Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Criminal017
üzenetére

-
katona.jozsi
aktív tag
A nem rég vásárolt 10.000 mAh-s Xiaomi Power Bank a Sony Z3 telefonom 2x teljesen, harmadjára 30%-ig töltötte. Elvileg a Z3 akksija 3100 mAh, bár közel 1 éves lesz a készülék, de a Lítium alapú akksiknál nem nagyon jellemző a teljesítmény vesztés, így maximum olyan 7000 mAh-errel számolok 5V-on.
-
katona.jozsi
aktív tag
Immáron megerősíthetem, hogy a vásárolt xiaomi powerbankom eredeti. A Z3 készülékem 2x már feltöltötte és még maradt benne valamennyi, szerintem még majd félig feltudja tölteni. Szépen automatikus érzékeli, amikor a készülék feltöltődött és kikapcsolja magát.
Remek kis energia bank. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
katona.jozsi
üzenetére
Sziasztok!
Eddig jónak tűnik minden. Sima USB-ről 0.5A-al töltve kb. 20 óra volt a töltés. Most 1x már feltöltötte a Z3 telefonom. Kb. 2.5 óra alatt felnyomta, azt hittem, hogy lassabb lesz. Jelenleg így a led sor 3-on villog. Így szerintem még minimum 2x feltölti a telót.
De a végén még megírom, hogy hányszor sikerült. -
katona.jozsi
aktív tag
Bocsánat a lámaságért. Eredeti a termék, legalább is a doboza.
A termékről később.
Köszönöm az infókat, amikor én vettem volna mindenhol 5000Ft+ volt az ára. Persze van 1-2.000Ft-ért is ebay-en, de azok olyanok is lehetnek.
A visszajelzések alapján döntöttem mellette és akkor még 500Ft is mellette szólt. Csak azért írtam, hogy hátha vkit érdekel egy ebay-es eladó, aki megbízható. -
katona.jozsi
aktív tag
http://www.ebay.com/itm/272160587420?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Én tőle rendeltem, ma meg is érkezett, kb 10 nap volt a szállítás. Most töltöm, remélem meg lesz a 10.000Mah, bár súlyra elég nehéz, ami nem jelenthet rosszat. 4500Ft-ot, ha tényleg jó, akkor megérte. Hol tudom regisztrálni a terméket?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Remek kis energia bank.
De a végén még megírom, hogy hányszor sikerült.
A termékről később.
A visszajelzések alapján döntöttem mellette és akkor még 500Ft is mellette szólt. Csak azért írtam, hogy hátha vkit érdekel egy ebay-es eladó, aki megbízható.