Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

Bibibííí nekem már kedden megjött a Piston 3-am :D Akartam is róla bejegyzést írni logout-ra, csak nem jutott el odáig egyetem meg munka mellett.

Amit én kiemelnék, hogy eszméletlen kényelmes. Szinte nem is érzem, hogy a fülemben van amiről az elején azt hittem azért van mert túl kicsi a gumiharang, de az L-es már nagy nekem és még futás/biciklizés közben sem esik ki az M-es sem.

Ami viszont nem tetszik, hogy a kevlár csak az osztásig tart, mehetett volna végig mert a vezeték maga nagyon vékony (bár nekem előtte egy Sony MH1-em volt, azon meg elég széles és masszív az anti strangle kábel.)

Nem vagyok zenebubus szóval VÉLEMÉNYEM SZERINT, AZOKKAL a zenékkel amiket ÉN hallgatok a közép és a magas hangok nagyon jók, a mély egy kicsit kevés az én ízlésemnek, de egy kis EQ-val segítettem a dolgon. 21$-ért vettem ibuygou-ról, szerintem eredeti, bár nem tom ezt hogy kéne ellenőrizni. Mindenesetre a hangminősége szerintem nagyon jó, jobb mint a Sony-é. Nincs Piston 2-őm, de próbáltam és ahhoz képest talán az izoláció ami sokat javult. Konkrétan pl a HÉV-en a velem egy boxban ülők beszélgetéséből semmit nem hallottam pedig kb 60%-os volt csak a hangerő. (bár az új V6 ROM mintha hangosabb lenne)

A gombok is jól működnek, talán annyit lehetne javítani, hogy kicsit jobb érezhetőek legyenek, mert eléggé egy síkban van az egész, de ez már tényleg kukacoskodás. Egy Jiayu G2F-el is kiprobáltam, ott is ment a beépített zenelejátszó vezérlése és a mikrofon is elég jó.

Új hozzászólás Aktív témák