Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ajanlom figyelmedbe bacis forumtarsunk irasait, ha nem vagy tisztaban azzal, hogyxa birtokodban levo masinaval mennyi mindent meglehet valositani azon kivul, hogy programokat futtassunk. Kis izelitonek: [link]

egyebkent jot derultem a kezdeti hszeken, de a vege uncsi lett, mert eltunt az ellenfel

De h ne csak off legyek: erdekesnek hangzik. Ha valahova eljutnak tuti kifogom probalni es minden esetre szerintem ez jobb otlet a reactos-nel, bar a maga nemeben az is dicseretes. De igazabol szerintem sem az mst kellene majmolni vagy lemasolni. Nem tudom ki hogy va vele, de en a linuxot gy szeretem ahogy van(nem a hibai ellenere haem azokkal, mint az asszonyt is
)A hibakert bocsi, buszon vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest