- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Bekapcsoltam a biztonság appnal én is ezt a sebességgyorsítást, 20h-tól hajnal 3-ig 0%-ot merült
-
Alvin76
tag
az értesítési leddel küszködöm.
Global dev-ről váltottam EU-dev-re.
Azt szeretném, hogy se hang, se rezgés, se zárolt képernyő értesítés ne legyen, csak értesítési led.
hiába állítom be az alkalmazásnál, nem villog, csak ha fenyitom a telefont, látom hogy ott a piros jelzés az ikon mellett...
valakinek ötlet? -
Danex
addikt
válasz
greenmeister #12990 üzenetére
Biztonság alkalmazás -> jobb fent fogaskerék -> sebességgyorsitás
-
Danex
addikt
Mióta bekonfigoltam hogy kepernyozaras után 5 perccel lője ki az alkalmazásokat sokat javult az uzenidom. A fontosabb ertesitéses alkalmazások hozza lettek adva a kivetelhez, így egész jó.
-
havri1
félisten
Egy hónapja kb felraktam a accubatteryt, és az alapján töltöm a telefont.
Nagyon tetszik.
Mondjuk én eddig is 60-90% között töltöttem az akksit.
Ez 40-80 közöttit javasol. Rendesen beállítva az értesítseket az órán jelez, ha eléri a 80%-ot, így mindig ebben a tartományban van.
Minél régebb óta használja az ember, tökéletes képet ad a fogyasztásról, a töltésekről, az akkumulátor állapotáról.
Pro verzió reklámmentes, meg sötét stb.
Mindent kiír, appra fogyasztás, kijelzővel, anélkül, és kalkulál hátralevő időt. -
Sty01
tag
válasz
st6969 #12984 üzenetére
Az eddigi használatom alapján a munkahelyemen 10 óra alatt a legrosszabb esetben is 40-45%-on volt az akku, ma már 7 óra használat után sikított a telefon hogy dugjam töltőre és szerintem nem is használtam annyit a telefont mint máskor. Ezt igy akárhogy is nézem több mint fele annyi az üzemidom. Gondolom ezt igy nem lehet visszaállítani a régebbi verzióra?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
st6969 #12984 üzenetére
Nekem 6 óra szokott lenni a kijelzoido.
2 kártya Bt óra, Bt autó fejegység, 3 email fiók.
Ez viszont reggel 1/2 7-tol este 8-ig, utána töltő.
Azért a készenlét és az AOD óránként 2 %-ot leszed, ami önmagában 2 nap alatt közel 40-45 %.
Ha otthon vagyok és ülök a hűvös szobában akkor wifin meg a 7 óra SOT is simán összejön 12-14 óra alatt. -
st6969
őstag
Enyém is jobban merül (még annál is, ami volt eddig)...
Szokásos probléma az elejétől fogva: Android rendszer 50-60%, de ha véletlenül kevesebb, akkor is merül. 3 órás SOT-ot talán 1x sikerült összehozni a nagyon max. 2 napos üzem alatt. Szoktam újraindítani, optimalizálni. 1 SIM van, ami zsír új, AOD, Wifi, Mobilnet, BT mindig be van kapcsolva. Korábban ezeket mindig kikapcsoltam, amikor nem használtam, aztán kiderült, hogy nyertem is vele vagy 5%-otÚgyhogy marad bekapcsolva. Most 1,5h SOT, 26 órája volt töltve, 34%-on állok. Én elengedtem, ez ilyen. Lehetne rosszabb is. 4-6-8h SOT-okat el nem tudom képzelni, hogy lehet összehozni.
-
g_g_g
őstag
válasz
havri1 #12981 üzenetére
A jelenség nálam az volt, hogy ha a Power gombbal ébresztetted a kijelzőt, akkor villogott a notch mellet két oldalt a kijelző és nem jelent meg a zárképernyő és az óra sem.
Majd power gombbal kikapcsolva a kijelző és újra vissza, ekkor már jó volt.De nálam úgy van beállítva, hogy az érkező értesítések is ébresztik a kijelzőt, de ekkor ugyanúgy villogott és az értesítés sem jelent meg a zárképernyőn.
Ezek a jelenségek szűntek meg szerencsére a mai EU dev ROM-ban.
-
havri1
félisten
Pontosan mi is volt a power gombbal?
Én sose használom se be se ki, de nekem az volt a gond, hogy nem kapcsolta be a kijelzőt néha.
Tegnap meg olyan, mintha dupla kijelző lett volna.. Össze vissza ugrált a kép, lehetetlen volt bármit is csinálni. Előtte ilyen nem volt.
Ami változott, az, hogy tegnap óta használok egy airdots pro-t, ha ez számít.. -
g_g_g
őstag
válasz
HUTCHDB #12977 üzenetére
Próbáltam tesztelni intenzíven a a power gombot, eddig nem volt gond szerencsére.
Az EU fórumon sem olvastam még, hogy bárkinek előjött volna.Ha bizonytalan vagy akkor várj 1-2 napot és olvasd az EU ROM fórumát ha ott sem lesz rá panasz, akkor bátran felteheted.
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi az eddigi jelzést az új rommal (frissítéssel) kapcsolatban.
Ha tudnád tesztelni (erőltetni) hogy sokszoros power gomb használat után sem jelentkezik a korábbi hiba?
Szívesen feltennem, de nem az igazi a downgrade, így egy kicsit kivárnék, bár ha azt mondod szuper, akkor ráengedem a frissítést.
-
g_g_g
őstag
EU dev. 9.7.18 letölthető.
Nálam egyelőre rendben van, power gombbal kapcsolatos villogás megszünt.
Changelog is jelzi, hogy történt ilyen javítás. -
st6969
őstag
válasz
JoHn123 #12970 üzenetére
Itthon használod?
Mi a menete a fizetésnek? Képernyő felold és már érintheted is, vagy egyéb? Engem ez nagyon érdekelne.
Átmehetünk ide is, ha ez itt nagyon off... -
Albi001
tag
Lehet már tudni, hogy holnap érkezik-e Eu Dev, és hogy a power gomb bug-ot javították-e?
-
JoHn123
tag
válasz
HUTCHDB #12969 üzenetére
Egy virtuális kártyát csinál, így elvileg nem nagyon tudnak lehúzni, kártyát klonozni. NFC vel fizetek szinte mindenhol ( üzletek, benzinkút stb). Ezenfelül uazt tudja mint a simple, be tudod tenni a kedvezmény kártyákat, belépő jegyeket, repülőjegy stb. És ami miatt nálam abszolút jó: tudom vele a revolut kártyámat is használni NFC vel. Mitől jobb mint a bankok saját alkalmazása? Attól hogy ebbe az össze bank kartyadat be tudod tenni, és egy pillanat alatt át tudod állítani a kártyát.
-
st6969
őstag
válasz
JoHn123 #12967 üzenetére
És mire tudod használni így a Google pay-t? Tudsz a telefonnal fizetni pl. Magyarországon boltokban, bankkártya elfogadó helyeken? Én Simple-t használok erre, ami szuper, de itt korlátozva van 65eFt-ra a havi vásárlás, illetve már nem sokáig ingyenes (ha nem OTP-s vagy).
-
JoHn123
tag
válasz
Shummo #12937 üzenetére
Én használom. Egy vpn- en keresztül választottam egy UK, IP címet, utána a store.-t elindítva lehetett telepíteni a Google pay-t. Maradva angol Ip címen, hozzá tudtam adni a revolut kártyámat. Nfc működik jól. Ja és a hírekkel ellentétben nem kell országot átállítani a Storeban. Beállítás után megy minden vpn nélkül is.
-
g_g_g
őstag
válasz
huliganboy #12961 üzenetére
Neked is az alapján kell csinálni, ahogy a Global-ról EU-ra átállásnál van.
TWRP frissítés TWRP segítségével
Letöltöd az .img kiterjesztésű file-t, felmásolod a telefonra, majd a TWRP-t elindítod, "Install" menüpont, majd a jobb alsó sarokban "Install Image", itt betallózod a korában felmásolt img file-t, majd a "Recovery" -t választod és a végén elhúzod a csuszkát (Swipe to confirm Flash).
Kész is vagy. -
ujtelefon
csendes tag
Köszönöm a tippeket
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt két frissítés nem sikerült a pro tekintetében, és már vissza sem tudok térni simán a jó verzióra.
Hogy érdemes eu dev-et tisztán telepíteni?
Most a legutosló eu dev van fent.
Köszönöm
Szerk: twrp hogy frissíthető?
-
Shummo
senior tag
sziasztok. Feltennék EU dev rom helyett egy Stabilt. Valaki meg tudja mondani ennek mi a menete? Leírásban sajnos nincs benne
-
zsocy
őstag
válasz
ujtelefon #12950 üzenetére
Mit tippelsz ebben a fórumban melyiket fogják neked ajánlani?
A Mi8 még mindig nagyon jó teló, a hardware bőven elég ma is mindenre, azt meg hogy egy év múlva mi lesz, vagy mit kell venned csak a kártyavető javasasszony tudná megmondani.
-
Steelheart2
őstag
-
Kleroo
veterán
-
-
hito
nagyúr
válasz
Turbobacsi #12952 üzenetére
Aha! Csak nekem két különböző hangszóróm van
Samsung Level box mini + HTC Boombass. A Samsung S8-tól tudja a dual audio módot, ami képes erre, de nem feltétlenül szeretnék Samsung-ot. Nemrég váltam meg a Mi Mix 2s-emtől és szerettem. No meg olcsóbb is a Mi 8, mint egy S9+
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Képes a készülék 2 bluetooth hangszóró egyidejű működtetésére?
-
g_g_g
őstag
válasz
body007 #12946 üzenetére
Kimondottan ilyen témakörre szakosodott topik-ban érdeklődj szerintem.
Mobiltelefon árazás -
Sziasztok!
Egy mi 8 pro-t (8/128) mennyibe lehetne eladni?
Most fogom visszakapni a szervizből kijelzőcsere után, de időközben vettem egy 9-est így megválnék tőle -
DanielK
addikt
válasz
juve600 #12944 üzenetére
Nekem volt. Tetszett, de csak karcok ellen jó, mivel nem üveg fólia.
A baj az, hogy az egyik sarkánál elcsúszott, ami tok nélkül vagy vékony tokkal ok volt (nem volt vészes, így is fedte a kijelzőt teljesen). Viszont a spigen tokkal, ami már az üvegre is "ráhajlik", felpöndörödött. Inkább levettemAzóta csak a tok van rajta. A kijelzőn semmi extra védelem nincs
-
juve600
nagyúr
üdv
media markt-os fólia van valakinek a telóján ? milyen minőségű illetve mennyi idő alatt tették fel rá ? -
TTom65
tag
válasz
Steve1207 #12942 üzenetére
Minden engedélyezve van de nem megy ezért írtam.
Többször próbáltam telepíteni 1szer volt, hogy kb. 5sec-re csatlakozott de utána rögtön kifagyott és csak azt íja, hogy connected.
És ami érdekes, hogy ez nem wifin hanem mobiladat kapcsolat alatt volt. de azóta semmi.
Ezért is voltam az IT-n de ők is mindent ugyan így végig próbáltak és semmi, ezért fordultam hozzátok. -
Steve1207
veterán
-
TTom65
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni valaki használja a következő appot a telefonján, Zscaler App [link] ?
Céges dolgok miatt kell telepíteni, de valamiért nem csatlakozik állandóan csak csatlakozni szeretne?
Az IT-s kolléga se tudott segíteni, más telefonon viszont megy a cégnél.
Gondolom valamit lehet külön kell beállítani, de nem találok semmilyen állítási lehetőséget,vagy a telefonon kell engedélyezni valamit hozzá?
Ehhez kérnék segítséget.
Előre is köszi a segítséget. -
Smiro
senior tag
Változott nálatok is az arcfeloldás? A felismerés után fel kell húzni a képernyőt. Eddig egyből nyitotta, mint az ujjnyomatnál.
-
Shummo
senior tag
Valakinek sikerült már a Google payt használni EU Deven? Vagy bárhogyan az MI 8al?
-
Kleroo
veterán
Urak!
Akad itt videó-guru?10.3.2-n, tehát már van 4k60 opció...
Pár kérdésem merült fel ami telónként változhat.
1080p v 4k éri meg jobban?
Mire gondolok:1080p-ben a 2x-s zoom veszteségmentes, tehát croppol realtime, vagy az 1080p-be nagyít, ergo rosszabb mintha én utólag a 4k felvétel közepét croppolnám.
1080p játszik a tömörítéssel, artifaktosodik a videó, és megéri 4K-ban felvenni majd downscale-elni?
Vagy 4k-ban alapból gyengébb a minőség arányaiban, ezért hiába akad több részlet a felomdás miatt, összességében rosszabb? (pl egységes betonfelületen csúnya dolgok történhetnek a bitráta miatt)
Szóval ilyen dolgokat kitesztelt valaki? samsungokat ismerem, ott pl 1080p-ban veszteségmentes, crop a 2x zoom, és nem éri meg 4Król downscale-elni, mert egál a képminőség (viszont a 4K is megéri rajtuk, mert pokolian jók)
Mivel Xiaomi nem egy nagy videóguru így izgi lenne számomra, melyik kombóval érhetem el a legjobb végső minőséget.
Köszi
-
w333
félisten
Cella készenlét nálatok hogy alakul ? nekem megint 30% felett van !
-
HUNited
őstag
Sziasztok, EU devből 2 verzió óta nem kínál OTA frissítést. Szokás szerint visszavonták? A weboldalon fenn látom, manuálisan letölthető ahogy elnézem.
Van aki használja a 07.11-et?
-
g_g_g
őstag
válasz
Pocak89 #12925 üzenetére
Kicseréltem az összefoglalóban lévő linket erre az Aliexpress linkre.
-
havri1
félisten
Köszi, aliról végül azt megrendeltem. Meg kipróbálom a MOFI-t is, egy tokkal.
-
g_g_g
őstag
válasz
havri1 #12922 üzenetére
Még ezeket találtam, nézd meg, hátha jó lenne.
AliExpress
Geekbuying -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
BASEUS üveg nem levegősödik fel x idő múlva?
Nekem az első majdnem fél évig tökéletes volt, csak sajnos elrepedt.
Vettem másikat, az kb 1 hét után alul végig a fekete sávnál, kb 1mm levegő csík lett. Nyomásra eltűnt, de szinte azonnal visszajött.
Kulcs betörte a táskában, így csere, amúgy is zavart a levegő.
Ez meg felül, a notch mellett.. Lepucoltam alaposan, tökéletesen közepén van, mégis. -
w333
félisten
Nállatok a messenger normálisan működik ? nekem nem írja ki hogy mikor voltak elérhetőek az ismerőseim, csak pár perc után 5 perc múlva kb.
Valaki tapasztalt már hasonlót ?
-
xedos
addikt
Nekem 1x jelzett, de azóta sem érhető el a global 10.3.3 :-(
-
Sty01
tag
Mi8-nál van esély hdmi kábelen tv-re kivetiteni a képet. Nekem nem müködik, vagy valami beállitási probléma van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest