Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
1: Updater (Frissítés)
-Töltsd le a kiszemelt ROMot
-Másold fel a telefonra
-Indítsd el a Frissítés programot ( Ezt megteheted a Biztonsági központ mappa/Frissítés, vagy Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítések gomb alól
-Ezután keresni fog frissítést
-Ha végzett:
1 :vagy feltelepíted azt amit talált ( OTA )......
2 :vagy nyomsz egy menü gombot ( bal alsó ) és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt,majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROMot
-Elindul a telepítés
-Ha végzett újraindul -
superTibcsi
aktív tag
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Tettem új microSD karit a telefonba. Na most kiderül, mi és mennyire viszi ténylegesen a Phone Storage-t.
De ha elkezdek pakolni az SD-re és ez a balfax rom mindent hozzászámol, akkor kikukázom a picsába. Jelenleg például nincsen fent így az Iron Knights (600MB körüli), lefogadom azt nem az internal storage-hoz, hanem szintén a Phone storage-hoz fogja odabaxni. Holott az Internal-ra telepíti. 
-
hevizms
addikt
-
Surda-
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez tűnik a legjobbnak,de a kamera mellett jobb oldalt kéne lennie egy kis nyílásnak,az ezen nincs.
Szerintetek gáz,ha ott nem szellőzik? -
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
A megoldás a "kettes sim kártya érvénytelen pin kód" kérdésre. Kiveszed a kettes sim kártyád. És egy másik ROM/készülék segedelmével a pin kód kérést kikapcsolod. Ha esetleg tudod, hogy a v6 mely bugyrában van eme beállítás, akkor ott is meg tudod tenni (amennyiben csak az egyes sim kártya helyén van ideiglenesen a kettes). Nekem nem jött össze, csak másik rommal. Utána a kívánt permutációba rendezve a simeket (1 kérhet pin-t, 2 ne kérjen) megy is rendben
-
-
válasz
Dominó85
üzenetére
Szerintem az a megoldás, hogy a második SIM nem 3G-képes, csak a ROM óúgy van megírva, mintha az lenne.
Most kipróbáltam, és csak akkor tudtam variálni a hálózatokat, ha az első SIM-kártyán volt bekapcsolva az adatforgalom.
(Ne felejtsük el, hogy a ROM egy nem publikus béta verzió.)
-
-
-
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez nyilván attól függ, milyen szolgáltatónál vagy.
Én csak a Telenor beállításokat ismerem behatóan, azokkal az volt a baj, hogy a ROM gyárilag a net APN-t állítja be, de a telenoros előfizetések jellemzően az online APN beállításával működnek.
Átírtam, már ment is.
Ezeknek a módosítására ennél a ROM-nál a Settings - SIM cards and mobile networks - SIM CARD SETTINGS alatt katt a kártya nevére - Access Point Names - itt beállítani/ellenőrizni a megfelelő APN-t.
Amennyiben másik szolgáltatónál vagy, és nem működik, célszerű megnéztni az APN-beállításokat, hátha azokkal van gond.
-
balika011
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Direkt mondtam, hogy leak, de van még pár:
miui_HMW_5.2.13_b3422a04f9_4.4.zip
miui_HMW_5.2.25_97148d34dd_4.4.zip
miui_HMW_5.2.27_55b7697d78_4.4.zip
miui_HMW_5.3.3_130b230326_4.4.zip
miui_HMW_5.3.4_825c47b920_4.4.zip
miui_HMW_5.3.5_c7352fd4f3_4.4.zipVan igény valamelyikből vagyula féle magyarítással?
-
-
-
-
Klara_
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
En is nezegettem azt a Lenovot, de sok dolog kodods nekem. GSMarena szerint 4G-t csak csak adatra hasznal, nincs AC/5GHz WiFi a gyari honlap szerint, forumaban irtak, hogy latja az 5GHz halokat, de nem leptek ra vele. Igy ez azert elegge lutri ennyi penzert. Raadasul a ROMolasa sem olyan egyszeru mint a Xiaominak. A Redmi Note 4G-t neztem meg, ott lenne 5GHz WiFi, de a 4G csak 1800on (P70 800-on is megy) de boszme nagy egy hodaly, nem tudom hova rakni nyaron, a kezemben lobalni pedig nem fogom. Azt hiszem megis csak ki kell varni a Redmi 2 2GB-os verziojat, masra nem igazan tudnek valtani. Ha raszanom magam.
-
-
Dominó85
addikt
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
SP Flash Tools leírás, jó régi.
[Tool]SP FlashTool ||MTK Android FLASHER
Preloader az passz.
"cappa72" a guru ilyen ügyekben.
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Nem tudom látod-e ezt az oldalt rendesen?
Ez a címe: [Other] Hongmi Stock Recovery
here is the recovery from stock v5 4.0 wcdma
recovery.zip
5.31 MB, Downloads: 94, Download cost : Experience -1Letöltöttem, ha esetleg nincs hozzáférésed.
-
mailman
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Nem biztos, hogy ez a hivatalos, annyi tuti, hogy van. Amit tud:
[Amended] optimization
add automatic root, ROOT authorization are not prompted
to add the theme to crack, fees theme arbitrary use, never restore the default theme!
Add Andrews core crack, signature inconsistencies can freely cover the installation
of Android 4.4 pairs add write restrictions SD card, the default storage SD card
to add some details of the optimization, and is similar to the previous version, not going to explain
to add Fly-On optimization optimization script
Fly-On Mod is one that contains a lot of script, binary, and other optimization package,
aims to improve the smoothness of the Android system and reduce lag and some useful GUI improvements and adjustments battery life!
-> Features and update instructions
1) complete memory management
2) Linux kernel improvements to optimize power consumption and enhance battery life
3) Entropy generator engine to reduce the lag (select Start)
4) every 48 hours automatic zipalign system and data partitions app, reduce RAM usage
5) Sqlite optimization allows faster access to the database
6) CPU mode improvements and adjustments to achieve better performance and power consumption control
7) SD card read-ahead cache increased to 2048KB
8) Advertising shield
9) Build .prop optimization and upgrading
10) automatically every time you start to clean up the log log
11) Many other adjustments to improve power consumption and better use.
Please brush into their own experience! [Extreme] streamline streamline Google IME Lite exchange for Baidu input method [3.3M] streamline the system is not commonly used service items streamlined minimalist mode useless files to streamline the system, streamline some hard ear ringing [Extras] 1.Xposed [Custom beautification necessary framework] 3. Caller flash flash fires [calls / sms / notification] 4. Screen assistant [instead of the bottom of the button, one-handed mode is more convenient] 5. Automatic immerse [third-party applications can also be immersed, to be in the frame Xposed the tick Enable] 6. Green Guardian [ban applied from the start, as far as possible to avoid self wake, power necessary, must be checked to enable the Xposed framework] 7. Viper sound [Replay Gain, EQ, pulse feedback processing digital reverb, etc.] 8. The default storage [data default storage path selection, the need to select the Enable Xposed framework] 9. Time seconds significant [status bar displays the time in seconds, to be checked enable Xposed framework] 10. drained battery [power necessary, must be checked to enable the Xposed framework] 11. Double-click the status bar lock screen [Note] 1. Pre-Brush Brush Pack Do not make any changes, or otherwise fail to bring the brush into a and I Yigaibuli BUG! 2. The need third-party ROM brush into the REC, REC officials do not try! 3. Initial start-time for 3 minutes -10 minutes, more than for Brush failed! 4. Brush the first 5-10 minutes after the completion of the boot, do not clean up the memory on the data in order to avoid damage caused by a series of unknown BUG produce! Built 5.ROM promotion software are from the regular channels to ensure non-toxic dark button, ease of use! [Recommend setting] 1. Set the other advanced settings, developer options open GPU rendering [increase fluency, but also increase power consumption] 2. Set other advanced settings, developer options, window zoom animations, transition animation zoom When animation program long three options are selected 0.5X [accelerate switching speed makes the system more smoothly] [disclaimer] 1. I have been tested by the ROM, as a result of improper operation of the consequences, and I've not and will not assume any liability ; 2. Before Brush please ensure that the battery has more than 20% of the electricity, and to ensure that the process of Brush in the phone and computer without any exception; 3. Brush risk, first brush machine, please read the forum Brush tutorial, otherwise the consequences conceited; 4. He does not hold the copyright ROM and the program, please study and learning for the purpose of lawful use; 5. I declare the various users of the ROM does not provide any guarantee, does not guarantee the suitability of the ROM, not ensure trouble-free produce; no guarantee of security and stability; 6. not use for any user or loss of this ROM actually encountered any theory of liability; 7. Never tamper with the publication of my works! Especially in non-tech secondary packaging integrated promotion software, rights reserved! 8. If you download and brush into this ROM, it means that tacitly accept this agreement.google translate csodakra kepes

-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Addig is nemsokára lesz 29.0 multilang, csak hogy ne unatkozzunk!

Szerk: Ez nem a te alteregód véletlen? :
Oh boy!Android 4.4.2 (December 2013: lots of bluetooth and security issues) instead of the 'latest' version 4.4.4 (June 2014) ??? !!!
No!!!
WHY on earth does Xiaomi deliver an OUTDATED VERSION on top of delivering us an OUTDATED OPERATING SYSTEM?
(Especially if they make us wait for 18 months! KitKat was released in October 2013...)I can't believe this level of ineptitude!
:\ raimerik

-
-
vegyszer
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Azért ez meg nem életszerű,nem gondolod?
Ez kb olyan volt most mintha egy autónál azt mondanád hogy menj félig behuzott kézifékkel,azt ugye nem tud felmenni a nagy hegyre.
Biztos meglehet akasztani,de itt szerintem nem fullos használatnál előforduló problémáról írnak.
Vagy tévednék? -
flanki
aktív tag
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Na várjunk csak.Lehet benne valami amit mondasz vagy mondtál az egésszel kapcsolatban.
Viszont ha te is letudod meriteni 3 óra alatt ha akarod,akkor nem olyan biztos hogy hardveres a gondom,hisz tudok én 2 napos üzemidőt is,ha akarok meg pár órásat is.Inkább abban lehet nagy igazad hogy esetleg már gallyravágtam az akkukat a sok töltögetéssel.
De szívesen odaadnám valakinek a telómat kisérleti jelleggel hogy használja pár napig az ő akkujával.
Kiváncsi lennék.
Neked megvan még a Hongmid?
Nem akarod letesztelni a telómat?Tudom nélkülözni akár 1 hétig is.
-
flanki
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Elképzelhető, hogy hardver miatt jobban merül, egyáltalán 100% biztos hogy eredeti a telefon? (a sok hamisítvány miatt...)
Igen a 2000mAh tényleg nem valami sok (bár nekem 69 órája megy, még mindig nem töltöttem, pedig esküszöm használtam, ja de azt nem írtam hogy 10-20%-os fényerőn)
Más téma, az egyik hátlapom lime-zöld tegnap este levétel után megrepedt, pedig óvatosan szedtem le, sajna utángyártott minőség, rendelhetek egy másikat.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Te most egyébként miről beszélsz?
Te valamiért azt szűrted le az én irásomból hogy amikor feltöltötte az asztali töltő az akkut,akkor még benne hagyom 2 napig vagy mi?
Ha feltöltötte kiveszem.
Persze nem ülök előtte meredten hogy azonnal kirántsam ha zöldre vált a led,de azért órákig sem szoktam bennhagyni utána.
Szerintem az emberek nagy százaléka éjszaka tölti a telefonját és tutira többet van a töltőn mint kellene,szóval nem hinném hogy ez akkora baj lenne. -
deadbody
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Azt mondjuk én is viccesnek tartom mikor valaki azért rinyál mert 160-180 grammos a teló és az már "nehéz", az ilyen nem tudom hogy jár pl. boltba, bár itt most nem súlyról volt szó hanem akksiról.

Wifi nálam állnadóan megy ha itthol vagyok, bár sztem annyira sok ez nem eszik legalábbis nem vettem észre még, csak akkor merül ha aktív a kijelző, ha elmegyek itthonról akkor sokszor úgy felejtem, olyankor észre szoktam venni hogy jobban szívja mikor keres, adatforgalom pedig csak akkor van bekapcsolva nálam hogyha használom, amit nincs szükség lövöm is le.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A belső tárolót is letöröltem már. Passzolom.
De ha elkezdek pakolni az SD-re és ez a balfax rom mindent hozzászámol, akkor kikukázom a picsába. Jelenleg például nincsen fent így az Iron Knights (600MB körüli), lefogadom azt nem az internal storage-hoz, hanem szintén a Phone storage-hoz fogja odabaxni. Holott az Internal-ra telepíti. 

) problem