- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Köszi. Az tényleg friss, van vagy 1 napos
(csak ugye sosem lehet tudni, a cikk megírása és megjelenése között mennyi idő telik el, vagy hogy a cikkíró milyen mentalitású driverek terén.)(#7) hibavissza: Ha nem azt nézed, hogy 6mp, hanem hogy a harmadát lefaragták, nem is olyan rossz eredmény az.
(#10) giorgio: én is kerülném. De látva, hogy idézőjelek között van, nem szóltam, mondván, maga a cikkíró is érzi, hogy sántít. Persze szerencsésebb lett volna valóban magyar megfelelőt használni, még ha nem is jött a szájára/kezére. (gyanítom ebből az okból született ez a fura szó)
(#8) geezer: Jelenleg én is így látom. Hiába jobb belül a rendszer, ha használat során rengeteg apró, de idegesítő kis nyűg van vele.
A driverkérdés erősen hardverfüggő, nálam meg haveromnál sem volt semmi gond vele asztali gépnél. Notebooknál ritkább hardverelemek vannak, gondolom emiatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Ford topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest