- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
19600 - 19501
20620 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
-
havri1
félisten
-
g_g_g
őstag
Más:
Próbáljátok az Off hozzászólásoknál használni az off gombot.
Köszönöm. -
Piazza
tag
A vanced manager a fent van, de amikor ott a microgt akarom telepiteni, akkor letolti majd telepites kezdetekor megszakitja, valami felhasznalo megszakitotta a kapcsolatot hibauzenettel. Nem ertem.
Viszont igy hogy a YT app is ugyazazt a hibauzenetet dobja, mar banom hogy letoroltem a Vancedet, nem azzal volt a gond, hibatlanul mukodott idaig.
Ezen az apk mirror oldalon le lehet tolteni csak a magat a Vancedet? En meg regen ugy toltottem le Vanced oldalarol, hogy kivalasztottam a sorok kozul amit szerernek. Nem csatoltam hozza felhasznalo fiokot.
Jo lenne a regi verziom megralalni es visszarakni.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Nem jövök rá miért nem tudom a mcdonald,s és az Lg thinq alkalmazásokat elrejteni a magiks- ban.Magikshide-ban be van pipálva minden, de mégsem futnak rootolt eszközön.
-
Piazza
tag
Nincs router, csak mobilnet.
-
havri1
félisten
-
Zsoleszhun
addikt
-
Piazza
tag
-
kuksa90
őstag
A telónak féktisztító, a szerelőnek alkohol...
-
huliganboy
addikt
-
Piazza
tag
Nekem meg 13.50.52 volt. Es ez meg bejelentkezes nelkul mukodott idaig.
De most letoroltem mert nem tudtam mit kezdeni vele.
Toltottem le Vanced managert, az sem akart frissireni, mett nem volt meg microg feltelepitve.
Most meg az a gind hogy microg letoltodik, de amikor elkezdene telepiteni egybol hibauzenet, hogy a "felhasznalo megszakitotta a telepitest"
Mi lehet a problema?
-
Zsoleszhun
addikt
-
Piazza
tag
Valaki tapasztalt mostanaban YT Vanced problemat?
Nekem nehany napja nem akar menni. Valami halozati kapcsolatok 400 problemat ir. -
havri1
félisten
-
amargo
addikt
-
havri1
félisten
-
amargo
addikt
Nekiestem ennek a tisztításnak, van itthon alkohol és régi fogkefe, közben azzal a táblára ragasztós cuccal tisztogattam pluszba (olyan mint a rágógumi).
Most sokkal jobban hallom már! Szerintem megismétlem még 1-2x.
Köszi a segítséget! 😊
-
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is megérett a MI 8-n egy akksi csere (SOT 2-3 óra között van maximum), rendeltem is korábban ajánlott NOHON-t.
Ezen kívül tudnátok ajánlani aksis tokot a telefonhoz? Motorozás közben használnám navigációra, és nagyon hasznos lenne egy ilyen tok.
Valakinek van hasonlóval tapasztalata?
köszi a segítséget előre is
-
xy.zsolt
őstag
-
g_g_g
őstag
Én ennyit tudok mondani.
Azóta is gond nélkül használom. -
huliganboy
addikt
Nem tiszta a rács akár hogy annak látszik. Nekem korábbi telefonjaimon, az összerágott rágó belenyom módszer működött itt nem! :(
LCD tisztító folyadék és féktisztító folyadékkal is sikerűlt nekem! Kárt nem okoz! 4-5x legalább szükséges megcsinálni. Klasszisokkal javúl a hang minőség. Nekem sose volt olyan telefonom ami ennyire halkult volna emiatt.
Mi8pro
-
xy.zsolt
őstag
-
havri1
félisten
-
amargo
addikt
Sziasztok,
Az utóbbi időben nagyon halk lett a felső hangszóró, mit lehet ezzel tenni? Próbáltam takarítani kívülről.. kell ezt cserélni, takarítani bentről, root-al emelni?
Magisk miatt lehet összefüggés?Kösz a segítséget előre is!
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
ackos
tag
-
xy.zsolt
őstag
-
ackos
tag
-
kurtuzov
senior tag
MIUI EU dev 9,04 volt fenn eddig.
Januárban megcsináltam a vowifi modem állítgatást, működött a VoLTE+VoWiFi rendben, de mostanra nagyon sok hibát produkált másképpen a ROM. Lefagyó kikapcsolt kijelző, 1-2 perc múlva kezdett csak el reagálni a bekapcsolásra, nem egyszer újra kellett indítani, mert nagyon belassult.
Március eleje óta van [ROM][OFFICIAL][11.0][Dipper] Pixel Experience [AOSP]
én most a 03/19-i plus editiont raktam fel. A normál meg a plus között nincs nagy különbség, kicsit jobban testreszabható a plus a PE oldalán is csak nagy vonalakban írnak róla, illetve lelkes indiai youtuberek mutogatják végig a különbségeket, fog ez még alakulni.
Van legújabb twrp-3.5.1_9-0-dipper.img is, ezzel raktam fel, természetesen clean install, most minden particiót wipe-oltam és a data ugye pluszban formatálva is lett.
Az alap camera igen fapados, felkerült az XDA fórumban is ajánlott GCam by BSG, annak is a MGC_8.1.101_A9_PVo_MGC.apk verziója.
Akkut nyilván jobban fogja enni, de AOD nincs (sosem használtam) viszont a duplakopp mind ébresztésre, mind lezárásra be lett kapcsolva. Szép áttekinthető menürendszer, a Nova launcher izzításával még várok, bírom cérnával. -
nrg_52
addikt
+1, Honor 9-et azzal szedtem szet en is anno.
-
Zsoleszhun
addikt
-
T 1000
aktív tag
-
ackos
tag
-
ackos
tag
-
V.Dave
senior tag
-
ackos
tag
Ott van ám az eredeti, szerelésről szóló HSz-omban.
"Az akkumulátor forrása az AliExpress volt, konkrétan INNEN rendeltem. Korábban írtam, hogy nem működik az előlapi kamera sem, főleg emiatt álltam neki a házi szerelésnek. Ehhez csere alkatrészt INNEN rendeltem, majd követtem ennek a két videónak az utasításait:
Camera replacement
Battery replacement
Melegítéshez egy ILYEN hőlégfúvót használtam a legalacsonyabb fokozaton, ami 100 C fok." -
xy.zsolt
őstag
-
ackos
tag
-
xy.zsolt
őstag
-
Shummo
senior tag
-
Jabby
őstag
Köszönöm, ez volt a megoldás!

"...tényleg csak a felajánlott frissítést telepítettem, még újra sem kellett indítani és megjavult."
Rendszeralkalmazás frissítéseknél találtam két új frissítést (Óra és Mi Account),s mivel azt gondoltam, hogy ez a Web View az Android rendszer része, ezért frissítettem, de nem javult meg a telefon.
Nem gondoltam, hogy a frissítést az appok között kell keresni. -
(jan)
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
Zsoleszhun
addikt
-
Jabby
őstag
-
xy.zsolt
őstag
Köszi
Amúgy már dobott fel rá új frissítést, letöltöttem és jó lett ismét minden. -
Zsoleszhun
addikt
-
xy.zsolt
őstag
nálatok sem működik a viber? Rábökök, kinyit majd 1mp után bezár
ugyanez gmail is
-
lafaty80
addikt
-
g_g_g
őstag
-
lafaty80
addikt
-
lafaty80
addikt
Hali. Használja valaki miui12-ön a "több felhasználó" funkciót? Próbálnám, de idegesítő hiba van vele nálam. Ha felveszek egy új user-t belépteti, hiába kapcsolom be, hogy zárt kápernyőn jelenjen meg a felhasználó váltás opció, hát nincs ott. Váltani sem tudok. Annyit tudok tenni, hogy mivel a fő user-hez (hozzám) van ujjlenyomat azonosítás beállítva, így ha azt használom engem léptet be. De innentől kezdve nem tudok az újonnan felvett user-rel belépni. Nem reagál menüben semmire, és nincs sehol váltó gomb...
-
szabo.csabi
tag
Köszi! Ez ugyanolyan lehet, mint az eredeti? Csak mert kép alapján nem.
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok! Egy ideje törött hátlappal mászkálok, a hazai hivatalos cserén túl szerintetek érdemes belevágni házilagos cserébe? Például Aliról érdemes rendelni? Ha igen, milyen cím szavakkal keressek, többnyire mintha nem üveget árulnának pár dollárért hanem műanyagot. Segítenétek kérlek? Köszönöm!
-
nrg_52
addikt
-
Steve1207
veterán
Nem rossz kernel, de a legtöbb rom azzal a legjobb, amivel megcsinálják. Lehet xy helyen jobbnak és pörgősebbnek tűnik adott rom, de mindig lesz valami kis probléma vagy zavaró dolog.
Pl MIUI alatt is jól megy alapjaiban, de a fényerőszab-ot nem tudják kijavítani vagy csatlakozási problémák előjönnek, ill melegszik (érdekes, hogy ettől függetlenül nem mutatkozik meg pl merülésben ez).
Más romoknál is hozhat teljesítmény előnyt, de vagy jobban melegszik vagy meghülyül a gyorstöltés vagy jobban merül, hívás közben megszakad vagy nincs hang, ilyesmik jöhetnek szóba egyáltalán nem egységesen a felhasználóknak. Illetve az alantas xy óránként újraindulás, de ezt szintén rom-ok válogatják.
PE, ZenX, Revo, Evo, DotOS, YAAP, FluidOS mind-mind a gyárival megy a legjobban, de mint aktuális kernelfejlesztés a NoGrav az egyik legnaprakészebb és legjobb amúgy, csak kitapasztalni ezeket idő. Én pl elvetettem, hogy ennyire tesztelgessek napokig már. -
nrg_52
addikt
Nogravity kernelt hasznalja valaki? Tapasztalatok erdekelnenek.
-
g_g_g
őstag
-
Shummo
senior tag
-
xy.zsolt
őstag
-
g_g_g
őstag
Ezt csak tiszta telepítéssel rakd fel, fejlesztőit stabillal ne frissíts.
Én váltottam, itt írtam róla. -
xy.zsolt
őstag
Nekem még mindig EU DEV 20.09.03 van fent.....erre akkor ne frissítsek ugye? Mondjuk amíg problémamentesen működik nem is szívesen bolygatnám
-
Tarokk79
aktív tag
-
g_g_g
őstag
-
Tarokk79
aktív tag
-
g_g_g
őstag
-
Tarokk79
aktív tag
-
nrg_52
addikt
Optimalizacio, forditasok implementalasa, ennyi volt a#szem a changlog. 12.01 a bizt friss szintje.
-
g_g_g
őstag
Itt a legfrisebb EU stabil ROM linkje.
12.0.4 letöltésJavítani fogom az összefoglalóban a linket.
-
Tarokk79
aktív tag
-
Steve1207
veterán
Már 3-4 napja kint van, china stable beta alapján jött ki az eu rom is. 12.0.4-nél javarészt a control panellal szöszöltek anno, szerintem max ennyi javítás itt is, jó esetben egy security update aztán kész, de hivatalos changelog nincs sehol.
-
FrankMonzano
őstag
-
nrg_52
addikt
Meglepo, de jott ki uj EU stabil.

-
yarsley
aktív tag
PC-s USB A-s headsetet valaki próbált már rákötni OTG-s átalakítóval? Ha esetleg sikerült érdekelne az átalakító típusa.
Edit: nem sima fejhallgatót szeretnék rádugni, hanem olyat amivel lehet hívást is fogadni.
-
pmatthew
tag
Nincs véletlenül valakinek egy működi kijelzője MI8-hoz, amitől megválna ? :-)
-
Jabby
őstag
-
g_g_g
őstag
-
Jabby
őstag
-
rwbag2012
tag
Olvasómód problémára wocsok árulta el a megoldást:
A chrome://flags/chrome://flags/ oldalon ki kell kapcsolni a Dynamic color gamut opciót. -
g_g_g
őstag
ROM ügyében én is sokáig a 20.9.3-at használtam, most kb. 1 hónapja az utolsó eu stabilt használom.
Nem vettem észre különbséget, mindkettő gond nélkül működött.
Az autó fényerő gond több xiaomi modellt is érint sajnos, nem nagyon lesz ez már javítva.
Akksi kérdésedre nem tudok válaszolni. -
(jan)
őstag
Országon belül honnan érdemes akksit rendelni? Valamint melyik most a legstabilabb eu rom amiben már javítva van esetleg az auto fenyero, meg az hogy a chrome kikapcsolja az olvaso modot? Jelenleg 20.9.3 van fent.
-
Shummo
senior tag
-
ackos
tag
Nem bírtam megállni, nekiálltam ma este. Minden kész, minden működik, aztán majd meglátjuk, hogy muzsikál a Nohon használat során.
Az akkumulátor forrása az AliExpress volt, konkrétan INNEN rendeltem. Korábban írtam, hogy nem működik az előlapi kamera sem, főleg emiatt álltam neki a házi szerelésnek. Ehhez csere alkatrészt INNEN rendeltem, majd követtem ennek a két videónak az utasításait:
Camera replacement
Battery replacementMelegítéshez egy ILYEN hőlégfúvót használtam a legalacsonyabb fokozaton, ami 100 C fok. Az akksi mellé adtak egy csavarhúzót, egy műanyag pattintó szerszámot (a csatlakozók eltávolításához), egy műanyag "gitárpengető" lapkát, plusz egy tapadókorongot, amivel a hátlapot feszegettem. Ezen kívül két csík kétoldalú ragasztót az akksi rögzítéséhez és egy hátlapi ragasztó csíkot is.
Első telefon szerelés volt életemben, de a lépéseket követve szerintem képtelenség elrontani bármit is. Ami fontos lehet, hogy a hátlap lefeszítésekor csak minimálisan nyúljunk alá, mert az ujjlenyomat olvasó szalagkábele elég közel van a telefon széléhez és nem nagyon kéne legyalulni.
Összeszereléskor talán arra érdemes figyelni, hogy mikor a csavarokkal rögzített burkolati elemet tesszük vissza, akkor a telefon tetejéhez eső részt igazítsuk először a helyére, mert van pár apró, szinte láthatatlan kis köröm rajta, ami a keret alá illeszkedik. Ezen kívül semmi bonyodalom, probléma nem volt. Még kibelezett, de már cserélt állapotban kipróbáltam a töltést + bekapcsoltam és teszteltem az előlapi kamerát, minden működött. Csavarok vissza, aztán kihagytam egy mozzanatot: a hátlap ragasztóját nem cseréltem. Szinte semmi sérülés nem keletkezett az eredeti rétegen, így tettem egy próbát: visszaraktam ahogy volt, rámelegítettem, majd alaposan nyomtam, amíg bírtam. Vártam míg kihűlt, megpróbáltam a tapadókoronggal lefeszíteni, de meg sem mozdult, szóval nekem jó így. (Csak tokban használom)
Mivel nem sikerült rájönnöm, hogy mit adnak az akksi mellé, ezért rendeltem egy hátlapot is, mert azon van ugye új ragasztó, de arra nem volt szükség, sajnos kidobott pénz. Plusz ehhez nem érkezett ujjlenyomat olvasó, ami az eredeti hátlappal (ránézésre legalábbis) egy egységet alkot, szóval simán lehet, hogy egy használhatatlan valami. De legalább van :D
Szumma: nulla műszaki-elektronikai érzekkel, tapasztalattal vagy tanulmánnyal a hátam mögött csont nélkül ment minden, szóval ha valaki aggódik a házi szerelésen, ne tegye.
-
ackos
tag
Végre - valahára megjött a Nohon akksi, így minden összeállt a szereléshez. A napokban amint lesz időm nekiállok, aztán jön a tapasztalati beszámoló.
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat Terka0812 és ajapi!
Legközelebb felajánlja telepítem. -
ajapi
tag
-
Terka0812
csendes tag
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, Google Messages appot ajánlja a teló a gyári SMS Üzenetek helyett.
Valaki használja, érdemes váltani? -
Szoszo94
őstag
-
kuksa90
őstag
-
(jan)
őstag
Urak! Csak nekem állt meg az nfc fiztés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
19600 - 19501
20620 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- iPhone 14 Plus 85% 128GB (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)