Hirdetés
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evoken
csendes tag
válasz
üzenetére
Óriási +1, mindennel egyetértek, hosszú évek óta gondolom ugyanezt. A wow egészséges életútja az LKval lett vége. Annyira kerek lett volna úgy, minden wc3-as szál elvarrva, valójában egy 4-es sorszámú rtsnek kellett volna jönnie. Bár nem tudom hibáztatni a Blizzardot sem, egy ilyen pénzgyárat csak idióták kapcsoltak volna le. Viszont pár kiegészitö ota tényleg annyira ocsmány állapotban van, hogy ennek az életben tartása viszont föbünnek minösül.
-
nonsen5e
veterán
válasz
üzenetére
Szögezzük le először, hogy a mostani helyzet nekem sem tetszik ami van most a WoW-ban. Kiegről kiegre kevesebbet játszok (Pandát még kinda végig nyomtam, BfA-t már csak 3-4 hónapig, SL-nél meg az első hónap után inkább mentem a konkurens *árnyékos* mmo kieggel játszani.
)Szerintem viszont annyira nem egyszerű a helyzet, hogy az jó, hogy régen fél óra volt az insta, most meg fele annyi. Más megoldást kéne inkább keresni.
Attól nem volt nehezebb a játék, csak fölöslegesen időpazarlóbb, hogy 2 perc pull után 1 percig mindenki ült a földön és elfogyasztott egy run alatt 10 stack vizet, a teljes mage rota blizzard spam majd wand spam látástól vakulásigból állt, vagy, hogy a paladin alig használta a képességeit és inkább csak auto-attackot püfölt, mert 2 consec alatt kimanázódott volna különben.Ugyanúgy azzal sem feltétlen értek egyet, hogy jobb volt az, hogy a class/spec kombók fele nettó használhatatlan volt, X meg Y bossra meg bizonyos speceket stackeltek, ha neked meg nem volt olyanod akkor szívás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)