Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #7348 üzenetére
Na, mostmár meg 100% lett. Szóval ez hivatalosan is ennyi volt.
https://xiaomiui.net/xiaomi-eos-list-15845/[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
nagyúr
válasz DroiDMester #7256 üzenetére
Szintúgy. Osszel lesz 3 eves, lekopogom de a gyengulo akkun kivul semmi gondom nincs vele.
-
Mezcal
addikt
Nekem még az akkis sem gyengült igazán, és az enyém is 3 éves.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
FinGod
csendes tag
Kedves Forumtársak! Szeretném a véleményetek kérni egy lassan 3 éves, kb 80% akkuval bíró, a sarkain kissé viseltes (képernyő és hátlap rendben!) készülék használt piaci árazásához... mit gondoltok mi lehet piacképes ár érte?
köszi szépen! -
HoaryFox
őstag
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
ABal
őstag
Most vettem észre, hogy nálam eltűntek a témák és a háttérképek a menüből. Ez nálatok is jelentkezik?
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Lajmund
őstag
Én is még mindig nagy megelégedettséggel használom a telot. Gondolkoztam már többször a cserén de igazából mindenre jó még simán. Aksim is ugyan olyan jó mint ha új lenne vagy nem vettem észre az elavulást. Így hogy nem kap már frissítést mennyi ideig lehet vele számolni? Nem lesz pl 1-2 év múlva kompatibilitás probléma különböző programokkal? Vagy a biztonsági frissítés hiánya mennyire veszélyes? Igazából ha jól fog működni simán megtartom még 2 évig mert hiába a vágy egy új iránt nem indokolt a csere. Gyári global van rajta nem mokoltam semmit.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Acélfarkas
senior tag
válasz Lajmund #7364 üzenetére
Bő 3 évig még szerintem simán használható lesz, vagy tovább. Lehet nem kap frissítést már, de hardwerileg még nagyon ott van, szoftverileg meg még sokáig elég lesz a programok követelményeinek. Max a komolyabb játékoknak lesz kevés.
Én bő 3 éve használom a telót, akksi még nem volt benne cserélve, de még mindig oké. Masik 16os ROMja van rajta, ami ugye 2020-as, és a programok eddig még nem panaszkodtak.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
ABal
őstag
válasz blasi19R #7363 üzenetére
Köszi!
Időközben megoldódott, mert egy bejövő frissítés visszatette a menübe.#7364Lajmund: Én rendszeresen kb. 4,5 évet használom a telefonjaimat, semmi komoly fennakadás a használhatóságban nem szokott lenni. Az előző telefonom egy OnePlus One volt, még mindig megvan és használható is, csak a sebessége csökkent le érzékelhetően, ami például a frissítéseket meghosszabítja, de alapvetően most is megbízhatóan használható. Az egyetlen probléma vele az akksi volt, amit 3 év után cserélnem is kellett (nem kis szívdobogás közepette, mert gyárilag nem cserélhető).
Ezen a telón viszont egyáltalán nem érzem azt a masszív akksiromlást, ami a OnePlus-nál megmutatkozott. Az enyém is hamarosan 3 éves lesz és szerintem lehet, hogy megdöntöm vele a 4,5 évet.[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Lajmund #7364 üzenetére
Három éve vettem, és azóta nem engedtem frissíteni, a banki appok működnek így is (MKB, OTP), NFC-s fizetéssel együtt. Akksi észrevehetően nem romlott, teló root-olt, a memóriakezelés "természetesen" botrányos, és egyre rosszabb az appok frissítései miatt... Még 2 évig azért tuti megtartom mert nócslessz kijelzőt és ilyen kompromisszummentes sebességet nem kapok ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu78
csendes újonc
Nekem novemberben lesz 3 éves a telefon, de az akksi az AccuBattery mérése szerint még mindig 91%-os. Szerintem nekem is marad még pár évig, hiába a sok új telefon, nincs amire lecserélném, főleg a notchmentes kijelző miatt.
-
juventus19
csendes tag
Nekem is 3 éves lesz,és minden rendben vele.Én csak 85%-ig szoktam tölteni,de így is kibír egy napot.Egyszerűen nincs olyan készülék amire le cserélném jelen pillanatban.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz juventus19 #7371 üzenetére
'Egyszerűen nincs olyan készülék amire le cserélném jelen pillanatban.' Így vagyok én is vele.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
konzi
aktív tag
Sziasztok. Esetleg valakinek lenne egy feleslegessé vált tokja hozzá baráti áron ? Köszönöm
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
Kisbatyu75
tag
válasz mQWeXgsf #7369 üzenetére
Szia!
Az MKB bankkal használod fizetésre is a telefont? Mert én sehogy nem tudom összehozni, hogy fizetni tudjak a telefonnal. A bankkártya digitalizálásnál mindig hibát ír. Már a szoftverfejlesztőkkel is beszéltem. Lehet az a baj, hogy én engedtem frissíteni? Milyen verziójú pontosan a telefonod? Az enyém RFKEUXM.mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
Strauss
senior tag
válasz Kisbatyu75 #7374 üzenetére
Szia! tuti , hogy telefon hiba , Én ugyanígy jártam , szintén MKB app. azóta lecseréltem a telót , simán megy.
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
siletto
tag
Sziasztok!
Nem találkoztatok vele mostanság, hogy a GPS nem működik? Kb egy hónapja, van, hogy az istennek se akarja betájolni magát fél órán keresztül, utána találomra megjavul, vagy sem. Többféle applikációval, pontos(gps+cella), natúr GPS sem, kipróbáltam az ilyesmiket. Töröltem alkalmazás gyorsítótárat, de inkább a GPS a gond, nem az egyes appok.
Vagy betájolja magát, de 100m-ekkel arrébb, ilyenek.
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Kisbatyu75 #7374 üzenetére
11.0.1.0 (QFKMIXM), az MKB app elõtt a root elrejtve.
Sajnos az érintõkijelzõm felsõ harmada elhalálozott, de kiváló ügynök volt 3 évig...
-
O.Lajos
tag
Sziasztok!
Azt mi okozhatja, hogy a kamera appot és egy játékot leszámítva semmilyen más app nem fut teljes képernyős módban hiába van beállítva.
A rom stock eu 12.0.5, Xiaomi/ADB debloating toollal kilőve néhány felesleges cucc. Új készülék, nincs összehasonlítási alapom MIUI 11-gyel.Köszi előre is a segítséget!
-
Hangyoca
tag
Hali! Legújabb Global romot hogyan lehet rá tenni? Jelenleg a 12.01.5 fut rajta ha jól tudom. Frisitest nem ajánl fel sajnos!
Köszi!
-
Hangyoca
tag
Nem hanem a 12.0.5.0 QFKEUXM
2021.04.01 es javító csomag -
Hangyoca
tag
Tud valaki egy utolsó gyári Global letöltö linket adni amit ota lehet telepíteni? Nem kell a telot ki nyitni stb? Köszönöm szépen!
-
Hangyoca
tag
válasz Viktor0610 #7391 üzenetére
Ez mehet fel egyből? Nem baj ha előtte Global rom volt rajta?
-
MODERÁTOR
-
Quentaro
tag
Helló!
Valaki tudna segíteni - akkucserét valahol tudnak csinálni? A Xia szervíz domaines oldalakat néztem, kerestem őket - azt mondták, hogy nem nyert.Szoftveresen 3000mAh-t mértem, de sajna tölteni kell napközben, ilyen régen nem volt.
Én sem szeretném cserélni még, mert elégedett vagyok, és még mindig rühellem a szigetes, meg lyuggatott megoldásokat
https://GTFever.EU
-
Hangyoca
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb rom most a telóra? És hogyan kell rootolni pontosan? A bootloadert már nyitottam de onnan hogyan tovább? -
Quentaro
tag
válasz Viktor0610 #7398 üzenetére
Igen, amint írtam. Van ennek (a domainnek) egy másik változata. Azt is. Jó lenne ha lenne megoldás... De úgy látszik már nem foglalkoznak vele
https://GTFever.EU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest