Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
10'000 mAh esetén
(10'000 x 3.7 x 0.93 / 5 lesz a kiszedhető töltés.
a 0.93 a töltési hatékonyság, ennél lehet rosszabb is, de Xiaomi power bankek esetén ez az érték jellemző, vagyis 7% körüli a veszteség, ami pl a hőtermelés. Ha a képlet végén az 5 V-ot kicseréled a gyorstöltéshez szükséges 9 V-tal, akkor megérted, hogy miért lesz kisebb a kapacitás: nagyobb feszültséget kell előállítani, annak ára van. szóval pontosan ugyanaz az ok, amiért a power bank 3.7 V-on mérve 10'000-es, 5 V-on meg kb 7000.
Ha a 2C neked szimpatikusabb, akkor válaszd azt! Azért nem ajánlott, mert nem mindenki akar ekkora téglát magával cipelni, a 2S meg kényelmesen elfér még egy farzsebben. Amennyiben ez nem szempont, úgy neked a 20'000-es az ajánlott, ár/érték arányban nyilván jobb. Ugyanakkor kérdés, hogy kell-e ekkora kapacitás. Vésztöltéshez biztosan nem, én több napos kiruccanásokhoz szoktam javasolni.
ZMI: ugyanaz, mint a Xiaomi, sőt, valójában a ZMI a gyártó, a Xiaomi pedig a brand, de előbbi saját márkanév alatt is gyárt, és az utóbbi években nagyon komoly power bankek kerültek a palettájukra. Nem tudom, hogy az USB-C-s alatt a dual inputos típust érted-e (QB810), de az pl nálam bármikor az Xiaomik elé helyezendő, azon egyszerű oknál fogva, hogy a gyorstöltés ezen a modellen kikapcsolható
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest