Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok. Leesett a telóm, azóta nincs kép. Rezeg, ébreszt, stb, de nincs kép. Van valakinek ilyen tapasztalata?
-
Danex
addikt
Magnescsatlakozo hatranya nalam, nem ment mindig a quickcharge, androidauto instabil volt, illetve lattam kepeket hogy milyen szepen bele tud egni a csatlakozoba.
-
Tarokk79
aktív tag
Én is vettem ilyet, mert nagyon mondták nekem is, hogy mennyire jó, de nekem azért felemás a véleményem. Nekem MI8-ra Spiegen tokból kilóg, de nem olyan zavaró (már meg is szoktam). Itthonra nekem jó. A feleségemnek mix2s-en vékony tok van, nagyon ki is lógott. 2 napon belül leejtette és eltört a mágnes. Azt mondta, hogy neki jó a régi.
Kocsiban tetszik, ahogy rácuppan, de nekem kicsi a hely a kábelnek és gyorsan lefordul róla. A mágnes erős elbírja akár a telefont is, de előre-hátra könnyen kimozdul a vezeték. Van, hogy a kábel a saját súlyát nem bírja el és lejön róla, ha nem jól rakom le.
Összességében szerintem oké, de mindennek ára van. Nem volt drága nekem és hamar megjött spanyol szálítással.
-
havri1
félisten
-
xy.zsolt
őstag
-
ThorsHUN
őstag
Udv!
Ma reggel az eddig tokeletesen mukodo gyorstoltes bekrepalt.
Csak csorog bele a nafta.Teny es valo, hogy az utobbi idoben egyre problemasabb volt a telefon toltese, mert kiesik a kabel nem ul olyan stabilan benne. Mit lehet kezdeni vele?
-
nobillgates
tag
EU stabilból melyik a legfrissebb verzió?
-
Toma707
csendes tag
Hat nálam 3 óra a max kijelző idő de akkor minden cseppet kicsikartam a telefonból
Azért gondolkodok a akksi cseren
-
Steve1207
veterán
válasz
Toma707 #19380 üzenetére
Ha cserélném max a Nohon érdekelne, de nem értem minek cserélni ilyen elhasználódottság mellett. Nekem már tuti 7x% és így is megvan az 5 óra kijelzőidő, de attól, hogy ezt írja ki az app kb ugyanezt tudta 9x%-nál is. Nem mondom, hogy nem csökken a teljesítmény, de 60% felett fölösleges bohóckodni vele, mert úgy is megvan egy használható 3-4 órás kijelzőidő még.
-
Toma707
csendes tag
Sziasztok tudnátok ajánlani egy akkut? mert szegény telefonom már 81% van
-
kurtuzov
senior tag
-
Steve1207
veterán
válasz
xy.zsolt #19377 üzenetére
Miért gondolnák? Már el is felejtették, hogy ez létezett
Az is csoda, hogy a miui 12-t megkaptuk annyira vége van már a támogatottságnak, elvégre 3 éves lesz a telefon. SoC-ból szintén 3 generációs a lemaradás már és a középkategória képviseli ezt a szintet (több ponton jobbat is). Garanciáról ne is beszéljünk.
Szeretjük a telefont meg jó teló, de csak az Mi9-ig mondhattuk, hogy a flagship vonalban egyenrangú maradt. -
g_g_g
őstag
Úgy néz ki, hogy ebből a MIUI 12.5-ös verzióból már kimaradunk sajnos.
Információk a MIUI 12.5-ről. -
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Nem működik sajnos a kártyaolvasó és a wifi. Vagyid működik de percenként elmegy.
Szervizekben nem látom feltűntetve hogy ezt javítanák de még alaplapcserét sem látok.
Mennyi lenne ennek az orvoslása? -
-
Steve1207
veterán
válasz
kuksa90 #19368 üzenetére
A stabil soha nem fogja elérni a fejlesztői szintet. Van pár dolog, ami a stabilra ki se jöhet vagy nem is létezhet. Viszont az egyes miui verziók miatt belekerült az eu-ba, mert működik gond nélkül, de hivatalos támogatottságban már meg van kötve az adott vonal és nem lehet benne. Vagy másképp működik egy-egy app (akár fejlesztési részből, mert cserélik vagy szintén lokalizáció miatt több minden lehetséges). Ezen kívül más a memóriakezelés, bloatware-ek gyomlálva jobban és reklámok sincsenek.
-
g_g_g
őstag
válasz
noorbertt #19360 üzenetére
Összefoglalóban van erről szó.
MSA app letiltása, törlése
Letiltás (6-os pont)
Törlés
(Nem szükséges hozzá sem nyitott bootloader, sem root jogosultság)
Ezzel a módszerrel a Google és MIUI előre telepített alkalmazásai is törölhetőek.
Csak saját felelősségre! -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Globál stabil romot ha felrakom akkor van rá valami jó módszer hogy a gyártói szemetet letiltsam, töröljem?
-
Érdemes a 20.9.3 eu dev-ről a legújabb eu stabilra váltani?
A mostanival egyébként elégedett vagyok. -
amargo
addikt
Újra kellett raknom a telefont, mert eu dev-ről visszaálltam eu stable-re. Viszont most vettem észre, hogy sima L2TP vpn kapcsolatot képtelen felépíteni. Mindig azt írja ki azonnal, hogy: there is no network connection. Please try again later.
Találkozott már valaki ilyennel?
-
Jabby
őstag
Én a Realme 6 Pro-n gondolkodtam, itthon a 8/128-as már 100 ezer alatt megvásárolható.
-
Ájvé
veterán
válasz
kuksa90 #19350 üzenetére
Van rá Android 10 ha jól olvastam, de nem ez miatt írtam hanem a kategorizálás miatt.
Realme már most is telefon és nem csak lehet egyszer majd az lesz (mint amiket felsoroltál), ez a különbség. Minőségében eléri a Realme most is a nagy gyártókat, nem hulladék szintű mint Elephone és társai. Van még persze bőven lemaradása a Realmenek, lehet szoftveres támogatás sem az igazi még, de ez egy új márka most épül csak a brand, olyan mint 3-4 éve a Xiaomi (még csak kezdte bontogatni a szárnyait a nemzetközi piacokon).
Jól van hagyjuk már árúkeresőn mi elérhető vagy nem, lőtéri kutyát nem érdekli és semmit nem számít. Globálisan lehet mérni egy brandet/màrkát nem úgy hogy árúkeresőn rákeresel. Újabb készülékek vannak egyébként, ez egy tavalyi csúcskészülék, minek hoznák be ha már van újabb. -
kuksa90
őstag
Operációs rendszer: Android9, opciós 10 frissítéssel... Ami telefon, az 11-et vár...
De legyen igazad, és legyen belőle telefon. Csak nem a 130eFt-s árszegmensben, mert ott már más az elvárás. Szerintem.update: "Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!Legutolsó ismert ár (2020. 12. 18.): 129 990 Ft"
-
ajapi
tag
Aki alternatívát keresne:
Nemrég vettem realme x2 pro-t 130e-ért a családba, Mi 8 mellé. Szerintem mindenben legalább annyit tud, mint a Mi 8 új korában, ha nem jobb. Realme kamerája gcammal nagyságreddel különb. -
wocsok
tag
válasz
Knife.McL #19327 üzenetére
A chrome://flags/chrome://flags/ oldalon ki kell kapcsolni a Dynamic color gamut opciót.
-
nrg_52
addikt
Mivel itthon vagyok es 3-4 oras kijelzoidokkel kuszkodtem mostanaban, ledurtam es ment fel az uccso eu stabil, ami elsore produkalt egy 6.5 oras kijelzoidot, jo lesz ez.
A global stabil viszont valamiert nem ment fel, fetching errort dobott, valakinek van otlete mi a turo ez?
-
Reedly
tag
válasz
kuksa90 #19319 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, sikerült végül felrakni a képeket a xiaomi could-ba, de gyorsabb és egyszerűbb, ha gmailba csatolom és elküldöm magamnak. Néha kell csak, pl jófogás hirdetéshez. A nohon akksi vélemény engem is érdekel, azt tartják a legjobbnak. Az akksi csere meglátszik a hátlapon?
-
g_g_g
őstag
válasz
havri1 #19333 üzenetére
Nekem ez az első AMOLED-es telefonom, előtte sok IPS-es volt, de ebből nem szeretnék engedni, annyira megszerettem.
Mostanában találtam olyan telefont, ami megfelelne a számomra fontos dolgoknak, de ezek már olyan árban vannak amiket én nem fogok kifizetni.
Szeretnék AMOLED kijelzőt, 90 de inkább 120 Hz-es frissítéssel, vezeték nélküli töltést és 4500 mAh-nél nagyobb akkumulátort.
Processzor erősség nem különösebben mérvadó és a RAM mennyisége is tuti elég ami egy ilyen készülékben lenne.Ez pl eléggé tetszik Oppo Find X3 Pro.
Szerk.: A fényképező meg egyáltalán nem lényeges kérdés nálam, ami benne van az nekem biztos pont jó. -
havri1
félisten
Ó, köszi, én nem találtam meg ezt.
Szvsz összefüggés van a fagyások és a reklámok között. Bár instagram is fagy böngészőből. Ott nincs reklám elvileg.
Kipróbálom, köszi!Más, haverral bementünk Mi Storeba Lurdyba, akart vetti 2 telefont ajándékba. Vagyis magának meg anyósának. Redmi 9 és Note 9-et néztem ki nekik. Végül egy Redmi note 9 pro lett anyósnak, és egy Mi 10T neki
Nyomkodtam, IPS ide vagy oda, baromi jó kis telefon. Nagyon elgondolkodtam rajta. 155 most mi box-al, 2 év gari, és a kijelzőre is van valami csereakció.
Rohadt gyors, és az a 144hz eszméletlen a kijelzőben még scrollozás közben is.
Global rommal vannak ugye gyárilag, de remélem lesz vagy van rá eu is. -
g_g_g
őstag
válasz
havri1 #19331 üzenetére
Én ugyan nem használom a Mi Browser-t, de így gyorsan keresve, ezt a bejelgyzést találtam, ezek alapján az EU Rom böngészőjébe tényleg van valami adblock-er beépítve, sajnos, hogy milyen azt most így gyorsan nem találtam meg.
[link]Reklámok ellen nekem Magisk és AdAway, YouTube Vanced és gyakorlatilag teljesen reklámmentes vagyok mindenhol.
Tudom ez nem mindenkinek megoldás, de ez is egy lehetőség. -
havri1
félisten
Mindig gyári böngészőt használtam. De pár oldalon fagy. Most hirtelen felindulásból feltettem a chrome-ot, ez szépen fut, de tele van reklámmal...
Gyáriba milyen blokkoló van, ami miatt nincsenek reklámok?
Remélem emiatt kapok warnt is itt, mert tiltott téma.
-
rwbag2012
tag
És nálam a legutolsó frissítés hozta ezt a hibát. Kérdés, hogy lesz-e javítás.
-
Knife.McL
tag
válasz
ElGatto #19280 üzenetére
Igen, nálam is ez van. A képernyőn megjelenő dolgok befolyásolják, mintha folyton korrigálni akarna, vagy váltogatni, hiába váltok át a megjelenítésben bármelyik lehetőségre, hogy milyenek legyenek a színek.
A vicc az, hogy simán böngészőben görgetés közben is váltogat és ez a screenshoton is látszik.
Próbálok mellékelni képet, ahol ugyanazon az oldalon kicsit lejjeb görgetve a zöld:
rgb(127,199,62) -ről
rgb(93,205,20) -re változik. -
Reedly
tag
Nem rég vettem a telefont és nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon jó ez miui felület.
Viszont a xiaomi cloud-ba nem sikerül képeket feltennem a telefonal. Névjegyeket sikerült. Arra gondoltam, hogy fellövöm oda és a géppel is elérem könnyedén, nem kellene a kábellel bohóckodni. -
kurtuzov
senior tag
válasz
Just_Reboot #19315 üzenetére
Lehet lesz aki hallott már ilyenről, én valószínű elindulnék újra a kályhától: újra rakni a fastboot ROM-ot, az visszaállít mindent, és onnan újrakezdeni a recovery felrakást.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Just_Reboot #19313 üzenetére
Tehát arra gondolsz hogy betölt ugyan a recovery, de mivel utángyártott a kijelződ, emiatt nem kezeli és emiatt nem látsz semmit?
Írhatnál pontos verziókat forrás linkekkel. -
Just_Reboot
addikt
Sziasztok! Olyan problémám van hogy nem bootolnak a recoveryk a telefonomon. Próbáltam már több fajtát hivatalos TWRP, Orange Fox, egyik sem működik csak az LR.Team féle. Okozhatja a problémát az hogy utángyártott kijelző van a telefonban?
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #19307 üzenetére
En biztos nem állok már neki akksit cserélni, szimplán nincs kedvem. Pont emiatt szemeztem a mi note 10 light-val. Nagy akksi és AMOLED persze mas dolgokban meg gyengébb
-
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19307 üzenetére
Jajj, szegény pro... hányatott sorsa van...
-
huliganboy
addikt
válasz
randras_83 #19306 üzenetére
Igen nekem is ez a bajom. Én gyepálom rendesen, legutóbb le is írtam! Nekem már nem bírja csak reggel 6tól, délután 3-ig 4-ig, de akkor már 15% alatt van, onnan meg drasztikusan gyorsan lemerül.. Én rendeltem egy itt ajánlott akkut, de pár hete a kislányom a mosdóba ejtette, pont nem volt rajta tok és a hátlap egyik sarka berepedt. Így még nem kezdtem hozzá, talán majd az ünnepek alatt....
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #19299 üzenetére
En is így vagyok ezzel, csak az a fránya akksi lenne nagyobb legalább 1000 mAh-val es boldog lennék
-
válasz
kicsipapucs #19302 üzenetére
Nem frissült az elmúlt 3 napban Miui 12-re?
-
Sziasztok!
3 napja beszart a Galériám, letiltott ikon van a Mi Videó mellett a beállításokban az alkalmazásoknál és nem játszik le videókat a galéria, másolni/áthelyzni akar a play ikonra nyomáskor. Volt restart, mindkét appnak cache és minden adat törlés, nem oldotta meg egyik sem, csak úgy tudtam működésre bírni, ha átraktam a régiót Indonéziára, akkor a Mi Videó alkalmazás is megjelenik egy mappában. Magyarországra visszarakva ismét nem jó. Valaki tapasztalt ilyet? Mi a megoldás? 3 napja még jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest