Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
David_DD
tag
válasz
Sgt. Chris #8554 üzenetére
én is hasonló cipőben járok mint te, már jó ideje szemezek a 8asssal, de gondoltam mostmár megvárom a 9est. Hnap kiderülnek az európai árak de eszerint érdemes lehet még kicsit várni, mer ha tényleg egész európába ennyiért fogják adni, akkor szerintem megéri ezt a kis felárat (nyilván a kis relatív, de kb 30ezer Ftról van szó) vagy ennek az árnak illene lejjebb nyomnia a 8as árát. Aztán el lehet dönteni h na akkor melyik. (speciel én jobban örülnék ha a hátlapon lenne egy standard ujjlenyomat olvasó, valamint az első tesztek alapján a kamera se lett vmi acélos a 8ashoz képest, de azon még biztos csiszolnak. szerk: az OIS hiányt se értem túlzottan..)
-
tkonya
aktív tag
válasz
Ezt neked kell eldönteni, mikor én vettem, a MI9 csak hírbe volt. MI8, P20pro, SonyZ2, SamuA9-et nézegettem, fórumok, tesztek...kékhez besétáltam, Mi8van? Volt egy darab. Tovább nem is volt kérdés. Kézbe fogva, kis nyomkodás, elsőre jött az érzés, ez kell. Minőségi külső, bitang erős belső. Emui után a miui sem volt annyira új, nekem az oldalankénti mappázhatóság eddig is nagyon tetszett. Nem zavar hogy nincs klasszikus főmenü. Miui testreszabható, korrekt. Gesztus vezérlés nagyon tetszik, második nap kipróbáltam, azóta nincsenek alsó sávban gombok. Mint írtam, képek, videók számomra megfelelő minőségüek, mindig azt vallottam, aki ennél többet akar vegyen fényképezőt meg kamerát😃 Rendszer pörgős, tetszik nagyon.
Hezitálsz, próbáld meg mindkettőt megtapizni, (ha ideér a MI9), és elfogod tudni dönteni melyik kell. -
siskad
őstag
válasz
Igazából van pár hátránya a Mi9-nek a Mi8-hoz képest: nincs benne OIS, nincs benne infrás arcfeloldás és ha jól tudom értesítési LED sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest