Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nos én sem nagyon szeretem maxgrafika alá adni....
Nekem a Far Cry 4, fullhd-vel ultra beállításokkal, nem ment 60 fps-el, ennél erősebb AMD hardveren sem. Ha levettem minden élsimítást, úgy ment 40-50 körül, de be-be zuhanva 30 alá is nem is ritkán. MSAA 4x -essel már 30 fps nél nem nagyon ment feljebb...
FX 9830 volt a proci 4,8 -ra fixálva... 16 GB 2133-as DDR3 és a vga pedig Asus r9 290x OC DiredtCU 2-es volt...
AC Unity kb nálam is így muzsikált, ahogy a tesztben van fejre állhattam sem ment 30 fps fölé...
Más kérdés hogy a 290x-.en szinte semmit sem tudtam húzni, az a hűtés egy katasztrófa rajta...Fogtam az egész miskulanciát eladtam és beszereztem egy erősebb vasat CPU, Corei7 4930K 4,4-re fixálva (ram maradt) a vga meg MSI GTX980 OC lett (refhűtéses), na ez utóbbi extrémen tuningolható, még 1500/1900-on is stabil, bár már szauna van... ezért 1465-ön hajtom, úgy nem megy 70 fok fölé játék közben, némileg megemelt venti karakterisztikával (zaj nem érdekel mindig fülessel játszom).
Ezen a konfigon e két game, tehát fullhd és ultra grafika beállításokkal sem ment MSAA-val normálisan! Oké kb kétszerannyi fps-t hoznak élsimítás nélkül, de MSAA 4x-el már mindkét Ubisoft csoda 30-50 fps között ingadozik... (8x nmeg felejtő ugyebár)
Tehát a Far Cry 4-et TXAA-val kizárólag, az AC Unity-t pedig csakis FXAA-val tudom játszani, úgy, hogy 60 fps alá ne nagyon zuhanjanak be (persze így is bezuhannak időnként még 50 alá is néha, de szerencsére ritkán, lag nincs tehát így már jól játszhatók)... Node dupla pénzért..!!!!Az Ubisoft nem ócska munkát végzett kérem szépen, azaz nem csak ócska aljadék hulladék munkát, hanem nettó csalók!!! Oké az FX proci gyenge valóban, azonban egy r9 290x legfeljebb 10-15%-al gyengébb egy GTX980-nál (sőt bizonyos tesztekben egyszint, mitöbb van ahol az AMD veri is), mégis fele annyi fps-el ment azon a vason. Miért? Mert szándékosan nem optimalizálják AMD-re, sőt megkockáztatom: anti-optimalizálják, szándékosan lassabban fut AMD-n az Ubisoft... mert le van szerződve az Nvidiával és szépen mutyiznak együtt... ez a bűncselekmény nekem kb 200e ft-omba fájt... holott vígan ellettem volna a korábbi AMD vasammal még legalább egy évig (hacsak a Witcher 3 miatt nem kellett volna uppolni, de meglehet hogy még ez az újabb vasam is gyenge lesz ahhoz)
A Witcher 2 éls a Crysis 3 is tökéletesen ment az előbbi AMD konfigomon... eme két Ubisoft csoda illetve még az Arma3 és a Watdchdogs, amik lementek 30 fps körülre, de az égvilágon minden más legújabb legmenőbb csilivili játékok, Cod vagy épp BF új része stb. mind gyönyörűen mentek 60 fps-el ahogy az kell (60 hz-es lcd-vel nyilván)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest