Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is szemezgettem egy ilyennel, de aztán mégis egy Teknet-et vettem, mert jobban tetszett és mert tudtam hozzá rendelni egy ilyen tokot: [link]
Még a teljesítményt is hozza, mert egy iPAd 2-t és egy Z3C-t fel tudok fele tölteni, igaz, ekkor meg is nyekken, de nem csoda, 10.000 mAh körül van a kettő együtt. Talán, ami kevésbé tetszik,hogy (szerintem) lassan tölt fel, bár ipad töltőjével nem is olyan vészes. Egyszer lemérem hány óra, lehet, csak türelmetlen vagyok.
-
Buster17
addikt
Ha a linkelt oldalon rendelem meg akkor eredetit kapok vagy akkor is fenn áll az a lehetőség, hogy hamisítványt kapok?
Hányszor tud feltölteni teljesen egy telefont?
Buster
-
Köszönöm a részletes leirást.Tanulságos a hamisitványokról irtak.
-
chipesz
őstag
Nekem is van egy ilyen, persze azzal a különbséggel, hogy az enyém fake. Itt már leírtam a tapasztalatomat, igazából működik. 20 $ volt "akciósan", gondolom azért mert utánzat. Sajnos csak akkor derült ki, hogy hamis, amikor kibontottam és megvizsgáltam.
-
sto1911
veterán
válasz
lazlogogola #5 üzenetére
Vettel egy 20.000-set, ami tud kb. 5-ot, 3700-ert, Kinabol.
A cikkben van egy 10.000-es, amit tud 10-et, 7500-ert, itthonrol.A vedelemrol es egyeb dolgokrol nem is beszelve... iPhone-ra telik, rendes toltore mar nem...
-
válasz
lazlogogola #21 üzenetére
De pont az a probléma, hogy amit vettél, nem jó, mert messze nem nyújtja azt, ami rá van írva. Miért nem veszel iPhone utánzatot? Kitalálom. Azért, mert nem azt nyújtja, mint az eredeti. Lefogadom, hogy a te power bankodban nincs védelem sem, vagyis egy túláramnál simán felgyulladhat, vagy akár robbanhat is egyet. A Xiaomi azt nyújtja, ami rá van írva.
(#32) WZP: itthon közel a duplájába kerül, és miért ne venne onnan az ember, ahonnan garantáltan eredetit küldenek?
-
WZP
aktív tag
+1
Állati jó kis cucc. S3-at többször is feltölti. Eredeti LG és (aztiszem) Samsung akkukkal szerelik.
Nem értem miért kockáztatná bárki is a külföldről rendelést, amikor itthon a hivatalos boltból is be lehet szerezni, és az 100% hogy eredeti. Főleg hogy még olcsósodott is amióta én vettem, és ez tényleg minőségi eszköz. -
Ezekkel a mAh-al óvatosan dobálózzunk. Azért is írtam és is róla más szemszögből.
-
bteebi
veterán
Egész jónak tűnik ennyiért. A 16000 mAh-s sajnos már nem érné meg a vám miatt, pedig az még jobb lehetne. Lehet, hogy majd én is benevezek egy ilyenre, időnként nagyon jól jönni.
-
válasz
A noname nem azt jelenti, hogy nem ismerik sokan az adott márkát, hanem hogy nincs márkája. A legtöbb olcsó, hamis csillió mAh-s akksira nincs semmi gyártó írva, tehát noname.
(#22) SymbianOS
Nyugodtan.
-
zdanee
őstag
Köszi a cikket, a fake-infó nagyon hasznos, minden kínai termékkel kapcsolatos posztnál kötelezővé kéne tenni!
Én még tavaly vettem, azon a héten, amikor megjelent. Akkor még járt hozzá egy kis neopém tok meg egy átlátszó műanyag tartó is
Az is fontos szempont, hogy kereszt-töltés is van, azaz bedugod a Power Bank-ba a telefont/tabletet, a Power Bankot pedig a töltőre, és szépen töltődik mindkettő, először a telefon, aztán a power bank, neked semmit nem kell kihúzni, megnyomni.
-
citkar
addikt
válasz
Nem emlékszem, hogy a Xiaomi lett volna gagyi kategória valaha is, csupán ismeretlen. Azt ne keverjük.
Míg a névtelen power bankok nem csupán ismeretlenek, hanem sokak tapasztalatai alapján is hamisak, gagyik.
Nem a nevükkel van a baj, hanem, hogy átvágják a vevőt, míg a Xiaomi nem. Kipróbáltak sokan, sokfélét az utóbbi években nem kell erőltetni (valaki kb. az 5-nél ált meg, ami hozta a számára elvártat).
Van más power bank is a Xiaomin kívül (akik korrektek), nem is egy, a Lenovotol kezdve mások is gyártanak, csak nem szabadna ezekhez hasonlítani, azt amit te linkeltél, mert az átverés, az ember azt hiszi olcsón jót vesz, de ugyanannyiért (vagy olcsóbban) megvehetné mástól (aki nem hazudja rá az irreális teljesítményt). -
Már vártam! Azóta az enyém is elkészült, de totál más szemszögből megközelítve egy másik XIAOMI-t.
Ja és beleírtalak, hivatkoztam a cikkedre ha nem baj. -
lazlogogola
tag
Anno a Xiaomi is noname volt a többihez képest.
Valahogy el kell kezdeni...De szerintem ha müködik,akkor megéri. Ha nem,akkor pedig nem.
A tanulópénzt mindenki magának fizesse meg,ha akarja.
De nem kell bedőlni vminek,amit mindenki "istenit", mert lehet van más alternativa is.
Felőlem Bentley vagy Chi-chu is lehet a neve. Jó legyen és müködjön.
Szerintem anno az első ember is félve vette meg az első Xiaomi telefonját,de bevált.
Fényképre,meg súlyra,meg névre alapozni?Én kipróbáltam és azért mertem leírni,hogy jó.
Sőt,még vettem belőle párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest