Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
Köszi. Az tényleg friss, van vagy 1 napos

(csak ugye sosem lehet tudni, a cikk megírása és megjelenése között mennyi idő telik el, vagy hogy a cikkíró milyen mentalitású driverek terén.)(#7) hibavissza: Ha nem azt nézed, hogy 6mp, hanem hogy a harmadát lefaragták, nem is olyan rossz eredmény az.
(#10) giorgio: én is kerülném. De látva, hogy idézőjelek között van, nem szóltam, mondván, maga a cikkíró is érzi, hogy sántít. Persze szerencsésebb lett volna valóban magyar megfelelőt használni, még ha nem is jött a szájára/kezére. (gyanítom ebből az okból született ez a fura szó)
(#8) geezer: Jelenleg én is így látom. Hiába jobb belül a rendszer, ha használat során rengeteg apró, de idegesítő kis nyűg van vele.
A driverkérdés erősen hardverfüggő, nálam meg haveromnál sem volt semmi gond vele asztali gépnél. Notebooknál ritkább hardverelemek vannak, gondolom emiatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Jövedelem
- Posta, csomagküldés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sok jatekot tegyel be,nekem ez fogja eldonteni valtok e