Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #1974 üzenetére
Global. Akkor ez a legfrissebb köszönöm!
Tudsz esetleg adni egy linket ahol megbízhatóan frissen láthatóak ezek az infók? Köszi!Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #1980 üzenetére
Nem lehet hogy a .2 csak időlegesen volt letölthető? Mert mint mondottam, 5 napja mindig a .1-et mondja legfrissebbnek, lehet valami gond volt a .2-vel és azóta se OTA, se letöltőoldal nem listázza.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #1980 üzenetére
Lehet ide hamarabb felkerül.
meg itt valahogy jobban átláthatobb a dolog szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
válasz Viktor0610 #2044 üzenetére
Akkor én csinàlok valamit rosszul,mert ha embert fotózok portréban akkor minden szép és jó,de ha példàul egy padot akkor a szélein homàlyos lesz példàul...
[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
válasz Viktor0610 #2046 üzenetére
Értem,tehàt inkàbb függőleges dolgokat...köszi
-
kukukk
csendes tag
-
kukukk
csendes tag
válasz Viktor0610 #2081 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor0610 #2089 üzenetére
De mutatta a képet arról a menüről...
...ki van neki kapcsolva! ...és kódot kér
(ha jól értettem)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kukukk
csendes tag
válasz Viktor0610 #2089 üzenetére
A recovery vagy a telefon?
Bocs ha értetlen vagyok de nem szeretnék belefutni egy "format data"-ba! -
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor0610 #2096 üzenetére
A Te részedet értem és találkoztam vele...
...kakukk kolléga jelenségével nem találkoztam még.
...valóban egy videó sokat segítene. Látni mi is történik.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
rigoberto
őstag
válasz Viktor0610 #6894 üzenetére
Így van.
Csak a gyári laucherrel fog mőködni a gesztusvezérlés. -
nagyúr
válasz Viktor0610 #6894 üzenetére
De, valószínűleg. Es nova launchert hasznalok. Akkor lehet ez a gond. Holnap kiprobalom a masik launchert.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Viktor0610 #6901 üzenetére
Személy szerint azért szoktam mindenre kikapcsolni, mert ha az app támogatja, akkor felesleges kényszeríteni. Lehet elsőre nem tűnik föl, hogy valami nincs rendben, de lehet random rejtett dolog vagy pedig apróság (Solid Explorerben pl egy gombot sötétebbre állít, lehet fel sem tűnne de azért jobban néz ki úgy, ahogy a fejlesztő megálmodta). Ha nincs bekapcsolva az opció abból baj nem lehet csak éppen macera, tény.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #6901 üzenetére
Lehet fogalomzavarban vagyok.
Gombok helyett pöccintéses irányítást szeretnék használni, ezt kiválasztom a menüben, végigvisz a tutorialon, megmutatja hogyan érem el gombok nélkül a "home, back" funckiót, majd a tutorial után nem működik egyik sem. Ezt nem gesztus vezérlésnek hívják?
-
turho
addikt
válasz Viktor0610 #6912 üzenetére
Csessze meg, nálam is ez volt a gond köszi. Pár hete írtam erröl a problémámról - akkor nem született erre jó megoldás.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Cane
őstag
válasz Viktor0610 #6912 üzenetére
Köszi! Visszakapcsoltam, most már működik.
(pár frissítéssel ezelőtt kikapcsoltam az optimalizációt, akkor még jó volt minden, 12 felett nem.)
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #6932 üzenetére
ami a tokon van az meg leszakad! szóval az se jobb! Amúgy meg nem egy nagy összeg ~60Ft/db a 10db kitart egy darabig ha annyira béna valaki hogy elveszíti!
-
Hangyoca
tag
válasz Viktor0610 #7391 üzenetére
Ez mehet fel egyből? Nem baj ha előtte Global rom volt rajta?
-
Quentaro
tag
válasz Viktor0610 #7398 üzenetére
Igen, amint írtam. Van ennek (a domainnek) egy másik változata. Azt is. Jó lenne ha lenne megoldás... De úgy látszik már nem foglalkoznak vele
https://GTFever.EU
-
nojbispeed
csendes tag
válasz Viktor0610 #7476 üzenetére
Te is Apex launchert használsz? Nova launchernél nem volt ilyen gond. Az meg az új típusú megjelenítést nem értelmezi.
-
nojbispeed
csendes tag
válasz Viktor0610 #7478 üzenetére
Köszi szépen.
-
Kisbatyu75
tag
válasz Viktor0610 #7481 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, de sajnos így sem müködött. Próbáltam a telekomos kártyámmal ott is átraktam csak IPv4-re, a Yettel kártyával is próbáltam, de egyikkel sem sikerült.
Esetleg további tippek?mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
szaszko33
csendes tag
válasz Viktor0610 #7498 üzenetére
Ok, köszönöm! Gondoltam megkérdezem itt, mivel erről a telefonról váltanék! Elnézést ha zavartam!
-
Bec
tag
válasz Viktor0610 #7532 üzenetére
Köszi a választ! Pontosítok, egy rendszerfrissítés után csak az app.-ok jelszóval.. Evolution X (Pixel 6) a múltheti update után twrp loop-ba került,a korábbi teljes mentés hibára hivatkozva nem megy fel. A mentésben ott van minden ami kellene..
-
persil
nagyúr
válasz Viktor0610 #7558 üzenetére
Akkor most, aki legutobb akksicserevel kapcsolatban irt ide, az legyen szives mar ujra leirni valamit, mert nem tudom mi volt a neve...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kertesz.d95
csendes tag
válasz Viktor0610 #7558 üzenetére
Bocs, azt nem írtam oda, hogy ingyen adom mivel csak 99%, hogy az akksi hibátlan csak nem kompatibilis sima Mi9T-vel. Szeged ha valakinek kell.
-
mm89
őstag
válasz Viktor0610 #7623 üzenetére
+Mezcal
Köszönöm a válaszokat, tegnap este felraktam az Elixir romot. Saját kérdéseimre válaszolva, működik minden, nem rootoltam. Csak DNS által blokkolok. Persze néhány dolog jobb volt a miui-ban, de egyelőre marad.
Vagyis nem minden működik. A dupla koppos ébresztés illetve a kikapcsolt képernyőn ujjlenyomattal oldás nem megy valamiért. 🤔ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Viktor0610 #7728 üzenetére
Tudtommal a 13 Ultrába került először USB-C 3.2 csatlakozó, azon kívül a 14-es széria és a Mi Fold 3 kapott csak. Összes többi modelljük 2.0, eléggé le vannak maradva ezen a téren.
Üdv. Johnny
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #7736 üzenetére
Kiegészítés.
Persze, ez arra értendő, ha gyári a rendszer, nem nyitottál bootloadert, stb.Xiaomi 13T
-
Hawk02
aktív tag
válasz Viktor0610 #7738 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
coxy01
tag
válasz Viktor0610 #7741 üzenetére
Off.
Na most meg kapcsolgattam és egyszer csak MIUI-n színes lett!Nekem csak: "Értesítések és irányítóközpont / Értesítési panel / MIUI vagy Android" van.
De bármelyiket választom nincs változás.Amúgy nem történt mostanában semminemű frissítés.
A rendszer: MIUI Global 12.5.2Stabil / 11 RKQ1.200826.002 stock verzió.
[ Szerkesztve ]
Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest