- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rimuru
veterán
Ezzel mindenki így van, a linuxosok is. Ők is világ életükben ezeket használták amíg egyszer csak váltottak... - vannak olyan hardcore userek akik nem.
Ispy: ha az irasban egy szot se emlitett volna a linuxrol hanem arrol lenne szo hogy milyen jol megy rajta egy windows mondjuk kiherelve akkor is jott volna par ember aki megmondja hogy linux mennyivel jobb lenne, ugyan ott vagyunk..
Mind a ketto taborban ott vannak a megmondo emberek akik mindig osszekerulnek erdekes modon.
-
Ispy
nagyúr
Szerintem inkább az van, hogy a számítástechnika régen a szemüveges kövér geekek játszótere volt, ma meg a 65 éves keresztanyám aliexpressról rendelgeti a barbiebaba klónokat, meg babaruhákat. Szóval kinyílt a világ, elkerülhetetlenül felhígult a felhasználóbázis, csak éppen a tudás hiányzik hozzá, ezért is lehet ennyi elektromos szemetet eladni manapság.
Egyébként én sosem zárkóztam el a linuxtól, csak még sosem éreztem késztetést, hogy megnézzem, az idő haladtával pedig már attól is rosszul vagyok, ha winbe kell valamit babrálni, menjen, azt kész.
Hozzáteszem, hogy 10-zel én meg vagyok elégedve, a megjelenés óta ezt használom programozásra, napi 8-10 órában, sosem volt olyan érzésem, hogy elegem van belőle, hol egy linux, igaz egy 98 vagy vista után tényleg csak felfelé vezet az út, de szerintem a microsoft pont manapság érdemli meg a legkevésbé az ekézést, de aki nem így gondolja, az használjon inkább windows milleniumot, azt megtudja a titkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest