- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
Peter.70 #10693 üzenetére
Ezt hogy érted? Én is Gránit Pay-el szoktam fizethetni és eddig működöd. Bár az új Global Dev-el még nem próbáltam. Az tény hogy az új Gránit app egy elcs***et lassú fos lett, mármint ha akkarsz benne valamit csinálni. De ezt már A5 2017-en is megvolt, mióta kijött az új app. Jó hogy haladnak a korral, de az isms-ekből míg visszalép a app főoldalára, az vicc. A régi app nem tudott enyit, de legalább pörgős volt.
-
ajapi
tag
MI 8-al szemezgetek, elsősorban a fotózás miatt. Olvastam, hogy a frissitésekkel már működik a gyári photo appban a night mode, amivel a gcam kiváltható. (Félek, hogy a gcam telepítése meghaladná képességeimet.) Használta valaki a gyári night módot? Mennyit javít a low-light a képeken?
Köszönöm. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Használ valaki a telefonnal banki alkalmazást? És ha igen milyen bank?
-
-
-
slice14
veterán
Hogytudod a tisztítóhoz kivételt hozzáadni, mert a korábban írt KLWP problémám nem szűnik. Azt nemtom hogy a MIUI okozza a problémát, vagy alapban a 9-es android. Mert mikor beüzemeltem a telőt, akkor frissítés után töltöttem vissza a KLWP backupot. Ami biztos hogy nem a dev okozza, mert stabil rom alatt is ezt csinálta.
Probléma bővebb leírása link
-
piglet76
tag
Resist and Lomas, köszönöm a válaszotokat!
Esetleg a Baseus üveghez tudtok linket? (Vagy pont az, ami az összefoglalóba van?)Esetleg még valakinek javaslata?
-
Lomas
tag
válasz
piglet76 #10672 üzenetére
Nekem baseus van, nilkin tokkal. Könnyű feltenni, kiváló érzékelés, képminőség.
Más: érdekes, nekem gyári állapotú global stab. van, nem mókoltam semmit, és van lebegőpontos számológépem. Abban ugyan már nem vagyok biztos, hogy ez egy gyári app, de "kalkulátor" névre hallgat - az ikonján egy "szálkeresztben" alapműveletek (összeadás, szorzás, kivonás, egyenlőség) találhatóak - a beállítások legalsó sorában még a méret is beállítható, a lebegőpontos menüt úgy lehet aktiválni, hogy jobbra fent van egy hasonló ikon, mint a számítógép alkalmazásoknál a "kis méret", szóval arra kell rábökni, és voálá', ott lebeg a labda...
-
g_g_g
őstag
válasz
bako01 #10673 üzenetére
Volt már ilyen kérdés korábban is, neked is hasonlókat tudok írni.
Hozzászólás -
bako01
csendes tag
Sziasztok. Iphone 6s-ről váltottam xiaomi mi8-ra. Szerintetek érdemes eu/dev/stb. rom-ra váltani?!Melyik a legstabilabb amire esetleg érdemes lenne (milyen plusz dolgok vannak benne)?!Vagy felesleges és maradjak a Global-on, ha nem akarok szívni bug-okkal?!
-
piglet76
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni két kérdésben:
Az első: Tempered glass full cover üveg. Korábban valaki javasolta az ASLING üveget. Ezt is rendeltem a telefonhoz, mióta megvan, ez volt rajta. Sajna a készülék koppant egyet, az üvegnek annyi, és most keresem az alternatívát.
Mit javasolnátok tapasztalat alapján, az összefoglalóban található típusokon kívül?
(Az Asling jó volt, de baromira gyűjtötte az ujjlenyomatokat, ezért keresek esetleg mást.)Második kérdésem: Olyan lehetőleg puha, szilikon tok, aminek a széle egy picikét magasabbra ér, mint a kijelző síkja? Tehát, ha kijelzővel lefelé rakom le, akkor a tok peremén fekszik, nem a képernyőn. (Szerintem ezt az esést is túlélte volna az üveg, ha a tok amit használok ilyen.)
Szintén személyes tapasztalat érdekelne, kinek mi vált be.Köszönöm!
-
rosszkutya
tag
válasz
enginev3.0 #10670 üzenetére
A francba, ez eszembe sem jutott...
-
enginev3.0
félisten
válasz
rosszkutya #10669 üzenetére
Nem próbáltad még a macskát elfordítani?
-
rosszkutya
tag
Sziasztok! Jó ideje xiaomi.eu dev ROM-ot használok, de amióta frissítettem a 9.4.11-re, a kamera elforgatása random módon hol működik, hol meg nem, de többnyire inkább nem. Tehát hiába forgatom el a kamerát tájkép állásba, az elkészült kép a galériában 90°-ban elfordulva, álló képként jelenik meg.
Valahogy így:
Van esetleg ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond?
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10665 üzenetére
Globál ROM-ban EU régiókra vonatkozólag már annyi korlátozás van, hogy szinte már alig lehet használni a telefont valamire, de ez esetben inkább csak bug- ról van szó, mert ha régióra lenne korlátozva Weather app használata, akkor eu régiót választva nem lenne elérhető a Weather app egyáltalán.
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10660 üzenetére
Akkor tedd fel vagy frissítsd az Android System WebView -t a Play store-ből, hátha az hiányzik neki...
Ha ez sem segít akkor javaslom 9.4.18 fastboot rom telepítés MiFlash-el clean all telepítés opcióval.
Mindenesetre nagyon fura, hogy a többi globál béta usernél nem jön elő ez a weather app hiba...
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10658 üzenetére
Gondolom összes engedély megadva ahogy az kell (location, storage, telephone) és időjárás app adatok törlésével (clear all app data) is próbálkoztál már...
Ha igen akkor frissítsd a Weather appot innen, azaz telepítsd fel a legújabb MIUI Weather verziót. Letöltési link: [link]
Telepítés előtt töröld az Weather app adatokat aztán mehet a frissítés az új verzióra
-
DanielK
addikt
válasz
Karavik #10656 üzenetére
java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.miui.weather2/com.miui.weather2.ActivityWeatherMain}: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (-1 ... 21) starts before 0
at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2946)
at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:3081)
at android.app.servertransaction.LaunchActivityItem.execute(LaunchActivityItem.java:78)
at android.app.servertransaction.TransactionExecutor.executeCallbacks(TransactionExecutor.java:108)
at android.app.servertransaction.TransactionExecutor.execute(TransactionExecutor.java:68)
at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1831)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:106)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:207)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6809)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:547)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:876)
Caused by: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (-1 ... 21) starts before 0
at android.text.SpannableStringBuilder.checkRange(SpannableStringBuilder.java:1326)
at android.text.SpannableStringBuilder.setSpan(SpannableStringBuilder.java:682)
at android.text.SpannableStringBuilder.setSpan(SpannableStringBuilder.java:674)
at com.miui.weather2.util.UserNoticeUtil.getUserNoticeMessage(UserNoticeUtil.java:202)
at com.miui.weather2.util.UserNoticeUtil.showUserNoticeDialog(UserNoticeUtil.java:79)
at com.miui.weather2.ActivityWeatherMain.showUserNoticeDialog(ActivityWeatherMain.java:1552)
at com.miui.weather2.ActivityWeatherMain.initView(ActivityWeatherMain.java:195)
at com.miui.weather2.mvp.common.BaseMvpActivity.init(BaseMvpActivity.java:35)
at com.miui.weather2.mvp.common.BaseMvpActivity.onCreate(BaseMvpActivity.java:21)
at com.miui.weather2.ActivityWeatherMain.onCreate(ActivityWeatherMain.java:166)
at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:7224)
at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:7213)
at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1272)
at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2926)
... 11 more -
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10649 üzenetére
Irtam feljebb hogy:
"Sajnos globál kiadás egyelőre nem tartalmazza se a lebegő számológép, se a screen time új feature-öket. Screen time rejtett feature a globál kiadásban de Settings keresőből előhozható."
Szóval globálban hiába keresed a lebegő számológépet. Lehet később majd belekerül.
Időjárás app-ra már rákérdeztem globál béta team-ben de nekik nincs ez a hiba mint nálad
-
Karavik
veterán
válasz
Albi001 #10633 üzenetére
és Laci Laci, kuksa90, DanielK,
Akkor valószínűleg azért, mert a ROM-ba integrált számológép appot felülírta a Play Store számológép frissítés.
Csak távolítsátok el a számológép app frissítést és máris lesz nektek is lebegő számológép funkció:
Settings > Manage apps > Calculator > Uninstall updates
Sajnos globál kiadás egyelőre nem tartalmazza se a lebegő számológép, se a screen time új feature-öket. Screen time rejtett feature a globál kisbaban de Settings keresőből előhozható.
-
Danex
addikt
Én is frissitettem , bár fullba recoverybol.
Számológép van kicsiben, képernyő idő magyar nyelv mellett Rendszerbeallitasok szekció közepén van angol nyelven ScreenTime néven.
És az új dinamikus AOD nagyon tetszik
-
Istuu15
senior tag
Xiaomi.eu oldalán valaki írta, hogy merül a telefon az új updattel. Kinek mi a tapasztalata?
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10604 üzenetére
Helyzet nem változott, fotózásra ugyanúgy célszerű használni továbbra is
Videofelvételek: valóban világosabbak GCAM-al, de fakóbbak a színek, kevésbé részletgazdag a kép és képstabilizátor is gyengébben működők (jobban remeg a kép) a MIUI kamerához viszonyítva.
Ráadásul 4K 60fps GCAM-al csak 30fps ténylegesen, MIUI kamera pedig valós 60fps-t tud 4k felbontás mellett.Monitoron vagy 4k-s tévén visszanézve egyértelműn kijönnek ezek a különbségek.
-
DanielK
addikt
válasz
enginev3.0 #10614 üzenetére
Valószínűleg mert rég tetted újra a telefont. Én 9.3.28-cal jöttem vissza, fastboottal tettem fel. Nem ment, így gondoltam felmegy a stabil. Azzal ment. Felraktam a global devet betallózva a telefonon és megint nem ment. Már küldtem 6tonna visszajelzést nekik...
-
DanielK
addikt
válasz
enginev3.0 #10609 üzenetére
Az időjárás app még mindig nem megy nálam...
-
DanielK
addikt
válasz
enginev3.0 #10607 üzenetére
Mit jelent hogy rossz? Nem veszek észre semmit nálam. működik rendesen
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #10609 üzenetére
Nálam már régebben jelentkezett. Yt és netradio elsősorban ami gáz, aztán már a sima böngészés is. De érdekes, mert nagyrészt működik, csak valami miatt néha lassul.
-
enginev3.0
félisten
válasz
havri1 #10608 üzenetére
Pontosan ez van, de nálam tuti a legutolsó frissítés óta, azelőtt nem volt ilyen gond
Kint van a heti global dev
MIUI 10 Global Beta ROM 9.4.18 Full General Changelog (All devices)
Lockscreen, Status Bar, Notification shade:
Add screen usage time, go to Settings - Screen Usage Time
Optimize the fingerprint unlock experience: When you unlock your phone by double-clicking the notification message, you can use the fingerprint instead of the password to unlock it.
Optimization: Wallpaper loads faster in Second space now
Fixed: Face unlock animation didn't work properly
Fixed: Issues with overlapping in Dual Clock settings
Fixed: The status bar battery power refresh is not timelyCamera: Optimize the beauty cam and filter interactive experience
Optimization: The same set of filters and Beautify options works in Photo, Portrait, and Short video modes now.
Optimization: Rearranged short video and slow-motion options -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #10607 üzenetére
Nekem is, de az a durva, hogy mi5-ön is. Szarakodik hetek óta 5ghz és 2.4Ghz is.
Leesik a térerő, nem tölti be, lassú.
Én már többször kérdeztem itt is. Samsungokon nem tapasztalható ez a jelenség..
Van, hogy a Wifi hálózatoknál nem lát sokat, aztán megjavul, x idő után újra. Sokszor már ki is kapcsolom, aztán mobilnet.
Először a routerre gyanakodtam (mondjuk még teljesen nem zártam ki), de mivel Samsung készüléken egyáltalán nem jelentkezik, csak ezeken, gyanús. -
enginev3.0
félisten
Wifi nektek is rossz vagy csak nekem?
-
bojtix
tag
válasz
DanielK #10602 üzenetére
Az szuper
Pedig a kollégákkal elég sokkszor azon kommunikálunk. Ha igaz a hír akkor valami másra át kell állnunk, de baromi kényelmes volt, hogy gépről, telóról egyből tudtuk küldeni az aktuális infókat. Tipp valami hasonló app-ra ami ennyire egyszerű és gmail alá beintehrálható, hogy ne kelljen ablakból ablakra ugrálni a böngészőben? Remélem a keep és a driver nem jut a G+ sorsára.... -
DanielK
addikt
Kedves Karavik!
Hogy állunk fényképező móddal? Nemrég megosztottad, hogy hdr ki, ai be és teljesen jó a miui kamera is. Ez még áll? Én most is így használom. Este meg akkor gcam?Azt vettem sajnos észre, hogy esti videózásban gyenge a miui kamera app. A gcam app több fényt enged be.
-
kuksa90
őstag
A Gcam beállításoknál a súgóra kattintva nektek is összeomlik a program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest