Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #8554 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, mikor én vettem, a MI9 csak hírbe volt. MI8, P20pro, SonyZ2, SamuA9-et nézegettem, fórumok, tesztek...kékhez besétáltam, Mi8van? Volt egy darab. Tovább nem is volt kérdés. Kézbe fogva, kis nyomkodás, elsőre jött az érzés, ez kell. Minőségi külső, bitang erős belső. Emui után a miui sem volt annyira új, nekem az oldalankénti mappázhatóság eddig is nagyon tetszett. Nem zavar hogy nincs klasszikus főmenü. Miui testreszabható, korrekt. Gesztus vezérlés nagyon tetszik, második nap kipróbáltam, azóta nincsenek alsó sávban gombok. Mint írtam, képek, videók számomra megfelelő minőségüek, mindig azt vallottam, aki ennél többet akar vegyen fényképezőt meg kamerát😃 Rendszer pörgős, tetszik nagyon.
Hezitálsz, próbáld meg mindkettőt megtapizni, (ha ideér a MI9), és elfogod tudni dönteni melyik kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Macska topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- New World - az új Amazon MMORPG
- Nyíregyháza LAN-Partik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő