Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
Egy gyengébb gépen elég jól fog futni a Win 7 Home Basic, az LTSCnél sokkal gyorsabb lesz , gyorsabb lesz a programok indulása, de a szintetikus tesztekben egyformák lesznek az eredmények.
2 gb ram mellett az LTSC és LTSB memóriahasználata újraindítás után 900 mb , míg a Windows 7 Home Basicnek elég 588 MB is, Avast freevel.
Ne hallgass azokra, akik szerint ugyanolyan gyors lesz a Winx a régebbi gépeken is, mert ez egyszerűen nem igaz, ha kipróbálod, látni is fogod. -
Sajnos egyre inkább Linuxot.
Nekem a 17.es AMD E2-9000 res notin egyszerűen a Youtube is szaggat Win10 alatt, miközben a játékok meg egész jól mennek. De Linux alatt tükörsimán megy minden. Fura...
Én most két notimon is Endless OSt használom, még teszteletem. Stabilitásra egész jó sőt... -
szabonagyur
félisten
Hát igazából Windows vonalon maradva szinte mindegy, olyat amihez van driver, kompromisszumot kell kötni.
(#12) IamSociopath: nettó hülyeség amit írtál. Sok ismerős (köztük idősebb korosztály) is megelégedve használja a Win10 valamelyik verzióját. Akinek olyan jellegű a gondja LTSC-vel is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest