Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
válasz
trebrona
üzenetére
Úgy tűnik, a fejlesztők ez esetben nem a külsőségekre fektettek nagyobb hangsúlyt, hanem a sebességre, a memória használatra, és az akku időre (, a hivatalos sajtóközlemények szerint). Amit én eddig tapasztaltam ebből, az a sebesség növekedés, valóban érezhetően gördülékenyebb lett a használata. Az akksi-időben én nem érzek számottevő változást, és nálam a RAM-ból kicsit még többet is eszik, mint az utóbbi V6-ok, de itt sem nevezném számottevőnek a különbséget, és nekem ezzel eddig sem volt problémám.
Szóval szvsz., egy misét azért megérhet, legalábbis azok számára, akiknek nem a külső az elsődleges.
-
esox
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
Ha csak ennyivel tud többet, mint a V6 akkor elég gyengécske, de adok neki egy próbát, aztán ha nem jön be, megy az okosított kernel sdkártya storage-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi