Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
FrankMonzano #2413 üzenetére
Én is használtam mindkettőt, de a Mi8 maradt.
Apró különbségek vannak, de ami miatt nálam a Mi8 maradt az a kijelző (AMOLED +AOD mód, notch nálam nem volt befolyásoló tényező) a Mi MIX2S-ban alul volt az értesítési led, nekem nem volt praktikus és fogásra, érzetre nekem szintén a Mi8 volt a nyerő.Egyikkel sem jársz rosszul, tényleg apróságok a különbségek a te személyes preferenciáid szerint kell döntened.
A közelség érzékelővel nekem nincs problémám.
-
jofiucska
tag
válasz
A közelségérzékelőjével én szívok...10 hívásból kb 8nál össze vissza nyomogatom a kijelzőt az arcommal ha csak egy kicsit is eltávolodik az arcomtól. Illetve amit még észrevettem, hogy akár facebookon akár instán ha görgetek lefele és valamilyen sötét vagy fekete kép van feltöltve a lefele görgetés hatására " elmosódik" a sötét része.
-
natë
nagyúr
válasz
Biztosan jobban jársz a Mi 8-cal. Nekem volt mindkettő. (Illetve Mi 8 van is)
-
válasz
Én a Mi8-cat választanám,bár a mix2s is k.rva jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mazda topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest