- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
Helló!
Korábban feltelepítettem az MSDNAA-s win7 Professionalt, természetesen, mivel csak angolul elérhető, de szerettem volna anyanyelvemen használni, ezért a Multilanguage Pack DVD-t is letöltöttem, de nem sokra mentem vele. Így fogtam a Vistalizator nevű programot és azzal varázsoltam magyar nyelvűre.
Ez eddig szép és jó, de így a Win7 az eredetvizsgálaton megbukott, majd a Microsoft ügyfélszolgálatnak küldtem üzenetet, amiben a termékazonosító szám is szerepelt.
Tőlük azt a választ kaptam, hogy a termékazonosítóm az Enterprise verzióhoz tartozik és "lehetséges, hogy rossz kulccsal vagy rossz telepítőlemezről" telepítettem fel a wint.
kerestem, találtam, majd nyelvet váltottam, vissza angolra
eredetiséget ellenőriztem, melynek az eredménye: A Windows érvényesítése sikeresen megtörtént. Heuréka!
Megnéztem a mostmár Product ID-ként szereplő termékazonosítót, és ugyanaz, mint amit az ügyfélszolgálatos Enterprise-hoz tartozó azonosítónak azonosított
A kérdésem az lenne, hogy aki a már telepített win7 Professional nyelvét változtatta utólagosan a cikkben leírt módon, annak a win eredetiség ellenőrzője visszadobta-e, hogy nem eredeti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest