- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Mert vagyok olyan, balfasz, hogy valami értékeletlen újoncnál vásároljak? Ja várjál mégse!
Érdekes, hogy bőven használom már évek óta a hardveraprót, full gépeket raktam össze laptopot vettem, vinyókat mindent,(Plusz kínai telefont) és még egyszeresem vágtak át!!!
Vajon miért van ez? Mert meg tudom válogatni, kiben lehet megbízni itt és kiben nem...
Nem egyszerű, volt már, hogy személyes találkozón hátráltam vissza az üzlet elől látva az eladót.Ezek után szerinted telefonnal így járnék? Amikor sokkal nagyobb értékben vásároltam már itt?
Persze lenne aki járna, de az nem csak ebben járna ilyen pórul, ha ezt is benézné...Ennyi erővel mennyivel jobb az online meg kis lószar GSM, boltok? Amiket előszeretettel használ rengeteg ember? Ugyan az. Értékeletlen "újonc" kategória. Ki tudja meglesz e még a cég ha gariztatni kéne.
Van aki odafigyel hol vásárol, van aki meg nem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest