- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Bibibííí nekem már kedden megjött a Piston 3-am
Akartam is róla bejegyzést írni logout-ra, csak nem jutott el odáig egyetem meg munka mellett.
Amit én kiemelnék, hogy eszméletlen kényelmes. Szinte nem is érzem, hogy a fülemben van amiről az elején azt hittem azért van mert túl kicsi a gumiharang, de az L-es már nagy nekem és még futás/biciklizés közben sem esik ki az M-es sem.
Ami viszont nem tetszik, hogy a kevlár csak az osztásig tart, mehetett volna végig mert a vezeték maga nagyon vékony (bár nekem előtte egy Sony MH1-em volt, azon meg elég széles és masszív az anti strangle kábel.)
Nem vagyok zenebubus szóval VÉLEMÉNYEM SZERINT, AZOKKAL a zenékkel amiket ÉN hallgatok a közép és a magas hangok nagyon jók, a mély egy kicsit kevés az én ízlésemnek, de egy kis EQ-val segítettem a dolgon. 21$-ért vettem ibuygou-ról, szerintem eredeti, bár nem tom ezt hogy kéne ellenőrizni. Mindenesetre a hangminősége szerintem nagyon jó, jobb mint a Sony-é. Nincs Piston 2-őm, de próbáltam és ahhoz képest talán az izoláció ami sokat javult. Konkrétan pl a HÉV-en a velem egy boxban ülők beszélgetéséből semmit nem hallottam pedig kb 60%-os volt csak a hangerő. (bár az új V6 ROM mintha hangosabb lenne)
A gombok is jól működnek, talán annyit lehetne javítani, hogy kicsit jobb érezhetőek legyenek, mert eléggé egy síkban van az egész, de ez már tényleg kukacoskodás. Egy Jiayu G2F-el is kiprobáltam, ott is ment a beépített zenelejátszó vezérlése és a mikrofon is elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest