Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Nem tűnt fel. VIszont a GPS brutális. Volt MTKs telóm a Jiayu G4 és szívtam vele, 2-3perc alatt talált jelet AGPSsel, és akkor is alig látott műholdat. Ez a kis csoda pár másodperc alatt 13-14et talált a szoba ablakában ahol a Jiayu nem is látott egyet sem. Hihetetlen. Sokan fanyalognak az ára miatt a Dual SIMes topikba, de ég és föld a különbség a Hongmi és a G4 között, és árban is jobb. Részemről bestbuy volt, és hivatalosan is Xiaomi fannak érzem magam
)
Feltettem az instrukciók alapján a 11.29es multilangot. Különbség nincs, de legalább ezt is meg tudom csinálni. Az official ROMot is ugyanezzel a módszerrel tudom feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest