Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black_Raven

veterán

válasz bb71 #15866 üzenetére

Persze hogy lehet, mármint megszabadulni a titkositástól. Tehát vissza rakni az első TWRP-t.Alapból mindenki miui romon van, itt minden adatot lementeni, beállitások majd mennek a levesbe úgy is. Ha megvan az adatmentés TWRP-ben csinálni egy mentést a Miui romról, DE SZIGURÚAN CSAK, A BOOT ÉS SYSTEM PARTÍCIÓRÓL.Ha megvan átrakni SD kártyára a TWRP mentést. Ezután letölteni egy Lineage vagy RR romot, ezt is SD kártyára. Aztán vissza TWRPbe és Wipe>Advanced Wipe>Dalvik cache+Cache+Data+System kijelöl és törlés.Aztán Installból felrakod a LOS vagy RR romot majd Reboot System. Nagyjából belakod vagy ha lehet a mindenhol Kihagy hogy elinduljon a rom.Megnézed a Beállitások>Biztonság menüpontban hogy írja a Telefon titkosítva. Ekkor vissza TWRPbe és a Wipe>Factory Resetnél alul jobb oldalon ott van hogy Format Data szépen ráböksz aztán leokézod hogy biztos hogy formatálod a Data particiót. Megcsinálja akkor ráböksz hogy Reboot Recovery!! nem system! ez fontos!Ezután ha vissza bootol TWRPbe Reboot System. és van egy tiszta telód. Ellenőrzöd a biztonság menüpontban hogy már nem titkositott. Aztán vagy maradsz ezen a romon vagy törlöd TWRPben és visszarakod a mentésed a gyári romról ami csak a Boot és System partició tehát kapsz egy szűz gyári romot immáron valóban titkositás nélkül. De mindenek előtt a gyári rendszeren a Miui fióban törlöd az Eszközkeresést, utána kijelentkezel a Miui fiókból+törlöd a google fiókot a telefonról+törlöd az ujjlenyomatot és jelszó/pin/mintát.Hát ennyire egyszerű.:)De aki soha nem akar Custom romot felrakni, marad a gyári rendszeren felesleges ez az egész.Csak az csinálja meg aki Miuihu, Eu, vagy más Custom romot használna. A gyári mentés meg maradjon csak tartalékba.

Új hozzászólás Aktív témák