Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rastacsz

tag

Helló!

Korábban feltelepítettem az MSDNAA-s win7 Professionalt, természetesen, mivel csak angolul elérhető, de szerettem volna anyanyelvemen használni, ezért a Multilanguage Pack DVD-t is letöltöttem, de nem sokra mentem vele. Így fogtam a Vistalizator nevű programot és azzal varázsoltam magyar nyelvűre.
    Ez eddig szép és jó, de így a Win7 az eredetvizsgálaton megbukott, majd a Microsoft ügyfélszolgálatnak küldtem üzenetet, amiben a termékazonosító szám is szerepelt.
    Tőlük azt a választ kaptam, hogy a termékazonosítóm az Enterprise verzióhoz tartozik és "lehetséges, hogy rossz kulccsal vagy rossz telepítőlemezről" telepítettem fel a wint. :U
    kerestem, találtam, majd nyelvet váltottam, vissza angolra
    eredetiséget ellenőriztem, melynek az eredménye: A Windows érvényesítése sikeresen megtörtént. Heuréka!
    Megnéztem a mostmár Product ID-ként szereplő termékazonosítót, és ugyanaz, mint amit az ügyfélszolgálatos Enterprise-hoz tartozó azonosítónak azonosított :F

A kérdésem az lenne, hogy aki a már telepített win7 Professional nyelvét változtatta utólagosan a cikkben leírt módon, annak a win eredetiség ellenőrzője visszadobta-e, hogy nem eredeti?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés