Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Ezzel mindenki így van, a linuxosok is. Ők is világ életükben ezeket használták amíg egyszer csak váltottak... - vannak olyan hardcore userek akik nem.
Ispy: ha az irasban egy szot se emlitett volna a linuxrol hanem arrol lenne szo hogy milyen jol megy rajta egy windows mondjuk kiherelve akkor is jott volna par ember aki megmondja hogy linux mennyivel jobb lenne, ugyan ott vagyunk..
Mind a ketto taborban ott vannak a megmondo emberek akik mindig osszekerulnek erdekes modon.
-
Ispy
nagyúr
Szerintem inkább az van, hogy a számítástechnika régen a szemüveges kövér geekek játszótere volt, ma meg a 65 éves keresztanyám aliexpressról rendelgeti a barbiebaba klónokat, meg babaruhákat. Szóval kinyílt a világ, elkerülhetetlenül felhígult a felhasználóbázis, csak éppen a tudás hiányzik hozzá, ezért is lehet ennyi elektromos szemetet eladni manapság.
Egyébként én sosem zárkóztam el a linuxtól, csak még sosem éreztem késztetést, hogy megnézzem, az idő haladtával pedig már attól is rosszul vagyok, ha winbe kell valamit babrálni, menjen, azt kész.
Hozzáteszem, hogy 10-zel én meg vagyok elégedve, a megjelenés óta ezt használom programozásra, napi 8-10 órában, sosem volt olyan érzésem, hogy elegem van belőle, hol egy linux, igaz egy 98 vagy vista után tényleg csak felfelé vezet az út, de szerintem a microsoft pont manapság érdemli meg a legkevésbé az ekézést, de aki nem így gondolja, az használjon inkább windows milleniumot, azt megtudja a titkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest