- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
attiati #20117 üzenetére
4,5 éves már a teló, az is csoda, hogy tavaly év végén még kapott frissítést.
Amúgy minden fejlődött, de pont nem annyit, hogy sok esetben megérje a váltás. Akku sokaknál nem az igazi értelemszerűen, de amúgy se volt combos, szóval ez fájó pont. A SoC mai napig kiváló teljesítményben (kb jelenlegi erős középkategória szint), bőven megfelelne sokaknak de ott van már a Snapi 860-870 vonal vagy a Dimensity 1200 (pedig a 8100 itt is odavág), szóval ez szép lépés, de nem indokolt. Kijelző lehetne jobb, mert már a középkategóriában is vannak jobbak. Kamera? Én a Poco F3-at nézegettem a covid és a válság előtt, 90 körül be lehetett szerezni, de nem volt OIS, ami nekem fájó pont (nem mintha fényképeznék sokat
). Utána meg érezhető volt egy visszalépés az összes gyártónál, most az utóbbi szériákkal vették fel a fonalat újra.
Úgyhogy ilyen 120e fölötti árat ez F3 nem ért meg már, manapság ami kicsit jobb a 100e-es középkategóriától és érdemesebb az inkább 160-180 körül mozog, OIS meg elég rita. Realme szimpatikus lett volna, de ott meg csak fotózásnál működik, úgyhogy ki is esett. Nekem a 12X jelenleg a "korrekt" vonal, de nem 2k-ért és az a ciki az egészben, hogy a 2 max 3 éves támogatások mellett nem szeretnék 1-2 éves modellt venni kifuttatáskor, mert "korrekt" lesz akcióban az ára, közben frissítést meg kap jó esetben 1 évig jó esetben és ugyanott vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest