megint ugyanaz a fastboot felirat. Ötletek?Köszi
-
manchester99
tag
válasz bodnar10261 #17863 üzenetére
Liquidremix semmi ? a többivel egyetértek
-
trebrona
nagyúr
válasz manchester99 #17869 üzenetére
SD kártyáról nem fog tudni semmit feltenni.
Új telefont írt, ergo gyári recovery.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bodnar10261
aktív tag
válasz Black_Raven #17864 üzenetére
Úgy értem hogy amikor töltöm a telefont akkor egy bizonyos idő után a visszajelző led kialszik pedig még tölt a telefon.
Bodnár Dávid
-
bodnar10261
aktív tag
válasz manchester99 #17866 üzenetére
Azt nem próbáltam meg a Nitrogen ViperOS-t az Octavia Ost sem
Bodnár Dávid
-
yamal
csendes tag
-
koshmar
addikt
Üdv!
Ki járt már így? 15 perce lezártam a kijelzőt, aztán fél perc múlva ránézek, újraindult magától.. aztán azt írta, hogy a begépelt jelszó korrekt, de az "adat korrupt", és innen csak resetre adottt lehetőséget.
Megtettem, pár percig töltött, aztán bejöttek a szokásos setup lépések, végigmentem rajtuk, jó lett, de természetesen törölt mindent.Mi volt ez???
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
törölt tag
Új kamera app,állitólag jobb mint a Gcam....valaki tesztelje le:
-
törölt tag
válasz Black_Raven #17881 üzenetére
Az a vicc hogy míg megvolt a telefon xarrá ROMboltam meg stb és ilyen hibám sose volt.
-
koshmar
addikt
válasz Black_Raven #17881 üzenetére
Kár.. akkor ilyen lehet még random, bármikor?
-
Black_Raven
veterán
válasz #73029888 #17882 üzenetére
Ilyen nekem se, de az se gyenge amit nálam csinált. BL lezár és legyalult mindent. Szerinted én zártam be amíg kávét főztem?
kaskader: amint látod bármi, bármikor megtörténhet. de nem emlékszem hogy vki ilyet írt volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
koshmar
addikt
válasz Black_Raven #17884 üzenetére
Akkor törődjek bele, hogy bármikor lehet majd ilyen megint?
Az Xperia P-m 4 év alatt soha nem csinált ilyet..
-
bunnyhu
senior tag
Köszi, akkor lehet valamelyik app kezdte el a balhét, mert uyge azok is frissülnek aztán a franc se tudja épp mit kavart a fejlesztő.
Nálam ez egy normális merülési ütem, hó elején az előző miui9-cel:
Most meg így néz ki, se wifi se semmi mióta felment ez a pár tízmegás frissítés:
Elég markáns a különbség
https://divecenter.hu
-
bunnyhu
senior tag
Ami még felmerült, hogy pl. a chrome esetében az alkalmazásnál van egy lakat. És hiába csukom be, egy idő után újra előkerül. Mintha folyamatosan futtatni akarná, de lövésem nincs ezt hogy lehet kikapcsolni és amúgy mit jelent az a lakat. Rábökve semmi extra nem jön elő ahol erről bármi lenne.
https://divecenter.hu
-
mpo
veterán
válasz bunnyhu #17889 üzenetére
Már mások megírták a barna és zöld csík között elég markáns a különbség.
Megnéztem (Telekom) 2G hálózaton van most is, azóta mióta kiderült, hogy miért barna nálam, meg nem tudtak 4G-n fölhívni, kaptam az SMS-t, hogy hívásom volt, pedig nem csörgött.
Betonépületben vagyok.
Tegnap írtam 56%, most 52%.Ha érted, akkor már elavult.
-
siddis
őstag
válasz #73029888 #17879 üzenetére
Leteszteltem.
Kamera hiba. nem lehet kapcsolódni a kamerához.
Aztán később már van kép, Lassan jön be. Beállításokra meghal. Kameraváltásnál meghal. Dual-módra meghal. PiP-mód, meghal.Galériát nem indítja.
Mondjuk nem állítom, hogy nincs szét-konfig-olva a xiaomi.eu-m.[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest