Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Mert vagyok olyan, balfasz, hogy valami értékeletlen újoncnál vásároljak? Ja várjál mégse!
Érdekes, hogy bőven használom már évek óta a hardveraprót, full gépeket raktam össze laptopot vettem, vinyókat mindent,(Plusz kínai telefont) és még egyszeresem vágtak át!!!
Vajon miért van ez? Mert meg tudom válogatni, kiben lehet megbízni itt és kiben nem...
Nem egyszerű, volt már, hogy személyes találkozón hátráltam vissza az üzlet elől látva az eladót.Ezek után szerinted telefonnal így járnék? Amikor sokkal nagyobb értékben vásároltam már itt?
Persze lenne aki járna, de az nem csak ebben járna ilyen pórul, ha ezt is benézné...Ennyi erővel mennyivel jobb az online meg kis lószar GSM, boltok? Amiket előszeretettel használ rengeteg ember? Ugyan az. Értékeletlen "újonc" kategória. Ki tudja meglesz e még a cég ha gariztatni kéne.
Van aki odafigyel hol vásárol, van aki meg nem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest